Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 673
- 674
- 675
- 676
- 677
- …
- 1297
- chevron_right
vienigais kur tu vari izdzest savus postus ir tirgus sadaljaa.
seit ja gribi kauko izdzest, ir japaprasa moderiem vai uzspied trissturiti un mes velak apskatizim zinjojumu par konkreto postu un rikosimies
seit ja gribi kauko izdzest, ir japaprasa moderiem vai uzspied trissturiti un mes velak apskatizim zinjojumu par konkreto postu un rikosimies
...
maartyd rakstīja:Pastāstiet man, kā dabūt, lai plaukts nevibrē līdzi subūferim? Dikti piebesīja, labas dziesmas iekačāju, bet nevar izbaudīt
Kaut kādas skrūves jāpievelk vai kas?
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Es tādus metu miskastē, ja vajag, varu nākošreiz uz svaru iesvērtunider rakstīja:Ā nu sk.
Ka rakstit pm???
Sveiki , gribeeju paintereseeties braucu ar M52b28 benz + gaze , probleemas saakas pie kaadi 4,5k apgriezienu, saak raustiities gan uz benz gan uz gaazes. Nesaprotu kas par vainu- zondes jaunas , gaisa masas meriitaajs jauns, Vasaraa saliku jaunas sprauslas gaazei, sveces arii jaunas... Nesaprotu, varbuut kaads var paliidzeet?
Spoles, piesūc kaut kur gaisu, kāds devējs. Daudz variantu. Labāk šauj uz diagnostiku.
maartyd rakstīja:Pastāstiet man, kā dabūt, lai plaukts nevibrē līdzi subūferim? Dikti piebesīja, labas dziesmas iekačāju, bet nevar izbaudīt
Kaut kādas skrūves jāpievelk vai kas?
Tur tā nevar, tur jāredz dzīvē kā tas plaukts vibrē - varbūt šarnīri beigti
Bet aizmugurējais salona plaukts man liekas bija uz klipsīšiem aiz atzveltnes. zem plaukta ir mīkstā švamme. Atliek vienīgi kaut kas pa perimetru.
Uzgriez mūziku un ar roku paspaidi plauktu, lai saprastu kur vibrē. Es savam atsevišķās vietās līmēju virsū audio izolācijas švammi.
jautajums par e39,katru reizi pēc rādio ieslēgšanas vajag regulēt balansu un fader. Varbūt kāds zin kā saglabāt tos iestādijumus? 
Jautājums,par kuru strīdējāmies ar draugiem- vai ir tādas efektīvas piedevas dzinējam,lai piemēram noklusinātu kompensatoru klabēšanu (kā piemērs),sadalenes grabēšanu vai rokeru dauzoņu..... Uzskatu ka,protams,ir,bet tolka ne kāda es tā domāju. Ja nu kāds ir mēģinājis kko tādu,padalās 
Jauna eļļavitjazz rakstīja:Jautājums,par kuru strīdējāmies ar draugiem- vai ir tādas efektīvas piedevas dzinējam,lai piemēram noklusinātu kompensatoru klabēšanu (kā piemērs),sadalenes grabēšanu vai rokeru dauzoņu..... Uzskatu ka,protams,ir,bet tolka ne kāda es tā domāju. Ja nu kāds ir mēģinājis kko tādu,padalās
Ir tās piedevas, bet nez cik viņas daudz dod
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Jauna eļļa nelīdz čalim,tpt skan gidriki,ir mainīti,tpt skanKikaps rakstīja:Jauna eļļavitjazz rakstīja:Jautājums,par kuru strīdējāmies ar draugiem- vai ir tādas efektīvas piedevas dzinējam,lai piemēram noklusinātu kompensatoru klabēšanu (kā piemērs),sadalenes grabēšanu vai rokeru dauzoņu..... Uzskatu ka,protams,ir,bet tolka ne kāda es tā domāju. Ja nu kāds ir mēģinājis kko tādu,padalās![]()
Ir tās piedevas, bet nez cik viņas daudz dod- man viena ir dzinējā ielieta, bet nav tā, ka 70 zirgi klāt uzreiz
Domā kko ieliet kā piedevu,tīri ne priekš ponijiem,bet lai skaņu padarītu klusāku vismaz
Man tikai interesē, kāda ir tā doma zem šī... Ieliesi kkādu figņu, paliks klusāks. Uz kā rēķina? Ja jau ar eļļu nepaliek klusāks... Salipinās tur visu? Nez, ja dzinējs ir labs, tad viņš ir labs. Ja dzinējs nav labs, tad ar eļļas piedevām nodilušo metālu atpakaļ neuzlipināsvitjazz rakstīja: Jauna eļļa nelīdz čalim,tpt skan gidriki,ir mainīti,tpt skan![]()
Domā kko ieliet kā piedevu,tīri ne priekš ponijiem,bet lai skaņu padarītu klusāku vismaz
Lai ielej kādu biezo minerāleļļu, būs kluss, tikai cik ilgi vispār griezīsies 
I don`t like bass, I love it!
siicic rakstīja:Lai ielej kādu biezo minerāleļļu, būs kluss, tikai cik ilgi vispār griezīsies
Nē,ir pareizi,visdrīzāk tur sadalenei jau beigas. Vnk saproti,reklamētsir daudz kas,tikai ne viss dzīvē ir tik reāls kā liekasKikaps rakstīja:Man tikai interesē, kāda ir tā doma zem šī... Ieliesi kkādu figņu, paliks klusāks. Uz kā rēķina? Ja jau ar eļļu nepaliek klusāks... Salipinās tur visu? Nez, ja dzinējs ir labs, tad viņš ir labs. Ja dzinējs nav labs, tad ar eļļas piedevām nodilušo metālu atpakaļ neuzlipināsvitjazz rakstīja: Jauna eļļa nelīdz čalim,tpt skan gidriki,ir mainīti,tpt skan![]()
Domā kko ieliet kā piedevu,tīri ne priekš ponijiem,bet lai skaņu padarītu klusāku vismaz(tikai viedoklis, izsaku viedokli, šaut nost nevajag uzreiz)
Nu paga, reklāmās jau minerāleļļām arī ir tādas pat' īpašības kā sintētikaivitjazz rakstīja: Nē,ir pareizi,visdrīzāk tur sadalenei jau beigas. Vnk saproti,reklamētsir daudz kas,tikai ne viss dzīvē ir tik reāls kā liekas
Saprotu! Es domāju nevis par eļļām,bet piedevām,kas mazina troksi,par eļļām viss skaidrs!Kikaps rakstīja:Nu paga, reklāmās jau minerāleļļām arī ir tādas pat' īpašības kā sintētikaivitjazz rakstīja: Nē,ir pareizi,visdrīzāk tur sadalenei jau beigas. Vnk saproti,reklamētsir daudz kas,tikai ne viss dzīvē ir tik reāls kā liekas:)
Cik maksā ievaskot autiņu? Un kur labāk to darīt? 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 673
- 674
- 675
- 676
- 677
- …
- 1297