Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 704
- 705
- 706
- 707
- 708
- …
- 1297
- chevron_right
Palīdziet saprast vai šīm pedlošām buksēm pienācis gals vai pēc viņu uzbūves tādai brīvkustībai jābūt ?
https://vimeo.com/147247200
Grozīties viņai ir jāgrozās, bet nevajag būt brīvkustībai horizontālā/vertikālā virzienā, pēc video šķiet ka viņa pārāk brīvi kustās.
Sveiki ir kads no valmieras puses kas varetu saregulet m50 jo likas ka gaiss kkur pienak samaksa garanteta pm
Kāds zin, tikai Recaro krēsliem ir ceturtais regulācijas puļķis? tas kas priekšējo daļu ceļ uz augšu/leju, es nedomāju to izbīdījamo daļu. beidzot sapratu kapēc neliekas ērts stocka salons 
- ikey07
japikey07 rakstīja:Kāds zin, tikai Recaro krēsliem ir ceturtais regulācijas puļķis? tas kas priekšējo daļu ceļ uz augšu/leju, es nedomāju to izbīdījamo daļu. beidzot sapratu kapēc neliekas ērts stocka salons
Es apcūkoju mašīnas motora pārsegu ar superlīmi. daudz :(
Kā to visu varētu dabūt nost?
Domāju, ka nekā. Superlīme ir spēcīga un noteikti, ka būs jau paspējusi sabojāt pašu krāsu/lakuCaK rakstīja:Es apcūkoju mašīnas motora pārsegu ar superlīmi. daudz :(
Man arī tā liekas, ka bik pa brīvu kustas. Itkā nekur pret metālu neatduras, kas varētu nozīmēt ka nav totāli shot, bet prasās nedaudz stingrākas. Thanxkasp1js rakstīja:Grozīties viņai ir jāgrozās, bet nevajag būt brīvkustībai horizontālā/vertikālā virzienā, pēc video šķiet ka viņa pārāk brīvi kustās.
Ar sieviesu lakas nonemsanas lidzekli, protams laku ari var bishku nonemt.. Var ari ar virtuves gubku, ar kuru mazga traukus kopa ar udeni, bet tas bus loti ilgiValtersD rakstīja:Domāju, ka nekā. Superlīme ir spēcīga un noteikti, ka būs jau paspējusi sabojāt pašu krāsu/lakuCaK rakstīja:Es apcūkoju mašīnas motora pārsegu ar superlīmi. daudz :(
izslīpē un uzpulē to kapotuvlAdlik rakstīja:Ar sieviesu lakas nonemsanas lidzekli, protams laku ari var bishku nonemt.. Var ari ar virtuves gubku, ar kuru mazga traukus kopa ar udeni, bet tas bus loti ilgiValtersD rakstīja:Domāju, ka nekā. Superlīme ir spēcīga un noteikti, ka būs jau paspējusi sabojāt pašu krāsu/lakuCaK rakstīja:Es apcūkoju mašīnas motora pārsegu ar superlīmi. daudz :(
pieliec pirkstus abos galos un pakustini, ja juuti brivkustibu/klikskji, tad maini, sads tests kaa video, neko neparada.Ercix rakstīja:Palīdziet saprast vai šīm pedlošām buksēm pienācis gals vai pēc viņu uzbūves tādai brīvkustībai jābūt ?
vinjai ir jakustas tadaa veidaa, vienigi ja uz augsu leju/ ieksu, aru abas puses reizee var pakustinat tad maini
...
Ir kads kas tirgo bmw emblemas vajag e39 jaunas
Tagad sāku jau apdomāt variantu ka pāriet uz bosch.
teiksim ecu bosch 402.
Tikai tagad jautājums kas man kopumā jāmaina ?
GMM!
Lambda!
kloķenes devējs!
sadalenes devēju!
spoles ( man stāv bosch) ?
un kā ir ar pravodku ?
pie ecu pravodkas štekerim ir rakstīts bosch. ????[/quote]
Tomēr palieku pie bosch vadības tādēļ lūdzu pastāstiet kas precīzi ir vajadzīgs lai pārietu uz viņu.
teiksim ecu bosch 402.
GMM!
Lambda!
kloķenes devējs!
sadalenes devēju!
un kā ir ar pravodku ?
pie ecu pravodkas štekerim ir rakstīts bosch. ????[/quote]
Tomēr palieku pie bosch vadības tādēļ lūdzu pastāstiet kas precīzi ir vajadzīgs lai pārietu uz viņu.
gudri dirst nav malku cirst
Tomēr nesanāca dabūt pie dzīvības to siemens vadību?rupu rakstīja:Tagad sāku jau apdomāt variantu ka pāriet uz bosch.
teiksim ecu bosch 402.
GMM!
Lambda!
kloķenes devējs!
sadalenes devēju!
un kā ir ar pravodku ?
pie ecu pravodkas štekerim ir rakstīts bosch. ????
Spoles ir vienādas
Pravodka noteikti, ka jāmaina un brīvgaitas regulators arī (siemens vadībai savādāks štekeris regulatoram)
Pats ecu
Un viss pārējais tevis nosauktais
Kāds ir pārkrāsojis abšifkas? Man viņas ir pelēk-baltas, gribās to pelēko nokrāsot melnā krāsā, tik nezinu cik gudri būtu to darīt..
braukt brauc, bet co ir pilnīgā di..ā.ValtersD rakstīja:Tomēr nesanāca dabūt pie dzīvības to siemens vadību?rupu rakstīja:Tagad sāku jau apdomāt variantu ka pāriet uz bosch.
teiksim ecu bosch 402.
GMM!
Lambda!
kloķenes devējs!
sadalenes devēju!
un kā ir ar pravodku ?
Spoles ir vienādas
Pravodka noteikti, ka jāmaina un brīvgaitas regulators arī (siemens vadībai savādāks štekeris regulatoram)
Pats ecu
gudri dirst nav malku cirst
rupu rakstīja:braukt brauc, bet co ir pilnīgā di..ā.ValtersD rakstīja:Tomēr nesanāca dabūt pie dzīvības to siemens vadību?rupu rakstīja:Tagad sāku jau apdomāt variantu ka pāriet uz bosch.
teiksim ecu bosch 402.
GMM!
Lambda!
kloķenes devējs!
sadalenes devēju!
un kā ir ar pravodku ?
Un doma nomainisi vadibu co buss normals?
Spoles ir vienādas
Pats ecu
Uwaga!
Ar ko līmējiet griestus un citus apšuvumus? Man atlīmējās lūkai stūrītis un norāvu beigās visu nost, jo turēties vairs īsti neturējās. Tas audums dikti plāns, ir kaut kāda speciāla līme kas neizspiestos cauri vai kas tāds?
Paldies par atbildēm, pašam uz savu galvu negribējās darīt
Ar ko līmējiet griestus un citus apšuvumus? Man atlīmējās lūkai stūrītis un norāvu beigās visu nost, jo turēties vairs īsti neturējās. Tas audums dikti plāns, ir kaut kāda speciāla līme kas neizspiestos cauri vai kas tāds?
Vērsies pie usera Vitjazpviljams rakstīja:Uwaga!
Es tev varu palīdzēt šajā jautājumā!pviljams rakstīja:Uwaga!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 704
- 705
- 706
- 707
- 708
- …