Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- …
- 1297
- chevron_right
un ja piesienas? ko man darīt?
itkā jau iepriekšējā skate pa nullēm izieta un sists diez vai pēc viņas bijis.
neuztraucies, gan jau izčakarēs par ručņiku, vai citiem sīkumie. galvenais nezaudē paniku.uteo rakstīja:un ja piesienas? ko man darīt?
ar ručņiku visam vajadzētu būt ok, lampas pirms tam jāpārbauda, piekari arī, cik nu servisā to varēs izdarīt.
Jautajums tiem kuriem ir kupejas... vai jums priekšējās drošības jostas normāli velkas atpakaļ iekšā? Mļin es jau savu kā nopirku ,man vinas kā atsprādzējos bišk tik ievelkas un paliek karāties kā žigulī Laikam būs jamaina
To es arī drīzumā uzzināšu Jāuzliek no 99' gada kupejas siksnas, tad manīs, vai kaut kas izmainīsies.
Cik vinas izjaucu, viss stādā ok, tik man likties domāt ka atsperei kura rullē to siksnu atpakaļ vajadzētu būt stingrākai bļin vecums laikamdogMa rakstīja:To es arī drīzumā uzzināšu Jāuzliek no 99' gada kupejas siksnas, tad manīs, vai kaut kas izmainīsies.
Viss slēpjas skiba apsivka, kura nelauj drosibas jostai atvirzities atpakal.
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Arī tā mēdz būt, tas tiesa.
bez apšivkas arī nevelkas pētiju ka baigā pretestiba siksnai sanāk augšējā kronšteinā kurā viņa negrib normāli slīdētBubulis rakstīja:Viss slēpjas skiba apsivka, kura nelauj drosibas jostai atvirzities atpakal.
ar ko salabot/salīmēt salūzušu apsildāmo spoguli. ielūzusi ir vieta kura regulējās automātiski.
ari plastmass kas zem jostas sanak, spiezh uz pashu jostu traucejot tai ievilkties ieksaa, ja nau pareizi pieklipsetsKops rakstīja:bez apšivkas arī nevelkas pētiju ka baigā pretestiba siksnai sanāk augšējā kronšteinā kurā viņa negrib normāli slīdētBubulis rakstīja:Viss slēpjas skiba apsivka, kura nelauj drosibas jostai atvirzities atpakal.
...
Var mēģināt ar Epoksīda sveķiem bet jāredz kurā vietā tieši.V1Beta rakstīja:ar ko salabot/salīmēt salūzušu apsildāmo spoguli. ielūzusi ir vieta kura regulējās automātiski.
es varu rīt aizbraukt pie tevis smelties padomu ar visu spoguli. es pats arī iedomājies biju epoksīda sveķus. un ar tiesi to pašu domu, vai derēs tajā vietā.
Kaa var samazinaat bildi , lai dereetu avataram ? agraak man tur bija atsevishkja aile ,kur var ierakstiit tos "px" ,bet kaadu laiku atpakalj pazuda !?????
MS Office picture manager. edit picture, resize.
Pateicos
Lūdzu
ir arī interneta lapas, bet tās man nepatīk. caur to MS var procentuāli sabīdīt kā vajag nezaudējot bildes malu attiecību.
ir arī interneta lapas, bet tās man nepatīk. caur to MS var procentuāli sabīdīt kā vajag nezaudējot bildes malu attiecību.
paldies par izsmeļošajām atbildēm!ega rakstīja:upega rakstīja:izstastiet kā lai izjauc aizmugurējām durvīm rokturi to kas ver durvis no ārpuses! kkas notikās, no arpuses nevar atvert bet iekšpuses var!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Noņem tai ārējai ručkai to plastmasiņu un tur ir skrūve.
Bet domāju, ka ja kautkas nogļučijis Tev tai ručkai, tad jānem apšifka nost un jāskatās būs no iekšpuses kas tur notiek.
tur jau ta lieta ka biju noņēmis bet tur nekā neredz, tapec janem nost vispār un jaskatas!
p.s paldies ka vismaz pateici ,ka nost dabūt! vienīgais no visiem lietotājiem!
p.s paldies ka vismaz pateici ,ka nost dabūt! vienīgais no visiem lietotājiem!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- …
- 1297