Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 695
- 696
- 697
- 698
- 699
- …
- 1297
- chevron_right
Ja pienāk + vads no aizdeedzes un otrs lielais plusa ir 12v tad ir jagriež starterimcipruss18 rakstīja:lielais masas vads vesels?baumanis rakstīja:interesee ,vai e36 ir relejs vai kaut kas tads kas atbild par starteri, problema ir tada ka m43b18 cakarejas starteris ,nomainiti jau vairaki un tapat neiet , vadi vesali utt, starteris nonemts, parbaudits , uzliek uz auto , bet tapat neiet , pat karba nonemta , parbaudits spararats
starterim nav ne releja nedz droshinataja
uz ko jareekinas mainot motoru no m52b28tu uz m54b30 - kas jamaina?
Atsaucās tie kas zin cik maksā pāršūt auduma recaro beņķi baltā ādā. 
RMD sporta stures ir kkas kruts, vai ta pati padjobka kas rrs skaitas?
Sent from my LG-P710 using Tapatalk
Sent from my LG-P710 using Tapatalk
Tātad sanāca tā ka nopirku jaunu dzinēju savam bmw dzinējs ir 2.0 . viss ir salikts tā kā tam jābūt taču problēma sākas ar degvielas padošanu. viņš negrib slēgt iekšā sūkni. Pārbaudīju releju , relejs vesals. Kur varētu būt problēma?
man bija tāda problēma, bet nebija pareizais relejs iekšābuivits rakstīja:Tātad sanāca tā ka nopirku jaunu dzinēju savam bmw dzinējs ir 2.0 . viss ir salikts tā kā tam jābūt taču problēma sākas ar degvielas padošanu. viņš negrib slēgt iekšā sūkni. Pārbaudīju releju , relejs vesals. Kur varētu būt problēma?
nezinu kā tā varēja būt, paņēmu no koriša 2.5 un pieleca uz sitienu kad pētijām relejs bija savādāks, bet arī priekš bmw..
EWS jaunajam un vecajam ir/nav?
nav ne vecajam ne jaunajamkasp1js rakstīja:EWS jaunajam un vecajam ir/nav?
nu jā bet iepriekš uz donora rūca vissmāriņš rakstīja:man bija tāda problēma, bet nebija pareizais relejs iekšābuivits rakstīja:Tātad sanāca tā ka nopirku jaunu dzinēju savam bmw dzinējs ir 2.0 . viss ir salikts tā kā tam jābūt taču problēma sākas ar degvielas padošanu. viņš negrib slēgt iekšā sūkni. Pārbaudīju releju , relejs vesals. Kur varētu būt problēma?
nezinu kā tā varēja būt, paņēmu no koriša 2.5 un pieleca uz sitienu kad pētijām relejs bija savādāks, bet arī priekš bmw..
nu jā bet man bija tā, ka to dzinēju dabuju no pazīstama cilvēka, bez pravodkas un pravodku dabuju caur 3 cilvēkiem no sasistas žurkas kuru es nekad nebiju redzējis un stāstu kā man bija gadijies.buivits rakstīja:nu jā bet iepriekš uz donora rūca vissmāriņš rakstīja:man bija tāda problēma, bet nebija pareizais relejs iekšābuivits rakstīja:Tātad sanāca tā ka nopirku jaunu dzinēju savam bmw dzinējs ir 2.0 . viss ir salikts tā kā tam jābūt taču problēma sākas ar degvielas padošanu. viņš negrib slēgt iekšā sūkni. Pārbaudīju releju , relejs vesals. Kur varētu būt problēma?
nezinu kā tā varēja būt, paņēmu no koriša 2.5 un pieleca uz sitienu kad pētijām relejs bija savādāks, bet arī priekš bmw..nojūgties jau viņš nevarētu.
Bet neko konkrēti nevaru tev palīdzēt..
sveiki visiem. varbūt kāds zin kur netā var atrast e36 tauringa bagažnieka izmērus. visādi izmeklējos... atradu tikai e39 un e46 bet ne to ko meklēju... varētu savam izmērīt, bet nu nekādi nesanāks jo neesmu Latvijā... baigi derētu visus izmērus precīzi līdz milimetriem. 
Priekš kam?taurings rakstīja:sveiki visiem. varbūt kāds zin kur netā var atrast e36 tauringa bagažnieka izmērus. visādi izmeklējos... atradu tikai e39 un e46 bet ne to ko meklēju... varētu savam izmērīt, bet nu nekādi nesanāks jo neesmu Latvijā... baigi derētu visus izmērus precīzi līdz milimetriem.
nu doma tāda ir, materiāli arī brīvi pieejami, rokas ar no dirsas neaug, kāpēc gan ne?māriņš rakstīja:Priekš kam?taurings rakstīja:sveiki visiem. varbūt kāds zin kur netā var atrast e36 tauringa bagažnieka izmērus. visādi izmeklējos... atradu tikai e39 un e46 bet ne to ko meklēju... varētu savam izmērīt, bet nu nekādi nesanāks jo neesmu Latvijā... baigi derētu visus izmērus precīzi līdz milimetriem.baigo mūziku taisies krāmēt?
Es domāju, ka tu neatradīsi tādu info, tāpēc, ka touringam nav kaut kādā veidā nodalīts bagāžas nodalijums, kā sedanam vai kādam citam kam bagāžas nodalijums ir atsevišķi no salona, bet vēlu veiksmi un varbūt kādreiz atrādīsi kas tev ir sanācistaurings rakstīja:nu doma tāda ir, materiāli arī brīvi pieejami, rokas ar no dirsas neaug, kāpēc gan ne?māriņš rakstīja:Priekš kam?taurings rakstīja:sveiki visiem. varbūt kāds zin kur netā var atrast e36 tauringa bagažnieka izmērus. visādi izmeklējos... atradu tikai e39 un e46 bet ne to ko meklēju... varētu savam izmērīt, bet nu nekādi nesanāks jo neesmu Latvijā... baigi derētu visus izmērus precīzi līdz milimetriem.baigo mūziku taisies krāmēt?
Varbut kads zin kur var leetaak sho uzliku dabuut???
http://www.bimmershop.lv/lv/galvena?pag ... ory_id=212
Protuning.lv / Tuningparts.lv / Tunings.lvpapucis rakstīja:Varbut kads zin kur var leetaak sho uzliku dabuut???
Tieshi shadas uzlikas nau newienaaa no tawaam mineetajam adreseemRS_ rakstīja:Protuning.lv / Tuningparts.lv / Tunings.lvpapucis rakstīja:Varbut kads zin kur var leetaak sho uzliku dabuut???
Tam ir iemesls 
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
kaads?Kikaps rakstīja:Tam ir iemesls
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 695
- 696
- 697
- 698
- 699
- …