Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 684
- 685
- 686
- 687
- 688
- …
- 1297
- chevron_right
Pagriez skaļāk mūzikudzhonsons rakstīja:Ir kaut kāds veids, kā apklusināt kaitinošo pagrieziena tikšķi? Pagriezienu nelietošana nav variants
Ir reāli kūtī iebāzt 8gb diskus ar riepām? Tā lai šoferim un līdzbraucējam būtu kautcik vieta?
Kas vareetu buut pa vainu ka deg TDSam sprauslas lampinna , bij cita sprausla taapat dega
???
8gb man kupejā ieliennormāls čalis rakstīja:Ir reāli kūtī iebāzt 8gb diskus ar riepām? Tā lai šoferim un līdzbraucējam būtu kautcik vieta?
Kāda izmēra muciņa nepieciešama pusasu uzgriežņu atskrūvēšanai? 
Jābrauc uz bodi pirkt, bet nav pa ceļam braukt un mērit uzgriezni
Kāds ir hidru licis uz barabāniem?
Ja ir,tad padalieties ar info,lūdzu :)
Ja ir,tad padalieties ar info,lūdzu :)
SULAS PAKU PAVELNIEKS
Ja nemaldos "3/8"" t12ValtersD rakstīja:Kāda izmēra muciņa nepieciešama pusasu uzgriežņu atskrūvēšanai?
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Domā pusasu skrūves? Saucas E12ValtersD rakstīja:Kāda izmēra muciņa nepieciešama pusasu uzgriežņu atskrūvēšanai?
Paldies, mēģināšuKapteinis rakstīja:8gb man kupejā ieliennormāls čalis rakstīja:Ir reāli kūtī iebāzt 8gb diskus ar riepām? Tā lai šoferim un līdzbraucējam būtu kautcik vieta?
Man salīda 4r16 + 4 r17 (bez riepām) + 2 r15 + radiators + vēl lietas visādas. Ja vien nav diski un riepas atsevišķi, salīdīs pat vairāk.normāls čalis rakstīja: Paldies, mēģināšuTad jau nav ko uztraukties
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Un runā cilvēki, ka e36 esot neietilpīgsKikaps rakstīja:Man salīda 4r16 + 4 r17 (bez riepām) + 2 r15 + radiators + vēl lietas visādas. Ja vien nav diski un riepas atsevišķi, salīdīs pat vairāk.normāls čalis rakstīja: Paldies, mēģināšuTad jau nav ko uztraukties
Nemaz nerunājot par cabrionormāls čalis rakstīja:Un runā cilvēki, ka e36 esot neietilpīgsKikaps rakstīja:Man salīda 4r16 + 4 r17 (bez riepām) + 2 r15 + radiators + vēl lietas visādas. Ja vien nav diski un riepas atsevišķi, salīdīs pat vairāk.normāls čalis rakstīja: Paldies, mēģināšuTad jau nav ko uztraukties
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Es ieteiktu lietot E14, es ar E12 aprāvu vienu skrūvi tik tālu ka nevar ar neko vairs aizķert, citas skrūvēju ar E14, un atnāca vaļā ar pirmo reizi, E12 vnk neiet virsū līdz galam.
- ikey07
Ko?ikey07 rakstīja:Es ieteiktu lietot E14, es ar E12 aprāvu vienu skrūvi tik tālu ka nevar ar neko vairs aizķert, citas skrūvēju ar E14, un atnāca vaļā ar pirmo reizi, E12 vnk neiet virsū līdz galam.
Nepiekrītu liet. ikey07, tieši ar 14 var sapi*t kantes skrūvēm
Kā es ieteiktu skrūvēt pusasis - noņemt riteni, paņemt pagarinatājus (2 garos + 1 mazo), e12 mūciņu, uzlikt uz skrūves, akurāti pasist ar amuru (tieši tad mūciņa aizies līdz galam un turēsies vairāk neka labi), un tad jau atskrūvēt
Kā es ieteiktu skrūvēt pusasis - noņemt riteni, paņemt pagarinatājus (2 garos + 1 mazo), e12 mūciņu, uzlikt uz skrūves, akurāti pasist ar amuru (tieši tad mūciņa aizies līdz galam un turēsies vairāk neka labi), un tad jau atskrūvēt
piekrītu, tas arī ļoti labs veids, lai neaprautu.Nylon rakstīja:Nepiekrītu liet. ikey07, tieši ar 14 var sapi*t kantes skrūvēm
es tieši tādā veidā arī aprāvu ar E12, kād sāka aprauties cita skrūve paņēmu E14 un atnāca vaļā bez izslīdēšanas at all, plus E14 uziet virsū līdz galam.
EDIT, ņemu savus vārdus atpakaļ, caur arku un āmuru uzgāja tā E12, un atnāca vaļā arī aprautā
EDIT, ņemu savus vārdus atpakaļ, caur arku un āmuru uzgāja tā E12, un atnāca vaļā arī aprautā
- ikey07
Auto rezerves dalu pardosana
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
nav par koikey07 rakstīja:es tieši tādā veidā arī aprāvu ar E12, kād sāka aprauties cita skrūve paņēmu E14 un atnāca vaļā bez izslīdēšanas at all, plus E14 uziet virsū līdz galam.
Visticamākais, ka neuzgāja virsū, jo apaugusi ar sū. Tādēļ jau vajag uzklapēt, kā arī lai nošokētu skrūvi.Nylon rakstīja:nav par koikey07 rakstīja:es tieši tādā veidā arī aprāvu ar E12, kād sāka aprauties cita skrūve paņēmu E14 un atnāca vaļā bez izslīdēšanas at all, plus E14 uziet virsū līdz galam.
EDIT, ņemu savus vārdus atpakaļ, caur arku un āmuru uzgāja tā E12, un atnāca vaļā arī aprautā![]()
banceris. absorbee vibracijas, ja taadas ir, bez vinja tiri labi var iztikt
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 684
- 685
- 686
- 687
- 688