Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 722
- 723
- 724
- 725
- 726
- …
- 1297
- chevron_right
Joprojam aktualiEE-7878 rakstīja:Sodiena izskatijos savienojumus utt vainu neatradu 3 cikindrs nestradaLācis rakstīja:Ja to spoli ar sveci tu ieliec teiksim 1 cilindra tad tas pats 3 nestrada? Nu paskaties iznemot sveci ar spoli ara no cilindra vai neparlec dzirkstele - ja parlec tad vaiinu vari pameklet sprausla, ja nav dzirkstele tad vaina ir tajos vados kas pienak pie tas spoles visdrizak.EE-7878 rakstīja: Man nav svecvadu tikai tas vads kas pienak pie spoles itka visi 3 vadi veseli
Ieraudziju kur nak tie 3 vadi ir 4tais kas izskatas pec diega tas it pusu tur varetu but vaina vai ne?
Kur Purvciemā vai Pļavniekos ir kāds labs autoveikals,kur var nopirkt auto krāsu pēc koda,lakas u.t.t?
Paldies!
Paldies!
Es savam, ieliekot svilpi vienā no aizmugures trubām (visā garumā viena resna, aizmugurē sadalās), jūtu, ka grieze mazāka ir.Azbests rakstīja:man atkal šķita, ka grieze ir stipri ātrāk jūtama nevis jaudaJānis.P rakstīja: Varētu kāds kādu objektīvu testu uztaisīt par tām izplūdēm.
Mērīt jaudu jau noteikti ka neviens nebrauks dēļ tā, bet varbūt kādus draga laikus varētu salīdzināt vismaz.
Man tāda stipri virspusēja saprašana par to lietu, bet es saprotu ka no tā izmainās jaudas līkne vairāk nevis nāk klāt jauda, nu uz citiem apgriezieniem max. pāriet. Labāk, lai kāds Seeingman pakomentē, es vel būšu muļķības sastāstījis.
bet nu arī negribu baigi sadirst, varbūt vienkārši pēc taisnas trubas efekts
normāls čalis rakstīja:Es savam, ieliekot svilpi vienā no aizmugures trubām (visā garumā viena resna, aizmugurē sadalās), jūtu, ka grieze mazāka ir.Azbests rakstīja:man atkal šķita, ka grieze ir stipri ātrāk jūtama nevis jaudaJānis.P rakstīja: Varētu kāds kādu objektīvu testu uztaisīt par tām izplūdēm.
Mērīt jaudu jau noteikti ka neviens nebrauks dēļ tā, bet varbūt kādus draga laikus varētu salīdzināt vismaz.
Man tāda stipri virspusēja saprašana par to lietu, bet es saprotu ka no tā izmainās jaudas līkne vairāk nevis nāk klāt jauda, nu uz citiem apgriezieniem max. pāriet. Labāk, lai kāds Seeingman pakomentē, es vel būšu muļķības sastāstījis.
bet nu arī negribu baigi sadirst, varbūt vienkārši pēc taisnas trubas efekts
Labāk pamācās no onkuļiem
Samana Beige? kods 282Markitans rakstīja:varbūt kāds zin kodu šai krasai saucās Beige http://www.carsales.com.au/private/deta ... 985/?Cr=45![]()
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
nezinu jo sludinājumā ratstīts beigeAzbests rakstīja:Samana Beige? kods 282Markitans rakstīja:varbūt kāds zin kodu šai krasai saucās Beige http://www.carsales.com.au/private/deta ... 985/?Cr=45![]()
kads var padalities pieredze kada ir atskiriba 3.45 reduktoram ar 3.15 ....3.15 butu stipri garaks? stav virsu 3.45 motors ir 2.5 - nu liekas kautka ka 1 un 2 atrums pilns pulkstenis a atruma nava ... gribaa kautko staipiigaaku! varetu but ka reduktora slepjas tas ko mekleju?:D
nu daudz opciju nav, oriģināli diupiec' arī ir 3.15 vai 323 gadijumā 2.93KM-Motors rakstīja:kads var padalities pieredze kada ir atskiriba 3.45 reduktoram ar 3.15 ....3.15 butu stipri garaks? stav virsu 3.45 motors ir 2.5 - nu liekas kautka ka 1 un 2 atrums pilns pulkstenis a atruma nava ... gribaa kautko staipiigaaku! varetu but ka reduktora slepjas tas ko mekleju?:D
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
