Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- …
- 1297
- chevron_right
Problema ir atrisinata ar pasha spekiem. Pie vainas tomer bija releja no vecas signalizacijas. Atvienoju visu lieko un jaa viss aizgaja:)Hellboyb3 rakstīja:Palidziet ludzu. Braukaju visu dienu viss bija chik pik. Atbraucu uz majam, noslapeju motoru. Iegaju uz majam maximum uz 15 min, izgaju ara gribeju braukt un nevaru vairak pidarbinat. Kas varetu but? Akumulatoru parbaudiju, droshinatajus ari. Kad pagriez atslegu, visas gaismas iedegas, bet starters negriezas.
Paldies par komentariem.
pusgadu mašīnai (ne uz mana vārda) ir FR sods un neviens procenta nav. pie tehniskās arī prasīs nomaksāt.houseworx rakstīja:cik ilga laika ir janomaksa sods par parkapumu? kamer nesak papildus %ti nakt klat?
hvz kam, bet citiem vina ir vienkarsi nolauztaKLAVINS rakstīja:?KLAVINS rakstīja:ka ir ar NGK labdas zondem, var nemt vai labak nemt kadu Bosch ? protams iet par jaunu
un pec etk kataloga spreizot ka ta zonde der arii piemeram 2.0 un 2.5 motoriem, taa ir ? (man m52b28)
Paldies
un vel jautajums radas - pries kam ir domats gaisa filtra kastei sanos ta lapstnja vai kaa vinu savadak nosaukt? jo citiem vinja ir, citiem vinja nav
upega rakstīja:izstastiet kā lai izjauc aizmugurējām durvīm rokturi to kas ver durvis no ārpuses! kkas notikās, no arpuses nevar atvert bet iekšpuses var!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Pečkas motoriņam klāt var tikt, drošvien noņemot paneli?
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
Pečkas motoriņam var tikt klāt no motortelpas. Noņem plastmasu zem logu slotiņām, izvelc to "barjeru" un redzēsi pečku. Atliek tik noņem vāciņu un tur būs pečkas motorīts.
Var tikt klāt arī noņemot paneli. Un visu pārējo, kas zem paneļa dzīvoShreks rakstīja:Pečkas motoriņam klāt var tikt, drošvien noņemot paneli?
Interesanti, kas šādu informāciju izplata? Tāpat kā ar oriģinālajiem nobraukumiem paneļa testā...
visvieglāk no motortelpas.un janem uzmanigi tie mazie dzelzisi,jo vini var pazust kautkur pie motora..vinus nav tik viegli ari pielikt.vismaz man bij gruti.:)Shreks rakstīja:Pečkas motoriņam klāt var tikt, drošvien noņemot paneli?
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
varbutas kads var iztastit ka mainit salona filtru, nevis to plakano kas nak no salona puses bet to apalo (vini divi ir) kas atrodas zem loga tiritajiem ? paldies
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Zināju, ka filtru var nomainīt no priekshas, nezinaaaju, kaa liidz motoriitim tikt, jautaaju ar ceriibu, ka varees no proekshas tikt klaat, jo neesmu 100% paarliecinaats, ka pechka vainiiga un tik sava prieka peec pusauto izjaukt (ja neko citu nemainu) galiigi negribasmarux rakstīja:Var tikt klāt arī noņemot paneli. Un visu pārējo, kas zem paneļa dzīvoShreks rakstīja:Pečkas motoriņam klāt var tikt, drošvien noņemot paneli?
Interesanti, kas šādu informāciju izplata? Tāpat kā ar oriģinālajiem nobraukumiem paneļa testā...
Paldies, vakaraa vajadzees pameegjinaat..
Ps, par tiem nobraukumiem spidometraa (t.i. Cipariem testa rezhiimaa) man nekad nav bijushi jautaajumi
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
tos pavisam viegli nomainit, pa lielam neiedzilinoties sikumos, ka jau ieprieks minets, tiekam pie peckas motorinja, no motortelpas puses un talak mainam filtrus.KLAVINS rakstīja:varbutas kads var iztastit ka mainit salona filtru, nevis to plakano kas nak no salona puses bet to apalo (vini divi ir) kas atrodas zem loga tiritajiem ? paldies
pat liekas ka nevajadzeja nemt nost to plastmasu, tapat atskruvee vadu kastiti virs dzineja, atskruvee to blekja parsegu kas aiz tas, un vareja tikt klat
...
paldies
Labas cenas.
Labas cenas.
Vai ar šādiem lukturiem var iziet skati? vai arī vajag atsevišķi atstarotājus?
Un vēl man priekšā glāzēm amīts nav pieskrūvēts oriģinālajās skrūvju vietās, bet caurums skrūvei ir nobīdīts apmēram par 3milimetriem (laikam bijis sists un nevarēja noregulēt savirzi). Vai par to TA arī var piesieties?
Un vēl man priekšā glāzēm amīts nav pieskrūvēts oriģinālajās skrūvju vietās, bet caurums skrūvei ir nobīdīts apmēram par 3milimetriem (laikam bijis sists un nevarēja noregulēt savirzi). Vai par to TA arī var piesieties?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Šķiet, ka vajag atstarotājus... Un par amīti domāju, ka nepiesiesies.
Pēdējais labojis Nixon - 17 Jan 2013, 17:23, kopā labots 1 reizi.
uteo rakstīja:Vai ar šādiem lukturiem var iziet skati? vai arī vajag atsevišķi atstarotājus?
Noteikti vajag lipināt atstarotājus, es tavā vietā vnk ieliktu OEM lampas uz TA un miers.uteo rakstīja:Vai ar šādiem lukturiem var iziet skati? vai arī vajag atsevišķi atstarotājus?
par glāzi - ja viņam nebūs velme visu nenormāli pētīt, pat nepamanīs
panem fotoaparatu un ar zibspuldzi nofotografe aizmuguri, ja atstarojas tad nevajagauteo rakstīja:Vai ar šādiem lukturiem var iziet skati? vai arī vajag atsevišķi atstarotājus?
Labas cenas.
Labas cenas.
Atstarotaajus jau itkaa vakadzeetu...bet tas jau atkarigs no taa kaads buus inspektors Uz aatro nemaz nepamaniis...nemazgaa mashiinu kad ej TAuteo rakstīja:Vai ar šādiem lukturiem var iziet skati? vai arī vajag atsevišķi atstarotājus?
Skaidrs, tad ielikšu vnk rižos lukturus.
Par glāzi sāku domāt, ka vrb uzsmērēt tur vnk kkādu smāķi, lai neredz
Par glāzi sāku domāt, ka vrb uzsmērēt tur vnk kkādu smāķi, lai neredz
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76