Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 712
- 713
- 714
- 715
- 716
- …
- 1297
- chevron_right
man priekša jau otro ar astīti gadu skrien 
Māriņ padalies ar kodu!
Māriņ padalies ar kodu!
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
Man liekas, ka bija šitāds - 8A0413503KAzbests rakstīja:man priekša jau otro ar astīti gadu skrien
Māriņ padalies ar kodu!
Tur sākot no vecā 80, muciņai lūdz b4 visiem vienādi priekšējie amiņi.
Servisa veikalā stāv vieni gāzinieki varu no tiem paskatīties kodu, jo par tiem es točna zinu ka der.
būšu pateicīgs :)māriņš rakstīja:Man liekas, ka bija šitāds - 8A0413503KAzbests rakstīja:man priekša jau otro ar astīti gadu skrien
Māriņ padalies ar kodu!
Tur sākot no vecā 80, muciņai lūdz b4 visiem vienādi priekšējie amiņi.
Servisa veikalā stāv vieni gāzinieki varu no tiem paskatīties kodu, jo par tiem es točna zinu ka der.
jo pēc tam pēc izmēra pielasīt cietību jau būs īzī
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
Bet tie der uz metāla atbalstiem nevis uz alumīnija.Azbests rakstīja:būšu pateicīgs :)
jo pēc tam pēc izmēra pielasīt cietību jau būs īzī
Es neatceros kurš skaitijās FL un kurš PFL.
Bet laikam TA teh.. ir tikai priekš tādiem..
Varbūtās kāds zina kā sauc šo lampiņu kura pielodēta pie bleķīša? Nāk no passat b5 piepīpējamā lampiņas. Velkot arā viņa padalijās, tur protams vel detaļās trūkst, viņa ir līdzīga N 017 751 2 bet ir klāt vel metāliņš. Nesaplēsta viņa izskatās šādi te http://vwts.ru/images/repair4/149329_11.jpg bet es nevaru atrast nosaukumu.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Jautājums par otru auto - e91.
Meklēju lietotu, melnu pakaļējo bamperi, un interesē vai facelift bamperis derēs manam (prefacelift).
Māte google nepalīdzēja.
Meklēju lietotu, melnu pakaļējo bamperi, un interesē vai facelift bamperis derēs manam (prefacelift).
Māte google nepalīdzēja.
Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Šodien paliku bez sajūga, biju tur ņēmies kaut ko ap bremzēm, domāju salaidu gaisu, ka vajag tikai atgaisot, izņēmu cildinrīt un tomēr nē, viss pajucis, pilna kārba ar dotu, nu labi, nopirku jaunu cildinrīti, uzliku un šo ar izspieda ārā, nu skaidrs, noteikti viņš aiziet garām tai lāpstai tur iekšā un pa tukšo izšaujas.
Jautājums cik ļoti tai bleķa daļai (pret kuru atspiežas cilindra gals) ir jākustās tur iekšā, jo iebāžot roku pa to caurumu, viņa staigā uz augšu un leju kādu gabaliņu, baigi negribās ņemt kārbu nost
Jautājums cik ļoti tai bleķa daļai (pret kuru atspiežas cilindra gals) ir jākustās tur iekšā, jo iebāžot roku pa to caurumu, viņa staigā uz augšu un leju kādu gabaliņu, baigi negribās ņemt kārbu nost
darba clindras ```pirkstinu`` nevajadzeje iet garam lapstina, ja tas ir gadijums tad iespejams ga ta lapstina nav piestiprinata uz sava vieta :/
bus jaskruve ara karba ja ta ir ar ta lapstina..
bus jaskruve ara karba ja ta ir ar ta lapstina..
es esmu vismaz 3x redzejis ka jaunu e36 sajuga cilindru pirmaja raviena izspiez, uzliek citu oe, un viss sance. pamegini ariedzis rakstīja:Šodien paliku bez sajūga, biju tur ņēmies kaut ko ap bremzēm, domāju salaidu gaisu, ka vajag tikai atgaisot, izņēmu cildinrīt un tomēr nē, viss pajucis, pilna kārba ar dotu, nu labi, nopirku jaunu cildinrīti, uzliku un šo ar izspieda ārā, nu skaidrs, noteikti viņš aiziet garām tai lāpstai tur iekšā un pa tukšo izšaujas.
ElvijsR rakstīja:Sveikimby kāds ir saskāries ar poly buksēm no InterCar? Kāda kvalitāte vairāk interesē.
cena pašam sava
Man tāds jautājums:
Vai 320 bremžu diski atšķirās no 323/325/328? Doma mainīt bet ir neziņa par atšķirībām un cenām. Tas ir tikai tā lai nav kkāds abloms pēc tam.
Vai 320 bremžu diski atšķirās no 323/325/328? Doma mainīt bet ir neziņa par atšķirībām un cenām. Tas ir tikai tā lai nav kkāds abloms pēc tam.
Čaļi,kāds nepateiks,cik liels izgriezums ir šim M difuzoram? Tieši interesē cik cm liels.
Būšu ļoti pateicīgs!
Būšu ļoti pateicīgs!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Visi ir vienadi.
Edvards77 rakstīja:Man tāds jautājums:
comam uz e46 ir. viss ok esotElvijsR rakstīja:ElvijsR rakstīja:Sveikimby kāds ir saskāries ar poly buksēm no InterCar? Kāda kvalitāte vairāk interesē.
cena pašam sava
atrais jautajums vai no 525tds der kārba 530d?
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
No one?vitjazz rakstīja:Čaļi,kāds nepateiks,cik liels izgriezums ir šim M difuzoram? Tieši interesē cik cm liels.
Būšu ļoti pateicīgs!
Visiem vienādas, bet 328 aizmugurējās ir ventilējamās, līdz ar to arī citi suportiEdvards77 rakstīja:Man tāds jautājums:
328,323 ventilējamie diski 318is,320,325 (M50) neventelējamie.runājot pa normāla izmēra žurkām.edzis rakstīja:Visiem vienādas, bet 328 aizmugurējās ir ventilējamās, līdz ar to arī citi suportiEdvards77 rakstīja:Man tāds jautājums:
Iesakat kāds kompresoru, vajadzības - smilšu strūkla, krāsošana. Budžets 800-900 euro
UP2!Inferno rakstīja:M52 motors sācis nežēlīgi rīt eļļu. Vizuāli noplūdes nekur nav, tātad viņa sadeg. Kas šajā gadījumā būs ticamāks vaininieks: vārstu blīvslēgi vai kartera ventilācija? Varbūt vēl ir kāds variants?
1) Ieberot grīdā no izpūtēja zili dūmi nenāk. Pieliku arī salveti priekšā - eļļaina nepalika.
2) Atskrūvējot eļļas korķi motors sāk nevienmērīgāk strādāt, bet apgriezieni uzreiz izlīdzinās. Par to gaisa sūkšanu iekšā/pūšanu ārā grūti spriest, neko ievērojamu nesajutu, bet likās, ka tā pavisam viegli pūta ārā
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 712
- 713
- 714
- 715
- 716
- …
- 1297