Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 737
- 738
- 739
- 740
- 741
- …
- 1297
- chevron_right
Nederēs. Trubas varēs piemocīt bet ieteiktu arī paņemt no m50. Bačoka atrašanās vieta arī laikam atšķiras
Lieta tāda, ka salon ventilators, analogajai klimai, uz maziem apgriezieniem baigi čīkst, uz 3. un 4. ātrumu ir ok, bet pirmie divi tādu diezgan nepatīkamu čīkstēšanu izdod, kā to varētu mēģināt novērst?
Man tas pats. Cik noprotu iet uz beigaam. Bet varot meeģināt saelljot. Saelljošu. Ja nekas neizmainīsies tad mainīšu.omglsr rakstīja:Lieta tāda, ka salon ventilators, analogajai klimai, uz maziem apgriezieniem baigi čīkst, uz 3. un 4. ātrumu ir ok, bet pirmie divi tādu diezgan nepatīkamu čīkstēšanu izdod, kā to varētu mēģināt novērst?
Nu gluži 1 pret 1 tās trubas nav, bet vairāk vai mazāk piemocīt var, jo attiecībā pret auto un reiku, bačoks atrodas +/- turpat. Sūknim pienākošās trubas ir diezgan garas, arī tām vajadzētu derētu.Kapteinis rakstīja:Nederēs. Trubas varēs piemocīt bet ieteiktu arī paņemt no m50. Bačoka atrašanās vieta arī laikam atšķiras
Gribu zinat vai TA var iziet ar led lampām gabarītos un numura apgaidmojumā?
KŪTIŅAS 4EVER
Nevar.Kronepod rakstīja:Gribu zinat vai TA var iziet ar led lampām gabarītos un numura apgaidmojumā?
Kādu riepu var uzstadīt uz R16 un R17 pēc izmēra?
Gribu uzzināt visplatāko variantu
Principā uz R17 redzēju 275/35 laikam
Vai tada ielidis uz aizmuguri?
Gribu uzzināt visplatāko variantu
Principā uz R17 redzēju 275/35 laikam
Vai tada ielidis uz aizmuguri?
Man pat banu jau draud uzlikt jo ir parkapri kautkadi perk pardod sadalas noteikumi:D nu jaaa e36.lv ir tik milziigs un populars portals ka var sakt banoties:D:D:D par idiotismiem:D Baigie karttibas iemiesojumi:D reeka nak!
laikam beidzot jānomaina eļļas filtra korpusa blīve, kāds var piedāvat m50b25tu 1994 gada
mainot kkam ir japievērš uzmanība?
neaprauj skruveskasiks rakstīja:laikam beidzot jānomaina eļļas filtra korpusa blīve, kāds var piedāvat m50b25tu 1994 gadamainot kkam ir japievērš uzmanība?
un gumijas gredzennu sasmere ar elu
Kāds ir salīdzinājis E36 M3 stupicu (gan 95, gan pēc 96. gada) un parasto E36 stupicu?
Kā ir ar pirksta stiprinājumiem un šarnīra? Tie ģeometriski atšķiras? Novietojums, attālums?
Kā ir ar pirksta stiprinājumiem un šarnīra? Tie ģeometriski atšķiras? Novietojums, attālums?
Trubiņai, kura pienāk pie eļļas korpusa, ir pa 2 blīvgredzeniem katrā pusē, ja nemaldos aluminija. Lai izņemtu korpusu laukā, būs jānoskrūve trubiņa vismaz vienā pusē, tātad labak vismaz 2 blīvgredzenus (kurus noņemsi) nomainīt.kasiks rakstīja:laikam beidzot jānomaina eļļas filtra korpusa blīve, kāds var piedāvat m50b25tu 1994 gadamainot kkam ir japievērš uzmanība?
Sveiki.
Slieksnus ja es kartigi nomaucu lidz metalam ar ko labak vinus apstradat un nopust? ar krasu vai mastiku ? Esmu nopircis 646 skidrumu vai bus labi? Var kads ta isuma pateikt , kas un ka labak.
Slieksnus ja es kartigi nomaucu lidz metalam ar ko labak vinus apstradat un nopust? ar krasu vai mastiku ? Esmu nopircis 646 skidrumu vai bus labi? Var kads ta isuma pateikt , kas un ka labak.
tur kur bija rusiņa uzsmere kaut kadu rusas parveidotaju/iekonservetaju, pectam ar skabo/epox grunti noput un tad mastiku.Vladančiks rakstīja:Sveiki.
@instagram - anrijs.v
Čau. Kāds Krāslavā var šodien piedāvāt detaļas no motora m40? Vajag pārbaudīt GMM,tukšgaitas regulatoru,lai novērstu apgriezienu problēmu. PM vai 26007574. Viktors
Priekšējā brillem sedanam der no touringa vai kupejas?
Der.Garaisss rakstīja:Priekšējā brillem sedanam der no touringa vai kupejas?
Dzinējs ļoti lēni uzsilst(parasti nedaudz pāri ceturtdaļai), lai arī braucu ap 30 min.
Neatradu, kas varētu būt par vainu (forumā). Kāds varētu nedaudz vairāk pastāstīt, kas varētu būt pie vainas. Nekādas mistiskas skaņas nav, kluss. Eļļa regulāri mainīta, pāris dienas atpakaļ nebija problēmas - 10 min un darba (90*c) temperatūra. Paldies
Neatradu, kas varētu būt par vainu (forumā). Kāds varētu nedaudz vairāk pastāstīt, kas varētu būt pie vainas. Nekādas mistiskas skaņas nav, kluss. Eļļa regulāri mainīta, pāris dienas atpakaļ nebija problēmas - 10 min un darba (90*c) temperatūra. Paldies
Es te biju
Termostats? 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 737
- 738
- 739
- 740
- 741