Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 725
- 726
- 727
- 728
- 729
- …
- 1297
- chevron_right
ventilātoram ātrumi ir? klima ir?Ziggy rakstīja:Laikam pečka izbeidzās, beidza pūst silto gaisu. Kas varētu būt pie vainas?
1. varētu būt pečkas vārsts
2. ja nepūš vispār - ezis/reostats
3. pečkas radiators
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
no e36 6cil. stūres reika der ja man ir 4cil ?tehniskajā piesējās, bet negribu pirkt, jo malā vāļājas 6cil reika
sveiks visiem,ir taada probleema,ka uz tuksgaitu ir pazeminaati apgriezieni,(720-760),samainiits tuksgaitas vaarsts,droseles devejs,sveces,spole,lambda,gmm,benzinsuuknis,bet nekaada rezultaata nav,ka arii karteru gaazes varsts,gaisu nekur nesuuc,diagnostika ari viss ir labi,nevienas kljudas nav,bet ir tada nianse,ka braucot ar neitraali tuksgaitas apgriezieni ir apm.850,,bet peec apstasanas pec kaadam 2-3 sekundem krit uz 720-760 un masiina mazliet vibree.dzinejs ir iesvapots no m42,bija m43b16,varbuut kaut kads vel daciks nestraada vai kaut ko nepareizi savienots?
Jaa der.Susurs rakstīja:no e36 6cil. stūres reika der ja man ir 4cil ?tehniskajā piesējās, bet negribu pirkt, jo malā vāļājas 6cil reika
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
bestbmw rakstīja:Jaa der.Susurs rakstīja:no e36 6cil. stūres reika der ja man ir 4cil ?tehniskajā piesējās, bet negribu pirkt, jo malā vāļājas 6cil reika
neizklausās,ka būtu kāda problēma...bugs84 rakstīja:sveiks visiem,ir taada probleema,ka uz tuksgaitu ir pazeminaati apgriezieni,(720-760),samainiits tuksgaitas vaarsts,droseles devejs,sveces,spole,lambda,gmm,benzinsuuknis,bet nekaada rezultaata nav,ka arii karteru gaazes varsts,gaisu nekur nesuuc,diagnostika ari viss ir labi,nevienas kljudas nav,bet ir tada nianse,ka braucot ar neitraali tuksgaitas apgriezieni ir apm.850,,bet peec apstasanas pec kaadam 2-3 sekundem krit uz 720-760 un masiina mazliet vibree.dzinejs ir iesvapots no m42,bija m43b16,varbuut kaut kads vel daciks nestraada vai kaut ko nepareizi savienots?
Sveiki! Vai kāds zina cik maksā 325tdsam ģenerātora siksna ? 
Sveiki,vai Cilvēks ar kameru ir dalbajobs?
Kāds bij tava auto numurs?o.z rakstīja:Sveiki,vai Cilvēks ar kameru ir dalbajobs?
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
nummura nav, vienkārši intereseFashion rakstīja:Kāds bij tava auto numurs?o.z rakstīja:Sveiki,vai Cilvēks ar kameru ir dalbajobs?
vienkarsi pamaniiju,ka braucot ar citam auto apgriezieni peec pilnas apstasanas nekriit,bet man peec apgriezienu krisanas saakas vibracija,un ja ieslegt piemeeram apsildi vibraacija ir vel lielaaka...(((gleizds rakstīja:neizklausās,ka būtu kāda problēma...bugs84 rakstīja:sveiks visiem,ir taada probleema,ka uz tuksgaitu ir pazeminaati apgriezieni,(720-760),samainiits tuksgaitas vaarsts,droseles devejs,sveces,spole,lambda,gmm,benzinsuuknis,bet nekaada rezultaata nav,ka arii karteru gaazes varsts,gaisu nekur nesuuc,diagnostika ari viss ir labi,nevienas kljudas nav,bet ir tada nianse,ka braucot ar neitraali tuksgaitas apgriezieni ir apm.850,,bet peec apstasanas pec kaadam 2-3 sekundem krit uz 720-760 un masiina mazliet vibree.dzinejs ir iesvapots no m42,bija m43b16,varbuut kaut kads vel daciks nestraada vai kaut ko nepareizi savienots?
Ja kaut kas ir bijis darīts ar dzesi iespējams, ka gaisa burbulis pečkas radiatorā, pietiktu uzbraukt stāvā slīpumā un divas reizes uzgāzēt (pārplūdes trauka korķim jābūt noskruvētam)Azbests rakstīja:ventilātoram ātrumi ir? klima ir?Ziggy rakstīja:Laikam pečka izbeidzās, beidza pūst silto gaisu. Kas varētu būt pie vainas?
