Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 708
- 709
- 710
- 711
- 712
- …
- 1297
- chevron_right
gleizds rakstīja:man šķiet,ka latviešu valodā nav.Markitans rakstīja:varbūt kāds zin vai tadas grāmatas ir latviešu valoda un kur dabūt?![]()
[img]http://www.bildites.lv/images/qp40cjs3h ... an.jpg[img]
Vai kāds lūdzu var pateikt cii liela atslēga ir startera skrūvēm?
vai nu krievu (šitā) vai nu angļu (Haynes)Kalnz rakstīja:gleizds rakstīja:man šķiet,ka latviešu valodā nav.Markitans rakstīja:varbūt kāds zin vai tadas grāmatas ir latviešu valoda un kur dabūt?![]()
[img]http://www.bildites.lv/images/qp40cjs3h ... an.jpg[img]
protams ka nav! kas tad viņas tūlkoja?
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
zonde no 2.0 kam ir simenns vadiba dderetu uz 2.5 kam ir boch vadiba?
nēKM-Motors rakstīja:zonde no 2.0 kam ir simenns vadiba dderetu uz 2.5 kam ir boch vadiba?
vienā galā bija e12 vai e14 otrā uzgrieznis uz 16 atslēgu, ja kāds nav uzlicis ko citu.bemwee rakstīja:Vai kāds lūdzu var pateikt cii liela atslēga ir startera skrūvēm?
Uz auto mehāniku esmu uz pamatīga Jūs, taču ir iegādāta skrūvējama e36 kupeja. Labprāt mācītos un apgūtu auto, bet dzīvoju Rīgā un nav īsti kur. Varbūt kopā ar kādu var īrēt garažu kur ņemties ar autiņu, vai kaut ko uz to pusi?
Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Sveiki, nav BMW bet gan 1998 gada pasāts ko šodien nopirku, un man izleca arā intresants paziņojums ( ! ) ko viņš nozīmē? KAs man jau ir jamaina? 
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
neesmu 100% pārliecināts, bet nav bremžu kluču nodilums?Artis92 rakstīja:Sveiki, nav BMW bet gan 1998 gada pasāts ko šodien nopirku, un man izleca arā intresants paziņojums ( ! ) ko viņš nozīmē? KAs man jau ir jamaina?
Paskaties arī bremžu eļļas līmeni.Azbests rakstīja:neesmu 100% pārliecināts, bet nav bremžu kluču nodilums?Artis92 rakstīja:Sveiki, nav BMW bet gan 1998 gada pasāts ko šodien nopirku, un man izleca arā intresants paziņojums ( ! ) ko viņš nozīmē? KAs man jau ir jamaina?
Ja bremžu kluči nodiluši, tad nevajadzētu būt tā ka strīķējoša un pretīga skaņa ir bremzējot?Azbests rakstīja:neesmu 100% pārliecināts, bet nav bremžu kluču nodilums?Artis92 rakstīja:Sveiki, nav BMW bet gan 1998 gada pasāts ko šodien nopirku, un man izleca arā intresants paziņojums ( ! ) ko viņš nozīmē? KAs man jau ir jamaina?
tas ir idikators un kad iedegaas nekas vel nestrikeejas!!!!!Artis92 rakstīja:Ja bremžu kluči nodiluši, tad nevajadzētu būt tā ka strīķējoša un pretīga skaņa ir bremzējot?Azbests rakstīja:neesmu 100% pārliecināts, bet nav bremžu kluču nodilums?Artis92 rakstīja:Sveiki, nav BMW bet gan 1998 gada pasāts ko šodien nopirku, un man izleca arā intresants paziņojums ( ! ) ko viņš nozīmē? KAs man jau ir jamaina?
Ja nodiluši līdz bleķim tad jābūtArtis92 rakstīja:Ja bremžu kluči nodiluši, tad nevajadzētu būt tā ka strīķējoša un pretīga skaņa ir bremzējot?Azbests rakstīja:neesmu 100% pārliecināts, bet nav bremžu kluču nodilums?Artis92 rakstīja:Sveiki, nav BMW bet gan 1998 gada pasāts ko šodien nopirku, un man izleca arā intresants paziņojums ( ! ) ko viņš nozīmē? KAs man jau ir jamaina?
Paskaties bremžu šķidruma līmeni un ja tur viss ok tad bremžu klučus.Artis92 rakstīja:Sveiki, nav BMW bet gan 1998 gada pasāts ko šodien nopirku, un man izleca arā intresants paziņojums ( ! ) ko viņš nozīmē? KAs man jau ir jamaina?
Ar līmeni viss ok :( tad tas noīmē ka jamainā bremžu kluči un kalotkas?māriņš rakstīja:Paskaties bremžu šķidruma līmeni un ja tur viss ok tad bremžu klučus.Artis92 rakstīja:Sveiki, nav BMW bet gan 1998 gada pasāts ko šodien nopirku, un man izleca arā intresants paziņojums ( ! ) ko viņš nozīmē? KAs man jau ir jamaina?
Bremžu kluči = kalotkasArtis92 rakstīja:Ar līmeni viss ok :( tad tas noīmē ka jamainā bremžu kluči un kalotkas?māriņš rakstīja:Paskaties bremžu šķidruma līmeni un ja tur viss ok tad bremžu klučus.Artis92 rakstīja:Sveiki, nav BMW bet gan 1998 gada pasāts ko šodien nopirku, un man izleca arā intresants paziņojums ( ! ) ko viņš nozīmē? KAs man jau ir jamaina?
Kalotkas ir gan bremžu kluči gan bremžu loki.ValtersD rakstīja:Bremžu kluči = kalotkas
Artis92 Nu noņem riteni un apskaties cik tur ir palicis. Ir bijis, ka vienkārši vads norauts vai kaut kā tā un tad arī iedegas lampa.
pie kura forumieša, nakosnedeļ var nodiagnosticēt abs e36, jauna tipa sūknis(nav atsevišķa vadības bloka) deg abs lampiņa, gribas atrast vainīgo cēloni? laiks - pēc 19.00
Droši vien dogmakasiks rakstīja:pie kura forumieša, nakosnedeļ var nodiagnosticēt abs e36, jauna tipa sūknis(nav atsevišķa vadības bloka) deg abs lampiņa, gribas atrast vainīgo cēloni? laiks - pēc 19.00
es šaubos, ka Dogma ņemsies pēc 19iem, bet varbūt var sazvanīt un sarunāt
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 708
- 709
- 710