Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 742
- 743
- 744
- 745
- 746
- …
- 1297
- chevron_right
Bet pozicijā "uz seju" tā vai tā silto tev nepūtīs! Drēgns tāds vēl jā,bet ne silto gaisu noteiktiplezna rakstīja:nē, kaptein, to es nesaku
vitjaz vai kā tur, līmenis ir, un siltais gaiss ir
nu jā, bet to puļķi kkā sogrozot taču varēja dabūt siltu uz seju 
zb, nevar būt ka man gļuki kkādi bija
:D
zb, nevar būt ka man gļuki kkādi bija
Ja ilgi turi pozīcijā "uz kājām" vai "uz logu" un pārsledz "uz seju" (kad motora darba temp.jau ir normā,protams),tad,jā,momentāli laiciņu pūtīs silto uz seju,pēc tam,atkal drēgns aizies!plezna rakstīja:nu jā, bet to puļķi kkā sogrozot taču varēja dabūt siltu uz seju
zb, nevar būt ka man gļuki kkādi bija:D
tad tāaadas tās lietas, nu vismaz halucināciju man nebija..
un vsp baigi sūdīgi tad- auksti nedaudz
Tā jau ir! Šodien vsp laiciņu ar aizsalušu logu pabraukāju,kamēr atsalaplezna rakstīja:tad tāaadas tās lietas, nu vismaz halucināciju man nebija..
nu logi vismaz man paātri atsilst 
Dzinejs ir uzsilis lidz darba temp., braucot pechka pus silto gaisu, bet apstajoties, piemeram, korkii, gandriz uzreiz sak pust manami vesaak(auksti). Cik normali tas ir?
antifriza līmenis ir ?dynamite rakstīja:Dzinejs ir uzsilis lidz darba temp., braucot pechka pus silto gaisu, bet apstajoties, piemeram, korkii, gais gandriz uzreiz paliek manami vesaaks. Cik normali tas ir?
Atgaisots kārtīgi ir?
Ja tas ir tad paliek pečkas radiators
Nenormāli.dynamite rakstīja:Dzinejs ir uzsilis lidz darba temp., braucot pechka pus silto gaisu, bet apstajoties, piemeram, korkii, gandriz uzreiz sak pust manami vesaak(auksti). Cik normali tas ir?
tas jau ir gandrīz normāli...
palasi Cak topica...tur ir atbilde.. pēdējas lapās..
palasi Cak topica...tur ir atbilde.. pēdējas lapās..
jaa vis der jo identiskas karbas
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
der
Instagram-> https://www.instagram.com/rrrichus/
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
Der
pečkas ventilators nestrādā, strādā reizēm vai ja iegriež ar roku, beigtas oglītes noteikti, viņu var restaurēt vai labak juanu pirkt?
Man tas pats bij. Es ieteiktu labāk citu uzreiz nomainīt.kasiks rakstīja:pečkas ventilators nestrādā, strādā reizēm vai ja iegriež ar roku, beigtas oglītes noteikti, viņu var restaurēt vai labak juanu pirkt?
Vai tad viņam oglītes atsevišķi nevar nomainīt?vitjazz rakstīja:Man tas pats bij. Es ieteiktu labāk citu uzreiz nomainīt.kasiks rakstīja:pečkas ventilators nestrādā, strādā reizēm vai ja iegriež ar roku, beigtas oglītes noteikti, viņu var restaurēt vai labak juanu pirkt?
nevaru atrast info par oglīšu lokāciju, iespejams var citas pievīlet, velos lai kads kas ir darījis pakomentē
Vajag vienu atārdīt un apskatīties, tad jau viss būs skaidrs.kasiks rakstīja:nevaru atrast info par oglīšu lokāciju, iespejams var citas pievīlet, velos lai kads kas ir darījis pakomentē
IR janosit pats ventilators most, tad tiksi klat pie oglitem un pie reizes iemet virpaa pashu motorinju, nonjem virskartu Lai svaigaka kontaktvirsma
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 742
- 743
- 744
- 745
- 746
- …