1. varētu būt pečkas vārsts
2. ja nepūš vispār - ezis/reostats
3. pečkas radiators
Ja ilgi silst tad termostats nosprūdis vaļējā pozīcijā.
Īsāk sakot vajag vairāk info
Pati reika der atšķirās st.pas.sūk. dzeses truba - 4 un 6 cil. ir savādākas.bestbmw rakstīja:Jaa der.Susurs rakstīja:no e36 6cil. stūres reika der ja man ir 4cil ?tehniskajā piesējās, bet negribu pirkt, jo malā vāļājas 6cil reika
aarchijs rakstīja:Man par to temperatūru ir vienalga īsti, galvenais kas man nepatīk ir tie burbuļi. Manam touringam m43b16 arī tas pats ir, gan burbuļi gan temperatūra kā kabrim, tikai touringam tas sākās kad pieleju klāt antifreez.māriņš rakstīja:Pēc skata met uz galvas blīvi, bet termostatu pārbaudīt ir ļoti vienkārši uzvāri čaiņikā ūdeni ielej burkā un iebet termostatu, ja atveras tad iet.aarchijs rakstīja:Nē, bet ir doma pirkt jaunu termostatu un ūdens sūkni, bet gribētu uzsināt kas varētu būt pie vainas lai nebūtu tā ka naudu lieki izstērē.
Takā abiem e36 man ir tāda problēma tagad.
Te būs video ar to skaņu, ļoti grūti ir saklausīt(labāk konsadzirdēt var ja uzliek austiņas), bet tie burbuļi liekas ka vairāk kur pie šofera puses pie kājām(LHD auto, RHD sanāk pasažier pusē)
Un vēl pamanīju ka burbuļošana itkā pazuda pēc kādām 20-30 sekundēm kad auto stāvēja iedarbināts pēc braukšanas.
Ok, tātad nomainīju termostatu un izlaidu antifreezu un ielēju jaunu, bet burbuļošana tāpat palika, beigās atrasts vaininieks kas to burbuļošanu izraisa. Detaļa kas bildē, kad atvienoju štekeri no viņa tad viss normāli, izņemot siltumu kuru vairs nevar noregulēt.
Vai kāds nevar pateikt oem part number no šī? Gribētu uzsūtīt jaunu ja nebūs pārāk dārgi. Vai vēl kas varētu būt vainīgs kapēc tā bija, pieņemsim kas aizaudzis heater matrix?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
64118375792
Par jaunu domāju ka nebūsi gatavs maksāt.
Bet neredzu kā viņš varētu radīt tavu problēmu.
Par jaunu domāju ka nebūsi gatavs maksāt.
Bet neredzu kā viņš varētu radīt tavu problēmu.
Nezinu, jo itkā šoreiz visu atgaisoju un burbuļi nekādi ārā negāja, kad itkā burbuļoja, vismaz salonā sēžot izklausās ka burbuļo, bet roku pieliekot pie tās detaļas ir tādi kā sitieni.
Šis kabris pēdējo 1,5 gadu bija stāvējis, un varētu būt ka kas aizaudzis vai hz kas vēl noticis.
Šis kabris pēdējo 1,5 gadu bija stāvējis, un varētu būt ka kas aizaudzis vai hz kas vēl noticis.
Pēdējais labojis aarchijs - 15 Dec 2015, 22:02, kopā labots 1 reizi.
Vēl viens jautājums, vai m43 termostatu var nopirkt atsevišķi bez housing? Jo negribu pārmaksāt dēļ paša housinga, jo kabrim pirku pa £27 viņu, bet gribu arī touringam nomainīt un izmēģināt vienu lietu pirms ko jaucu ārā vai pārdodu.
A kas par prikolu var būt ka salonā tosoliņa smaka jūtama ik pa laikam :?
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Man e30 bija līdzīgi, peckas radiators bija caurs un antifrizs lija uz tepikaFashion rakstīja:A kas par prikolu var būt ka salonā tosoliņa smaka jūtama ik pa laikam :?
Kā dabūt šito stūres stieņa skrūvi vaļā, pirmkārt, kura izmēra atslēga, otrkārt, kā tur viņu dabūt iekšā, ja man visas esošās atslēgas ir jau pa platu?
- ikey07
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 725
- 726
- 727
- 728
- 729
- …