Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 696
- 697
- 698
- 699
- 700
- …
- 1297
- chevron_right
Tu, visticamāk, esi vienīgais cilvēks Latvijā, kurš tādu labprāt iegādātospapucis rakstīja:kaads?Kikaps rakstīja:Tam ir iemesls
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
VNK super izskatas uz melna sedanaKikaps rakstīja:Tu, visticamāk, esi vienīgais cilvēks Latvijā, kurš tādu labprāt iegādātospapucis rakstīja:kaads?Kikaps rakstīja:Tam ir iemesls
Man liekas, ka neregulējās, bet neesmu 100% pārliecināts.agaFu rakstīja:specuki, kaa regulejas e46 prieksa sagazums?
es ar domaju, ka neregulejas, bet savirzes kompi parada, ka regulejas? hvz, moz programma gluks.
jaatjuunee m42
e46 regulejas.. kur atbalstagultnis stiprinajas ar stakanu caurumi ir ovalie, ta ka regulejas bishkumāriņš rakstīja:Man liekas, ka neregulējās, bet neesmu 100% pārliecināts.agaFu rakstīja:specuki, kaa regulejas e46 prieksa sagazums?
Jap, tikai atbalstam pumpacka janourbj laikam bijavlAdlik rakstīja:e46 regulejas.. kur atbalstagultnis stiprinajas ar stakanu caurumi ir ovalie, ta ka regulejas bishkumāriņš rakstīja:Man liekas, ka neregulējās, bet neesmu 100% pārliecināts.agaFu rakstīja:specuki, kaa regulejas e46 prieksa sagazums?
Tiem, kam nav EWS, parasti salonā, virs šofera kājām pie vadu sadalošās kastes ir melns relejs, tas arī ir startera relejs. Tiem, kam EWS, startera relejs ir pats EWS bloks.cipruss18 rakstīja:lielais masas vads vesels?baumanis rakstīja:interesee ,vai e36 ir relejs vai kaut kas tads kas atbild par starteri, problema ir tada ka m43b18 cakarejas starteris ,nomainiti jau vairaki un tapat neiet , vadi vesali utt, starteris nonemts, parbaudits , uzliek uz auto , bet tapat neiet , pat karba nonemta , parbaudits spararats
starterim nav ne releja nedz droshinataja
Mazliet nāksies salāgot dažus mazos štekerus (startera vads, ģeneratora ierosmes vads utt., tas, kas atrodas vadības bloku kastē), tas arī viss. Ja, protams, maini ar visu pravodku. Kā arī, jāievelk elektroniskais pedālis.KM-Motors rakstīja:uz ko jareekinas mainot motoru no m52b28tu uz m54b30 - kas jamaina?
Paldies, bet varbūt kādam/kaut kur ir iespējams ātrāk pa 10 dienām dabūt :)
?Tuciniex rakstīja:uzsakot braukt mašina raustas sajuta,ka butu #Svarkaedishen ,bet pec briža viss atkal normali varetu but ka reduktors iet uz beigam?
eparts.lv 5dienasErcix rakstīja:Paldies, bet varbūt kādam/kaut kur ir iespējams ātrāk pa 10 dienām dabūt :)
neticu, ka tas skruves nau uz vietas, kada veikala. Madona zinu, ka tocna ir. 
jaatjuunee m42
epartā pēc numura vispar neuzrāda ka būtu.
Wot man arī neticās, ka nekur nav
Pareiza det.nr. ir 33326772698
PaldiesdogMa rakstīja:Tiem, kam nav EWS, parasti salonā, virs šofera kājām pie vadu sadalošās kastes ir melns relejs, tas arī ir startera relejs. Tiem, kam EWS, startera relejs ir pats EWS bloks.cipruss18 rakstīja:lielais masas vads vesels?baumanis rakstīja:interesee ,vai e36 ir relejs vai kaut kas tads kas atbild par starteri, problema ir tada ka m43b18 cakarejas starteris ,nomainiti jau vairaki un tapat neiet , vadi vesali utt, starteris nonemts, parbaudits , uzliek uz auto , bet tapat neiet , pat karba nonemta , parbaudits spararats
starterim nav ne releja nedz droshinataja
eparts.lv un handler.lv pēc tā numura neko neatrod.ivoka1981 rakstīja:Pareiza det.nr. ir 33326772698
http://igrosauto.lv/Search/Search.aspx? ... 02=2&214=2Ercix rakstīja:epartā pēc numura vispar neuzrāda ka būtu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 696
- 697
- 698
- 699
- 700
- …