Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 724
- 725
- 726
- 727
- 728
- …
- 1297
- chevron_right
Droši ka relejs, man touringam bija tā ka pēc laika apstājas un grūti bija dabūt lai atkal sāktu strādāt, tad slēdzu ārā auto un nedaudz uzgaidīju un pielaidu, tad atkal aizgāja. Nomainīju releju un viss labi tagadmaartyd rakstīja:Kupeja 94.g 316i
Kad laiciņu logu tīrītāji padarbojas, tad apklust un nekādas dzīvības (bet notikšķ kaut kas aiz bardačoka, kad met lielākajā tīrīšanas āturmā). Slēdzī vaina nav, nupat nomainīts. Kas tur tikšķ un kas beigts?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Relejs. :)
Man sedanam mitrā laikā iemetas gļuks kad aiziet non-stop uz vidējo ātrumu un visu laiku relejs tikšķina. Reizēm pāriet pats no sevis. Vēl neesmu saņēmies nomainīt :)
Man sedanam mitrā laikā iemetas gļuks kad aiziet non-stop uz vidējo ātrumu un visu laiku relejs tikšķina. Reizēm pāriet pats no sevis. Vēl neesmu saņēmies nomainīt :)
ok, varbūt vari releja to nr iemest? ja tāds ir? nav vēl ar relejiem bijusi darīšana.aarchijs rakstīja:Droši ka relejs, man touringam bija tā ka pēc laika apstājas un grūti bija dabūt lai atkal sāktu strādāt, tad slēdzu ārā auto un nedaudz uzgaidīju un pielaidu, tad atkal aizgāja. Nomainīju releju un viss labi tagadmaartyd rakstīja:Kupeja 94.g 316i
Kad laiciņu logu tīrītāji padarbojas, tad apklust un nekādas dzīvības (bet notikšķ kaut kas aiz bardačoka, kad met lielākajā tīrīšanas āturmā). Slēdzī vaina nav, nupat nomainīts. Kas tur tikšķ un kas beigts?
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
bilde vari apskatities, tikai mans relejs ir no touringa, taka nezinu vai bus tiesi tads pats part number, bet nonem bardacoku un apskaties releju kuram ir uzrakstits WI-WA(tads ka mana bilde vai ari lidzigs, jo laikam dazi bija ari melna krasa releji)
Kur varētu nopirkt miglas lukturim štekeri? Man labais miglinieks aizgāja savu ceļu ar visu štekeri 
Kurs var kārtīgi izvalcēt arkas man sedanam? un pa cik, sonedēļ? 
3B Motorsport
Poliuretāna bukses, atbalsti, riteņu starplikas, spararati utt.
Smilsu strukla
tel: 25555122
e-pasts: [email protected]
http://www.facebook.com/3BMotorsport.lv
Poliuretāna bukses, atbalsti, riteņu starplikas, spararati utt.
Smilsu strukla
tel: 25555122
e-pasts: [email protected]
http://www.facebook.com/3BMotorsport.lv
Varbūt ir kāds kas tirgo štekerus, bet var arī pielāgot dažus citus štekerus ja nevar atrast oem miglu štekerus.omglsr rakstīja:Kur varētu nopirkt miglas lukturim štekeri? Man labais miglinieks aizgāja savu ceļu ar visu štekeri
Kur lai nopeerk prieksh 2.0d 150ps klokenes dempferi, arpus rigas uz smiltenes galu??? 
M50b20 ar anusu motoram var uzlikt bezanusa motora galvu?
dabuta pa velti b20 galva un gribas savam motoram amputet anusu
var, ķēde arī jāliek no bezānusa man liekasAndzaK_LV rakstīja:M50b20 ar anusu motoram var uzlikt bezanusa motora galvu?![]()
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
Negribu samelot, bet ķēdes visiem 6 cyl benzīniekiem ir vienādas.Azbests rakstīja:var, ķēde arī jāliek no bezānusa man liekasAndzaK_LV rakstīja:M50b20 ar anusu motoram var uzlikt bezanusa motora galvu?![]()
uzlikt vari bet jamaina tev praktiski viss parejais varsta vaks- vadiba-gmm- un vel visadi sikumi . cilindra bloki vanus vai nevanos ir vienadi- vanosam virzuli ir vieglaki!Inferno rakstīja:Negribu samelot, bet ķēdes visiem 6 cyl benzīniekiem ir vienādas.Azbests rakstīja:var, ķēde arī jāliek no bezānusa man liekasAndzaK_LV rakstīja:M50b20 ar anusu motoram var uzlikt bezanusa motora galvu?![]()
Principā, ja grib delitēt vanosu no M50, tad jāmaina pašsaprotami galva un vārstu vāks, kā arī vadības bloks, pravodka, gandrīz visi deveji utt.
galvas neatšķiras, jāmaina sadaleneInferno rakstīja:Principā, ja grib delitēt vanosu no M50, tad jāmaina pašsaprotami galva un vārstu vāks, kā arī vadības bloks, pravodka, gandrīz visi deveji utt.
Vainīgs, my bad. Bet, manuprāt, to darīt galīgi neatmaksājas, it īpaši B20 motoram.gleizds rakstīja:galvas neatšķiras, jāmaina sadaleneInferno rakstīja:Principā, ja grib delitēt vanosu no M50, tad jāmaina pašsaprotami galva un vārstu vāks, kā arī vadības bloks, pravodka, gandrīz visi deveji utt.pārējais kā jau teici.
par tēmu - MS41 var izņemt VANOS ārā no programmas?
respektīvi - M52 vadība, bet bez VANOS (softiski atslēgts)
respektīvi - M52 vadība, bet bez VANOS (softiski atslēgts)
Kas te par izvirtuļu saietu?
Viens grib B20 motoram vanosu delitēt, otrs grib softiski to vanosu atslēgt, jbl 
nu kā, MS41 ir stipri advancētāka vadība kā tas pats Bosch MotronicInferno rakstīja:Kas te par izvirtuļu saietu?Viens grib B20 motoram vanosu delitēt, otrs grib softiski to vanosu atslēgt, jbl
iešāvās prātā doma - B28 bloks ar M50 galvu un MS41 vadību
Priekš ikdienas auto, ja ir stock motors un plānos nav nekādi projekti vai uzlabojumi, tad jā, MS41 ir labākais variants, manuprāt. Bet es nedomāju, ka ir iespējams tā vienkārši izslēgt vanosuAzbests rakstīja:nu kā, MS41 ir stipri advancētāka vadība kā tas pats Bosch MotronicInferno rakstīja:Kas te par izvirtuļu saietu?Viens grib B20 motoram vanosu delitēt, otrs grib softiski to vanosu atslēgt, jbl
iešāvās prātā doma - B28 bloks ar M50 galvu un MS41 vadību
Laikam pečka izbeidzās, beidza pūst silto gaisu. Kas varētu būt pie vainas? 
Es te biju
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 724
- 725
- 726
- 727
- 728
- …