Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 727
- 728
- 729
- 730
- 731
- …
- 1297
- chevron_right
Man liekas ka jūzeris 5sar nodarbojas ar virpošanuZiggy rakstīja:Kāds šejienietis nodarbojas ar virposanas darbiem? Vajag RC bagijam ne pārāk sarežģitu detaļu izvirpot. PM, bet labak atrak bus uz 2960618pieci
lietotājs Boris737 vienmēr nāks pretī ar virpošanas darbiem 
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
Ja mašīna noņemta no uzskaites tad attālināto vēl projām var izpildīt?
Jā, nekādu problēmu
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Kāds var iedot DIY un kādu shēmu kā ielikt klimu parastās pečkas vietā?
Kur var nopirkt krāsu ar ko paklājus var krāsot?
Iekš Depo! Saucās tekstila aerosols vai krāsa or smth, viens balons maksā ap 2.50Ģirts rakstīja:Kur var nopirkt krāsu ar ko paklājus var krāsot?
Labrīt, interesē, kas būs jāpartaisa, pašlaik stāv el. venitlātors, taisos pāriet uz termomufti, cik saprotu būs jābliež virsū kondiškas ventilātors, kas būs papildus tam jādara? jāvelk vadi, releji? utt.
savam m43?
nah tas būtu vajadzīgs? Tik uzliksi nevajadzīgu rotējošo masu/slodzi siksnas piedziņai
ja pats vents beidzās, tad, piebrauc, man garāžā mētājas lieks.
nah tas būtu vajadzīgs? Tik uzliksi nevajadzīgu rotējošo masu/slodzi siksnas piedziņai
ja pats vents beidzās, tad, piebrauc, man garāžā mētājas lieks.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
nē
nejau m43
nejau m43
Riks* rakstīja:Iekš Depo! Saucās tekstila aerosols vai krāsa or smth, viens balons maksā ap 2.50Ģirts rakstīja:Kur var nopirkt krāsu ar ko paklājus var krāsot?
Ir vispār kāds krāsojis ? Kā ir pēc pus gada, gada ?
Kas varētu būt par iemeslu, ka kad rati spolē, rmp pieaugot sāk visa aizmugure dauzīties.
Kāds var pateikt, kā un vai var pievilkt aizmugruējo plauktu, lai pie attiecīgajiem hz negrab? Salonā nepatīkama skaņa un virsū kaut ko turēt visu laiku arī negribas.
P.s. kupeja
P.s. kupeja
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Riepas pa cietu, vecu un pa daudz gaisa iekšā, vismaz man tā bij , kad uzliku cietas českas ar 3.5atmf.edzis rakstīja:Kas varētu būt par iemeslu, ka kad rati spolē, rmp pieaugot sāk visa aizmugure dauzīties.
man tā bija kad bija ļoti labas riepas virsu, sak sist pa tiltu. ari pazuda pec amortizatoru nomaiņas.edzis rakstīja:Kas varētu būt par iemeslu, ka kad rati spolē, rmp pieaugot sāk visa aizmugure dauzīties.
Vienā pusē amīts varētu būt pasprādzis īstenība, esmu jaunus jau pasūtijis, tad jau laikam skatīsies. Vispār kad braukāju ar 0.9 bar tā nebija, tagad iepūtu 1.8 un sākās šitā mistikaLācis rakstīja:man tā bija kad bija ļoti labas riepas virsu, sak sist pa tiltu. ari pazuda pec amortizatoru nomaiņas.edzis rakstīja:Kas varētu būt par iemeslu, ka kad rati spolē, rmp pieaugot sāk visa aizmugure dauzīties.
Man tas pats,tikai kad slapjš asfalts! Kad sauss tad nekādu trokšņu!edzis rakstīja:Kas varētu būt par iemeslu, ka kad rati spolē, rmp pieaugot sāk visa aizmugure dauzīties.
Bmw ututuuuu
krishinieks rakstīja:Man tas pats,tikai kad slapjš asfalts! Kad sauss tad nekādu trokšņu!edzis rakstīja:Kas varētu būt par iemeslu, ka kad rati spolē, rmp pieaugot sāk visa aizmugure dauzīties.
Cik es internetā palasiju, tad šitas wheelhops rodās no švakām buksēm, interesanti vai poly to atrisinātu, kā arī, jā, amji varot būt vianīgi
Ta varetu but, pamegini ar jaunajiem amjiem un gan jau bus viss ok.edzis rakstīja:krishinieks rakstīja:Man tas pats,tikai kad slapjš asfalts! Kad sauss tad nekādu trokšņu!edzis rakstīja:Kas varētu būt par iemeslu, ka kad rati spolē, rmp pieaugot sāk visa aizmugure dauzīties.
Cik es internetā palasiju, tad šitas wheelhops rodās no švakām buksēm, interesanti vai poly to atrisinātu, kā arī, jā, amji varot būt vianīgi
Kā ir ir pieejami orģināli ar gariem šotkiem cieti gazes amīši?
Es paņemu landcruisera amjus, redzēs kā būs.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 727
- 728
- 729
- 730
- 731
- …
- 1297