jaa bet vai kadam reali ir kas lidzigs bijis - negribas atrast to 3.15 un aplauzsties ka isti atskiribas nava...... ka saprast kada ir atskiriba 3.15 ...3.45 varbut kads var pateikt kads piemeram ir atrums 2 robaa uz 4k apgriezieniem?( ja kadam stav 3.15)Azbests rakstīja:nu daudz opciju nav, oriģināli diupiec' arī ir 3.15 vai 323 gadijumā 2.93KM-Motors rakstīja:kads var padalities pieredze kada ir atskiriba 3.45 reduktoram ar 3.15 ....3.15 butu stipri garaks? stav virsu 3.45 motors ir 2.5 - nu liekas kautka ka 1 un 2 atrums pilns pulkstenis a atruma nava ... gribaa kautko staipiigaaku! varetu but ka reduktora slepjas tas ko mekleju?:D
Lielas atšķirības nebūs.. 3.15 ir oriģināls no rūpnīcas,tpc principā izstaipīt kko vairāk nesanāks,un šķirbas maz būs!KM-Motors rakstīja:jaa bet vai kadam reali ir kas lidzigs bijis - negribas atrast to 3.15 un aplauzsties ka isti atskiribas nava...... ka saprast kada ir atskiriba 3.15 ...3.45 varbut kads var pateikt kads piemeram ir atrums 2 robaa uz 4k apgriezieniem?( ja kadam stav 3.15)Azbests rakstīja:nu daudz opciju nav, oriģināli diupiec' arī ir 3.15 vai 323 gadijumā 2.93KM-Motors rakstīja:kads var padalities pieredze kada ir atskiriba 3.45 reduktoram ar 3.15 ....3.15 butu stipri garaks? stav virsu 3.45 motors ir 2.5 - nu liekas kautka ka 1 un 2 atrums pilns pulkstenis a atruma nava ... gribaa kautko staipiigaaku! varetu but ka reduktora slepjas tas ko mekleju?:D
http://bmw-e36.net/reduktor-bmw-e36
Ar m50b25, kad braucu ar 3.45 pat ar mazu ātrumu smuki cēla, ja vajadzēja kādu apdzīt. Uz simta ja nemaldos 3k apgriezieni uz šosejas nu nezinu... nepatika. Braucot ar 3.15 liekas daudz labāk, varbūt man personīgais viedoklis. Šobrīd gan ir 2.93, neteiktu, ka slikti, bet gribētos vēl 3.23 izmēģināt.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Kas varetu but par problemu, pielaizot aukstu, slapst un ik pa laikam silts ari slapst.
Un apgriezieni stav biku virs tukstosa!?
Brīvgaitas regulātors droši vien.Sendijs rakstīja:Kas varetu but par problemu, pielaizot aukstu, slapst un ik pa laikam silts ari slapst.
vai kupejas griida atsskkiras no kabra griidas?
ka var dabut durvis kupejai valja, ja no iekspuses un arpuses pa tukso vis staiga?
pastāsti sīkāk. nebija gadījumā tā,ka durvis vērās vaļā/ciet normāli un pēc aizslēgšanas,atslēgšanas vairs nekas nenotiek ?mrfix55 rakstīja:ka var dabut durvis kupejai valja, ja no iekspuses un arpuses pa tukso vis staiga?
a ka tur isti ir ar to slepju carumu ?
japerk speciali fleksis, vai ari ar amura palidzibu var izsist to metalu ?
e36 sedans
japerk speciali fleksis, vai ari ar amura palidzibu var izsist to metalu ?
e36 sedans
Man tā lūka bija tā daļēji atdalīta, ar skrūvgriezi varēja atplēst tās pāris vietas uz kurām turējās.
Vai pēc lambdas maiņas nepieciešams veikt kkādu pārregulāciju vai ko citu?
Mans nabaga 1.8 žurkulis pēdējā laikā šad un tad sāka rīstīties un raustīties kad ieber grīdā, sacīts darīts, iegādājos lēto Engitech zondi un jā, noņemot veco zondi nost, viens no baltajiem vadiem atlūza pavisam nost no zondes gala - bijis aizlūzis :)
Vēl pie tās pašas tēmas - baltajiem vadiem ir svarīgi, kādā secībā tie nāk no auto un pievienojas zondei? - dabūju pa vidu šņikāt pušu, jo otrs gals ar it kā štekeri bija kkur ellē ratā, a Engitecham štepselis kādus 60 cm no zondes... Vecais vads gan arī jau bija lodēts kopā ar kembrikiem.
Mans nabaga 1.8 žurkulis pēdējā laikā šad un tad sāka rīstīties un raustīties kad ieber grīdā, sacīts darīts, iegādājos lēto Engitech zondi un jā, noņemot veco zondi nost, viens no baltajiem vadiem atlūza pavisam nost no zondes gala - bijis aizlūzis :)
Vēl pie tās pašas tēmas - baltajiem vadiem ir svarīgi, kādā secībā tie nāk no auto un pievienojas zondei? - dabūju pa vidu šņikāt pušu, jo otrs gals ar it kā štekeri bija kkur ellē ratā, a Engitecham štepselis kādus 60 cm no zondes... Vecais vads gan arī jau bija lodēts kopā ar kembrikiem.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 722
- 723
- 724
- 725
- 726
- …
- 1297