Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 698
- 699
- 700
- 701
- 702
- …
- 1297
- chevron_right
Ja pareizi māku internetu, tad der tikai no 6 cilindru motora.VaronisB rakstīja:Kāds varētu pateikt vai M50B20 motoram der ģenerators no kāda 1,6 vai 1.8.?
Ja pareizi atceros tad tā bija, jā.Skudraa rakstīja:Ja pareizi māku internetu, tad der tikai no 6 cilindru motora.VaronisB rakstīja:Kāds varētu pateikt vai M50B20 motoram der ģenerators no kāda 1,6 vai 1.8.?
Jau vairāk kā gadu ar lediem tuvajos braukāju, redzamība laba.Svenczio rakstīja:Nu,pa ziemas sezonu es nezinu,pašam nav bijis,gaisma kā jau no LEDa zilgana,personīgi gribu drīzumā mest tuvajos nightbreakerus,cik esmu dzirdējis tad baigi okey esot,jāpatestēValtersZ rakstīja:Jā,kā ir ar gaismu /tās daudzumu ? Ir jēga ?
Iemet bildi kādi tev tie ledi. Jo vairākus izmeginaju un ne suda nespīd.everts rakstīja:Jau vairāk kā gadu ar lediem tuvajos braukāju, redzamība laba.Svenczio rakstīja:Nu,pa ziemas sezonu es nezinu,pašam nav bijis,gaisma kā jau no LEDa zilgana,personīgi gribu drīzumā mest tuvajos nightbreakerus,cik esmu dzirdējis tad baigi okey esot,jāpatestēValtersZ rakstīja:Jā,kā ir ar gaismu /tās daudzumu ? Ir jēga ?
Sent from my MotoG3 using Tapatalk
Kādēļ uz ziemu cilvēki ņem nost koilas un liek parastos amjus virsū?
Manas domas ir tādas, ja tev ir sakarīgi amiši ar atsperēm, kuras jau ir sarūsējušas, tad kāpēc vēl koilas bojāt?Cibulis rakstīja:Kādēļ uz ziemu cilvēki ņem nost koilas un liek parastos amjus virsū?
Kā kurš... Cits tikai koilas paceļ augstāk.
Bet nost ņem, lai sāļi nesafis vītnes koilām.
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
Bet nost ņem, lai sāļi nesafis vītnes koilām.
Vītnes iesmērēt, uzcelt nedaudz augstāk un viss štokos 
pirmkārt ziemā(ja normāla ziema) ar sēdinatu ir pretīgi braukt. pa sasalušajām risēm zobus dauza arā. otrkārt pa mazajām ielām kur sliedes iebraukātas, vēders šļūc pa zemi. treškārt sapūst vītnes un par regulāciju var aizmirst. ceturtkārt, ar augstāku caurejamība pa kārtīgu puteni ir daudz labāka. par mpaku runājot, ja ziemā žurka tiek izmantota kā pienākas, labāk ieplēst kupenā vai kur citur ar stock bamperi, nekā izšķaidīt paku.(no pakas tāpat nekāda jēga, ja tas auto nav sēdināts, jo tāpat pēc dirsas izskatās)
un par normālo disku ņemšanu nost, iemesls ir tīri vienkāršs, r17 ziemenes maksā dafiga vairāk kā r15, un ar r15 ziemas baloniem dafiga komfortablāk pa ziemu, kā ar kādiem 225/45 r17 ziemas ratiem.
bet pa lielam, ja braukā tik pa lielajām ielām, un vienīgā sānslīde ziemā ir veikalu stāvvietā, tad var atstāt visu kā ir

bet pa lielam, ja braukā tik pa lielajām ielām, un vienīgā sānslīde ziemā ir veikalu stāvvietā, tad var atstāt visu kā ir
Kpc man nestrada pagrieziens labais pat paneli nemirgo un bav tas tirkskis .?drosinataju samainiju spuldzites veselas kas vel varetu but ?? Kreisais strada labai ne.
Paldies par atbildi
Paldies par atbildi
Ziemā nekas labāks par stock atsperēm ar R15 baloniem nav un nebūs :komforts: 
Karoč, beigu beigās, ja paceļ sēdinājumu tad po. Zeķe uz atsperes un vītnes ziemā kko dod, vai varu aizmirst, ka viņa man kko glābs pavasarī, kad jāsēdina? 
Iztīri tās vītnes no sūdiem un sapūt/sasmērē ar kaut kādu smēri, ar kuru parasti skrūves smērē, tad pavasarī varētu būt vēl regulējamas tās koilas. Vara/grafīta smēre varētu derēt, vienīgi jāpapēta, kura no viņām ir noturīgāka pret ārējo ietekmi.
P.S. Cik esmu dzirdējis, tie preži īpaši neko nedod.
P.S. Cik esmu dzirdējis, tie preži īpaši neko nedod.
Jautājums par priekšējām ekscentriskām plaukta buksēm
Kā pareizi tās iepresēt svirā? Respektīvi, nav jautājums par to, uz kuru pusi jāskatās centram(pa labi/kreisi), bet gan kā to centru dabūt ideālā augstumā? Labi, pieņemsim, ka poliuretāna bukses varētu mazliet pabidīt kad tās jau ir iekšā, bet kas notiek ar parastām?
Kā pareizi tās iepresēt svirā? Respektīvi, nav jautājums par to, uz kuru pusi jāskatās centram(pa labi/kreisi), bet gan kā to centru dabūt ideālā augstumā? Labi, pieņemsim, ka poliuretāna bukses varētu mazliet pabidīt kad tās jau ir iekšā, bet kas notiek ar parastām?
Nez. Ar TA un FK koilām nav bijušas problēmas pēc ziemas... Pavasarī tāpat varēja smuki noregulēt, kaut pirms ziemas netika baigi tās vītnes pucētas.
Sveiki, gribēju noskaidrot kā pārsūdzēt administratīvo pārkāpumu par stāvēšanu neatļautā vietā (tuvāk par 5m pirms krusta), varbūt kādam ir kāds iesniegums saglabājies, ko ņemt par piemēru 
buksei ja nemaldos ir bultiņa virsū un pašam tam metāla gabalam ir tāda takā pumpa pret ko tai bultiņai jārāda.Nylon rakstīja:Jautājums par priekšējām ekscentriskām plaukta buksēm
kur pa labu ciparu var dabūt labu, jaunu 2.8 lielo radiātoru
Nomaini releju. Drošinātāju kastē visgarākais no visiem, melnā krāsā. Tik gatavojies, ka tāpat var izsist, ja problēmas ar lukturiem/vadiem.kompots318ti rakstīja:Kpc man nestrada pagrieziens labais pat paneli nemirgo un bav tas tirkskis .?drosinataju samainiju spuldzites veselas kas vel varetu but ?? Kreisais strada labai ne.
Paldies par atbildi
Kāds ir krāsojis plastmasas vārstu vāku?
Jo tur esot reāls čakars viņu kārtīgi nomatēt, lai krāsa labi turās..
Jo tur esot reāls čakars viņu kārtīgi nomatēt, lai krāsa labi turās..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 698
- 699
- 700
- 701
- 702
- …
- 1297