Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- …
- 1297
- chevron_right
Prismā ir Osram Blue pa 6Ls gabalā, stāv man iekšā pilnīgi visās gaismās - ir superRidlihs rakstīja:nja.....
ir vnk parastas baltas spuldzītes kuras salikt visur un lai viņas ar spīd arī normāli ? es vnk negribu to dzeltenīgo gaismu.
Ir tur arī pa 1,49Ls zilganās, tās nopirku rezervei, bet neesmu notestējis vel
Paldies! Tā arī tiks darīts
man mazliet neizprotama problēma radusies pēdējās dienās - lai cik ilgi arī brauktu vai lādētu akumulatoru, pēc pāris stundu pastāvēšanas, vairs nelec - itkā aķis tukšs. Pie strādājoša dzinēja voltāža (no OBC nolasīta) ir no 13,45V līdz 14,28V.
Šorīt pēc nobrauktiem 20km neleca pat uzreiz pēs noslāpēšanas.
Gribu saprast, kur meklēt vainu - ģeneratorā, vai akumulatorā? Signalizācijas nav, nekādu lieku patērētāju arī nav, viss stock.
P.S. izmēģināju jau divus palietotus aķus, ar abiem tas pats. Pamēgināt pieliet elektrolītu, vai vnk pirkt jaunu aķi?
Šorīt pēc nobrauktiem 20km neleca pat uzreiz pēs noslāpēšanas.
Gribu saprast, kur meklēt vainu - ģeneratorā, vai akumulatorā? Signalizācijas nav, nekādu lieku patērētāju arī nav, viss stock.
P.S. izmēģināju jau divus palietotus aķus, ar abiem tas pats. Pamēgināt pieliet elektrolītu, vai vnk pirkt jaunu aķi?
Pārbaudi, cik patērē A, kad auto aizmieg. Bet vairāk lieku uz akumulatoru.
Ok, jādabon būs kautkur testeris, lai pārbaudītu :)
Man bija līdzīgi, cīnījos, cīnījos ar lietotiem AKB, beigās nopirku jaunu un problēmas pazuda
Njā, tikko iedomājos, varbūt pie vainas ir zūdoša masa kautkur, jo pieleižot ne vienmēr normāli sāk strādāt spido Jāmkelē jaunas aķis būs, tik to laikam pēc TAdogMa rakstīja:Man bija līdzīgi, cīnījos, cīnījos ar lietotiem AKB, beigās nopirku jaunu un problēmas pazuda
vai kāds var man nosaukt praktiski precīzu sarakstu ar daļām, ko vajag swapam no M52B20 uz M52B28?
varbūt šeit vari atrast vajadzīgo:
viewtopic.php?f=6&t=207&hilit=motora+swap
viewtopic.php?f=6&t=207&hilit=motora+swap
radās jautājums vai ex automātu var piereģistrēt kā manual lai nebūtu jāmaksā lielais nodoklis? Un vai vispār ir jēga tam ? šobrīd teh pasē 1815kg pilna masa. pēc swapa uz manual itkā vajadzētu būt zem 1800kg
cik interesējos, tad laikam teorētiski ir iespējams, bet vieglāk un lētāk ir samaksāt to 9X ls nogokli.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
CSDD auto nepārsver, tikai pēc nopietnas pārbūves, kur pārbūve veikta sertificētā servisā/centrā (vairāk saistīts ar kravas busiem u.t.t.), bet vieglos auto nepārsver un nepārsvērs, ja, nu, vienīgi dīleris/ražotājs tavu auto pārsver un iedod atdzinumu. Mani arī šis jautājums dikti interesēja vienu brīdi
Gaisa masas mērītājs, gofra, ECU, EWS, čips. Par ieplūdes kolektoru nemācēšu pateikt, tiem M52 tie visi vienādi No kura gada 2.0 uz kura gada 2.8 taisies pāriet?Kon4a rakstīja:vai kāds var man nosaukt praktiski precīzu sarakstu ar daļām, ko vajag swapam no M52B20 uz M52B28?
Kāds varbūt zin kur ir nr. uz augspiediena sūkņa ? 325tds 95g. elektriskais.
nu skaidrs tad jaamaksaa lielais nodoklis un miers. nu ar busu ir taada lieta dariita tur vis bija iizii bet tur bija paarbuuve no pasazhieru uz kravas un veelaak atpakalj no kravas uz pasazhierudogMa rakstīja:CSDD auto nepārsver, tikai pēc nopietnas pārbūves, kur pārbūve veikta sertificētā servisā/centrā (vairāk saistīts ar kravas busiem u.t.t.), bet vieglos auto nepārsver un nepārsvērs, ja, nu, vienīgi dīleris/ražotājs tavu auto pārsver un iedod atdzinumu. Mani arī šis jautājums dikti interesēja vienu brīdi
Varbūt kāds var ieteikt, vai zin kur var nopirkt pliku vanosu,nesapistu (2.0 motoram) ?
Un kur var riteņu savirzi, a to baigi pakaļu nesāk uzpiešit biku uz gāzi. Vai problēmu citur ar to mētāšanu meklēt?
Un kur var riteņu savirzi, a to baigi pakaļu nesāk uzpiešit biku uz gāzi. Vai problēmu citur ar to mētāšanu meklēt?
Ja braucot pa taisnu ceļu Tev velk uz kādu pusi, tad jādomā par savirzi.
Taču ja metā aizmuguri, tad drīzāk aizmugurējā tilta bukses beigtas.
Taču ja metā aizmuguri, tad drīzāk aizmugurējā tilta bukses beigtas.
netikai, arī ja amitim jau kapi tad ar ļuri ļuri iet!!!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Vakar braucot autiņš vnk noslāpa. Pielaist mēģināju taču nelec. Pāris reizes pieleca, bet pēc paris sek akal nomiria?
Kur varētu būt problēma? Vrbt sūknis nobeidzās vau kkas ar elektroniku?
Kur varētu būt problēma? Vrbt sūknis nobeidzās vau kkas ar elektroniku?
sadus jautajumus loti gruti atbildet, ir janjem un jamera lietas, nevar pateikt kas konkreti notika, bet izklausas ka kkas nau ar degvielas sukni un ta elektribu. katraa zinja sac ar to
...
ok skaidrs, rit sarunaju tiksanos servisa, skatisimies kas bus
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73