Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 716
- 717
- 718
- 719
- 720
- …
- 1297
- chevron_right
Logu slotiņu mehānismam nolūza viens kronšteins, tagat slota pasažieru pusē ļurkājas un krch slikti viss. Dot prom metināt vai arī mainīt visu mehānismu, cerībā, ka būs labs?
Dzīvē redzēts Matīsa ielā, nu vizuālais tāds pamocīts..zhora rakstīja:https://m.ss.lv/msg/lv/transport/cars/b ... ekbmp.html
Varbuut kaads zin kko par šo eksemplaaru!?
Kāds zin kautko par šo eksemplāru?
Izskatās riktīgi labs, un ar labu komplektāciju!
Tik cena aizdomīgi zema..
Izskatās riktīgi labs, un ar labu komplektāciju!
Tik cena aizdomīgi zema..
gilbert rakstīja:Pārdodu.
528i manuālis
M52TUB28
2000.07.18
Rūpnīcas M-paka, M-piekare, xenons, elektro recaro ar atmiņu, elektriski regulējama stūre, melnie griesti, stikla lūka utt.
Tikko izieta tehniskā apskate. Tehniski teicamā stāvoklī, bez rūsas.
5 originālie style 66 diski, viens kā rezerves. Virsū stāv ļoti labas runflat riepas (contisport3)
Pieliekamais piekabes āķis. 3400eur
jap, griez ar papira nazi tieshi gar pecku, kad saliks salonu, pat neredzes to. nomainit paklaju sanak loti atri tada veida.Armando rakstīja:Jaa var. Es sev tapat izdarijuRiks* rakstīja:Palasīju forumā, ka var necelt nost paneli, lai dabūtu ārā paklāju, itkā var arī piegriezt, tas pats attiecas arī ar ielikšanu, piegriežot jauno paklāju. Ko sakat par tādu risinājumu?
http://www.m3forum.net/m3forum/showthread.php?t=350426
Kāds var ieteikt kādas sakarīgas 4" tumbas, ar kurām aizstāt oriģinālās aizmugurējās NOKIA tumbas?
Kāds šovakar nenjemas ogres pusē pa garzāžu un nevarētu izpalīdzēt pievilkt rucīti??! 29286835
Aizmugure liec parejas uz 6x9 un tumbas jau pēc izvēles JBL ,hertz....Agris36 rakstīja:Kāds var ieteikt kādas sakarīgas 4" tumbas, ar kurām aizstāt oriģinālās aizmugurējās NOKIA tumbas?
Sveiki, jautajums par automātisko kārbu. Ja brauc D režimā, tad samazinot atrumu drīkst slēgt tos 4, 3, 2 ātrumos, jeb tos var slēgt tikai tad kad mašīna ir pilnīgi apstājusies? 
Sveiki. Gribeju pasutit kardana muftu, bet pateica ka ir 2 veidi vinjam. Ka lai es zinu kada man ir?
M50b20 motors.
M50b20 motors.
Priekš kam tu gribi pats slēgt?ronsonol rakstīja:Sveiki, jautajums par automātisko kārbu. Ja brauc D režimā, tad samazinot atrumu drīkst slēgt tos 4, 3, 2 ātrumos, jeb tos var slēgt tikai tad kad mašīna ir pilnīgi apstājusies?
Cenšoties iet slīpi atmetot sajūgu, apgriezieni paliek lieli, bet mašīna uz priekšu neiet. Kas tieši jāmaina?
que rakstīja:Cenšoties iet slīpi atmetot sajūgu, apgriezieni paliek lieli, bet mašīna uz priekšu neiet. Kas tieši jāmaina?
Sajūga disks vecīt.
BMW - Best Motorsport Weapon
Viennozīmīgi...Reinis159 rakstīja:que rakstīja:Cenšoties iet slīpi atmetot sajūgu, apgriezieni paliek lieli, bet mašīna uz priekšu neiet. Kas tieši jāmaina?
Sajūga disks vecīt.![]()
Un ja jau tik daudz ir noslidināts tad drošvien ar disku vien nebūs līdzēts...
Paldies! 
Man liekas, ka atšķīrās dēļ ātrumkārbāmAUngers rakstīja:Sveiki. Gribeju pasutit kardana muftu, bet pateica ka ir 2 veidi vinjam. Ka lai es zinu kada man ir?
M50b20 motors.
getregam bija mazāka un ZF lielāka..
Mufta atsķiras 4cyl kārbām un 6cyl kārbām. Ja nemaldos skrūvju daudzums?māriņš rakstīja:Man liekas, ka atšķīrās dēļ ātrumkārbāmAUngers rakstīja:Sveiki. Gribeju pasutit kardana muftu, bet pateica ka ir 2 veidi vinjam. Ka lai es zinu kada man ir?
M50b20 motors.
4cil tak nak tas pats getrags kas 6cil. zf ir lielaka ta mufta ka getragam. skruvju daudzums tochn nemainas. uz m50 visticamak bus maza, kas uz getragiem nakZzevsS rakstīja:Mufta atsķiras 4cyl kārbām un 6cyl kārbām. Ja nemaldos skrūvju daudzums?māriņš rakstīja:Man liekas, ka atšķīrās dēļ ātrumkārbāmAUngers rakstīja:Sveiki. Gribeju pasutit kardana muftu, bet pateica ka ir 2 veidi vinjam. Ka lai es zinu kada man ir?
M50b20 motors.
Tātad atšķiras dēļ kardāna... Neatceros vairs precīzi kas, bet zinu ka 6cyl un 4cyl muftas atšķirasEJANSONS rakstīja: 4cil tak nak tas pats getrags kas 6cil. zf ir lielaka ta mufta ka getragam. skruvju daudzums tochn nemainas. uz m50 visticamak bus maza, kas uz getragiem nak
:hy:
Palidziet ludzu kursu darba izzpildei, tas neaiznems jums daudz laiku bet man to gan saderes un atvieglos dzive ))))) :lv:
ienaciet pa linku tur vis bus
https://docs.goog...=send_form
Palidziet ludzu kursu darba izzpildei, tas neaiznems jums daudz laiku bet man to gan saderes un atvieglos dzive ))))) :lv:
ienaciet pa linku tur vis bus
https://docs.goog...=send_form
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 716
- 717
- 718
- 719
- 720