Viss par Touringiem!
Der, arī no kompakta der
Durvis gan nederēs no kompaktaRuudolfs rakstīja:Der, arī no kompakta der
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
jap visa priekša no kompakta der izņemot durvis....maartyd rakstīja:Durvis gan nederēs no kompaktaRuudolfs rakstīja:Der, arī no kompakta der
sorry, likās, ka biju kautkur lasījis, ka arī tās der. Paldies par infu, citādi vēl būtu savam netīšam varbūt no kompakta nopircismaartyd rakstīja:Durvis gan nederēs no kompaktaRuudolfs rakstīja:Der, arī no kompakta der
Paldies vīri par info!
Kāds zin kāda izmēra skaļruņi iet griestos?
Runa iet par Hi-Fi. Izraku visus ārzemju forumus, precīza info nekur nav. Itkā 6x9, bet maz ticams...
Runa iet par Hi-Fi. Izraku visus ārzemju forumus, precīza info nekur nav. Itkā 6x9, bet maz ticams...
Maz ticams. Arī tā arī neesmu nekādu info atradis kādi tieši tur ir...Riks* rakstīja:Kāds zin kāda izmēra skaļruņi iet griestos?
Aizmugurē ir 10cm skaļruņi, lielākus nevarēsi dabūt iekšā ja nesāksi griezt.vitjazz rakstīja:Maz ticams. Arī tā arī neesmu nekādu info atradis kādi tieši tur ir...Riks* rakstīja:Kāds zin kāda izmēra skaļruņi iet griestos?
Dziļums?DN-848 rakstīja:Aizmugurē ir 10cm skaļruņi, lielākus nevarēsi dabūt iekšā ja nesāksi griezt.vitjazz rakstīja:Maz ticams. Arī tā arī neesmu nekādu info atradis kādi tieši tur ir...Riks* rakstīja:Kāds zin kāda izmēra skaļruņi iet griestos?
Man stāv tādi paši kā priekšā pie kājām.
Situācija: nepieciešams pārmetināt aimugurējo arku. Meklēju jau gatavu, bet priekš Touring nevaru atrast/nepiedāvā. Piedāvā tikai sedana un kupejas.
Jautājums: vai sedana aizmugurējā arka derēs touringam?
Cik es apskatījos, un apjautājos sakot ka vajadzētu derēt, bet izlēmu pārliecināties šeit. :)
Jautājums: vai sedana aizmugurējā arka derēs touringam?
Cik es apskatījos, un apjautājos sakot ka vajadzētu derēt, bet izlēmu pārliecināties šeit. :)
Varbūt kāds zin kur meklēt e36 touringa problēmu, pagriežot aizdedzi, ieslēdzas ščotka, vairākas reizes notīra logu un apstājas katru reizi citā vietā, zinu, ka sīkums, bet sāk kaitināt
Domāju, ka skaties wi-wa bloku, atrodas aiz cimdu nodalījuma. Man bija līdzīgi, bet reizi mēnesī varbūt ieslēdzās. Tā kā nebija bieži, baigi neiespringu uz novēršanu.
Ko te tāds klusums parādijies?
Kādam nav pārdošanā melns bagāžnieka tas pārvalks ar suņu sietu? Un kādās cenās viņi nāk?
Kādam nav pārdošanā melns bagāžnieka tas pārvalks ar suņu sietu? Un kādās cenās viņi nāk?
Maza iespēja, bet varbūt kādam ir touringa oriģinālais mauālis/rokasgrāmata? Labprāt gribētos redzēt kāda viņa izskatās. Netā neko neatrodu, jo neticu, ka touringinem nāca tāda pati kā sedaniem