Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 702
- 703
- 704
- 705
- 706
- …
- 1297
- chevron_right
Tās nav pašas svarīgākās lietas iekš e36kristfors rakstīja:vairāk interesētu,kas ir ar motoru,un ar hadeni
manā gadijumā ir
Hadene maksā 200 eiro, motors drusku vairāk. Nav jēgas no hadenes un motora sapistā bundžā.
Ko maina ziemas režīms?
Tobiš ja es pārslēdzu no eco uz winter, kārba tomāts.
Tobiš ja es pārslēdzu no eco uz winter, kārba tomāts.
Kā viss ātrāk ižāvēt E36 paklāju ? 
Ierubī pečku uz max, un atstāj logā minimālu sprauguKristapseduards rakstīja:Kā viss ātrāk ižāvēt E36 paklāju ?
Es jau no māšinas esmu izravis viņu arāRiks* rakstīja:Ierubī pečku uz max, un atstāj logā minimālu sprauguKristapseduards rakstīja:Kā viss ātrāk ižāvēt E36 paklāju ?
Atmetamie un parastie sedana benķi stirpinājumos atšķirās vai viss ir vienāds, tb plug&play variants?
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Tīri plug&play viss nebūs, pašlaik ir atmetamie vai parastie?
Pašlaik ir parastie..kur tur var būt problēma? Vai ta stiprinājuma vietas atšķirsies?
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Pamēģini ielikt mašīnā kādu sildītāju, un izsūc paklāju ar putekļusūcējuKristapseduards rakstīja:Es jau no māšinas esmu izravis viņu arāRiks* rakstīja:Ierubī pečku uz max, un atstāj logā minimālu sprauguKristapseduards rakstīja:Kā viss ātrāk ižāvēt E36 paklāju ?
Sveiki
Kads varet ludzu pateikt pec svapa parliksanas nedod ara sprauslas degvielu bet suknis strada
Kads varet ludzu pateikt pec svapa parliksanas nedod ara sprauslas degvielu bet suknis strada
Vajag vairāk info lai kaut ko varētu atbildēt.EE-7878 rakstīja:Sveiki
vari ņemt rokā celtniecības fēnu un žāvēt, tikai nesadedzini paklāju.Riks* rakstīja:Pamēģini ielikt mašīnā kādu sildītāju, un izsūc paklāju ar putekļusūcējuKristapseduards rakstīja:Kā viss ātrāk ižāvēt E36 paklāju ?
Es jau no māšinas esmu izravis viņu arā
Ieliku motoru nomainiju iepludnieku pieliku gazimāriņš rakstīja:Vajag vairāk info lai kaut ko varētu atbildēt.EE-7878 rakstīja:Sveiki
Startejot nav mazakas dzivibas pazimes
Ieputu iepludnieka bisk uzruca
Motors m50b20 siemens
Kāds zin cik garas ir OEM M50 droseles srkūves? Tās 4 ar ko skrūvējas pie kolektora
Labvakar! Takā jāskatās steidzīgi uz ziemas diskiem, tad man radās jautājums, ko nozīmē et? Tas ir tā saucamais plaukts? Un varbūt var kādus piemērus, kā izskatās, piemēram et 20 un et 60

Beha lido!
cel ara kamer neesi taja luzni ieguldijis nauduEE-7878 rakstīja:Ieliku motoru nomainiju iepludnieku pieliku gazimāriņš rakstīja:Vajag vairāk info lai kaut ko varētu atbildēt.EE-7878 rakstīja:Sveiki
Motors m50b20 siemens
bet ja tgd ta nopietni tad Klokenes daciks varetu but,
ar ET parasti atzīmē iznesumu. Jo mazāks skaitlis, jo disks vairāk uz āru.
pieņemu ka jā, jo neatmetamo beņķu muguras daļa stiprinās divos punktos, bet atmetamajiem beņķiem tajās vietās nāk tie divi sānu splivēni, pēc teorijas atmetamie beņķi īsti nefiksēsies, jo nebūs pie kā.Fashion rakstīja:Pašlaik ir parastie..kur tur var būt problēma? Vai ta stiprinājuma vietas atšķirsies?
bet varbūt arī kļūdos, Tu taču jau apmainījies ar beņķiem, tad provē tik likt virsū!
ar siksnām arī neksaidrība, jo tā būs gan plauktā gan pašos beņķos, vienu vārdu sakot- gateris.
manā gadijumā irZzevsS rakstīja:Tās nav pašas svarīgākās lietas iekš e36kristfors rakstīja:vairāk interesētu,kas ir ar motoru,un ar hadeni
Hadene maksā 200 eiro, motors drusku vairāk. Nav jēgas no hadenes un motora sapistā bundžā.[/quote]
bundža samērā labā stāvoklī, neņemot vērā to, ka tā ir zaļa.
hadene likās ok, iespējams kāds amītis iet uz beigām, dzinējs arī itkā ok darbojās, tikai derētu nomainīt lambdu.
mašīna nav ideāla, bet atbilst cenai, gan jau reālam pircējam cena runājam.
Nemaldini cilvēku! Nekāda vaina Siemens vadībai. Pastāsti sīkāk - no kāda dzinēja uz kādu mainīji utt.AndzaK_LV rakstīja:cel ara kamer neesi taja luzni ieguldijis naudu [emoji38] pasam ari tads pats motors ir iecelts, esmu nelaimigs del Siemens,EE-7878 rakstīja:Ieliku motoru nomainiju iepludnieku pieliku gazimāriņš rakstīja: Vajag vairāk info lai kaut ko varētu atbildēt.
Motors m50b20 siemens
bet ja tgd ta nopietni tad Klokenes daciks varetu but,
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 702
- 703
- 704