Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 748
- 749
- 750
- 751
- 752
- …
- 1297
- chevron_right
Kads ir izmantojis ŠOS atbalsta uzgriežņus ar 933motorsport pr. atsaiti, vai caurumi ir pietiekami plati? Gribu uzlikt kopa gan atsaiti, gan pr. glažu pastiprinošas plaksnes, bet statnes atbalsta špiļkas tam ir par īsu.
Izsiti no atbalstiem tas spiljkas un vieta vnk garas skruves piemetina, vai vnk uzliec, tikai pieskruvet bus ne tik erti, es sev piemetinaju ta aizmugure, jo kopa ar tiem plaksnem oem pa mazu..dynamite rakstīja:Kads ir izmantojis ŠOS atbalsta uzgriežņus ar 933motorsport pr. atsaiti, vai caurumi ir pietiekami plati? Gribu uzlikt kopa gan atsaiti, gan pr. glažu pastiprinošas plaksnes, bet statnes atbalsta špiļkas tam ir par īsu.
Tu domā atzāģēt vaļā un tad tur cauri sienai vēl vienu ?Lācis rakstīja:iemetini vnk divas ņeržas trubas iekšā un vissErcix rakstīja:Vai iespējams dabūt stock tipa(izmēra/uzbūves) izpūtēja gala bunduli priekš 2.0, bet ar divām izejām un vienu ieeju ?
Gribu stock skaņu ar dubulto izeju un nemainot visu izplūdi uz 2.5 vai 2.8.
Vienkārši tā galā piemest, lai neizskatītos pēc mega gateri ir diezgan pagrūti.
Var bet tad jāveic pamatigi sagatavošanās darbi, ja nē tad viss būs šķībs greizs un gaterisks
vai M priekšējos amortizatora atbalstus ir iespējams atjaunot? Respektīvi nomainīt to gultni?
Interesē informācija no pieredzes, nevis "teorētiski"..
Tu domā blakus esošajai vēl vienu caurumu pie kura klāt trubas galu ?māriņš rakstīja:Ja grib extra stock izskatā tad atzāģē vēl vienu kāda tev jau ir un būs divi stock stobri.Lācis rakstīja:iemetini vnk divas ņeržas trubas iekšā un vissErcix rakstīja:Vai iespējams dabūt stock tipa(izmēra/uzbūves) izpūtēja gala bunduli priekš 2.0, bet ar divām izejām un vienu ieeju ?
Gribu stock skaņu ar dubulto izeju un nemainot visu izplūdi uz 2.5 vai 2.8.
Bik uztrauc vai nesabojāšu to kas atrodas aiz sienas
Aizmugurei ta ari naksies dariit, bet priekshai jautajums par 933 atsaiti joprojam aktuals!)vlAdlik rakstīja:Izsiti no atbalstiem tas spiljkas un vieta vnk garas skruves piemetina, vai vnk uzliec, tikai pieskruvet bus ne tik erti, es sev piemetinaju ta aizmugure, jo kopa ar tiem plaksnem oem pa mazu..dynamite rakstīja:Kads ir izmantojis ŠOS atbalsta uzgriežņus ar 933motorsport pr. atsaiti, vai caurumi ir pietiekami plati? Gribu uzlikt kopa gan atsaiti, gan pr. glažu pastiprinošas plaksnes, bet statnes atbalsta špiļkas tam ir par īsu.
Metinat? Tur taksh aluminijs. Un ja jau naksies sist araa, tad nav labak vienkarsi iepreset garakas? Nekad to darijis neesmu, bet tas ari nezizskatas sarezhgjiti. Tikai, kads zin, kur dabut tadas? Depo neesmu redzejis, vai ari esmu slikti skatijies!
Problēma sekojoša. Gribēju attaisīt kapotu, bet pārplīsa tā trosīte, kas viņu attaisa.
Cik sarežģīti to ir sataisīt? Kur tā trosīte ir noslēpta, kā tagad kapotu vaļā dabūt? Varbūt kādam ir bijusi līdzīga problēma?
Cik sarežģīti to ir sataisīt? Kur tā trosīte ir noslēpta, kā tagad kapotu vaļā dabūt? Varbūt kādam ir bijusi līdzīga problēma?
Tev principā vajag vienkārsi nopirkt pa 10e visu to mehānismu un nomainīt, nav tur nekas traks, max stundas darbs, es ar pirmo reizi kādās 20 minūtēs viņu ievilku. Iznem nāsis, pamēģini tur ar roku(nu tas ir stangām) to trosi paraut vaļāEdmundds rakstīja:Problēma sekojoša. Gribēju attaisīt kapotu, bet pārplīsa tā trosīte, kas viņu attaisa.
Man pašam arī pārplīsa, bet paveicās, ka pašā sākumā, tobiš pie ručkas. Nečakarējies un nopērc jaunu trosīti maksā ap 20eur OEMEdmundds rakstīja:Problēma sekojoša. Gribēju attaisīt kapotu, bet pārplīsa tā trosīte, kas viņu attaisa.
Čau, radās viena dulla ideja... Tākā visi uz tiem melnajiem gristiem uzmetušies, radās ideja arī tādus uztaisīt, bet par visam minimāleim līdzekļiem. Tātad, ko sakat ideju par griestu aplīmēšanu ar melnu ādu?

Beha lido!
Tu biji domājis ar melnu dermantīnu, čomam ir, gaumes lieta, man nepatik + tāda auksta noskaņa rodās. Ar to melno audumu arī var tik pat lēti nolīmētkrisjaanis rakstīja:Čau, radās viena dulla ideja... Tākā visi uz tiem melnajiem gristiem uzmetušies, radās ideja arī tādus uztaisīt, bet par visam minimāleim līdzekļiem. Tātad, ko sakat ideju par griestu aplīmēšanu ar melnu ādu?![]()
![]()
Nope, brutāla bieza ādaedzis rakstīja:Tu biji domājis ar melnu dermantīnu, čomam ir, gaumes lieta, man nepatik + tāda auksta noskaņa rodās. Ar to melno audumu arī var tik pat lēti nolīmētkrisjaanis rakstīja:Čau, radās viena dulla ideja... Tākā visi uz tiem melnajiem gristiem uzmetušies, radās ideja arī tādus uztaisīt, bet par visam minimāleim līdzekļiem. Tātad, ko sakat ideju par griestu aplīmēšanu ar melnu ādu?![]()
![]()
Beha lido!
Asociējas ar katafalkukrisjaanis rakstīja:Nope, brutāla bieza ādaedzis rakstīja:Tu biji domājis ar melnu dermantīnu, čomam ir, gaumes lieta, man nepatik + tāda auksta noskaņa rodās. Ar to melno audumu arī var tik pat lēti nolīmētkrisjaanis rakstīja:Čau, radās viena dulla ideja... Tākā visi uz tiem melnajiem gristiem uzmetušies, radās ideja arī tādus uztaisīt, bet par visam minimāleim līdzekļiem. Tātad, ko sakat ideju par griestu aplīmēšanu ar melnu ādu?![]()
![]()
Piemērs, ādas mētelis
Kur tu dabūsi tik lielu mēteli?krisjaanis rakstīja:Čau, radās viena dulla ideja... Tākā visi uz tiem melnajiem gristiem uzmetušies, radās ideja arī tādus uztaisīt, bet par visam minimāleim līdzekļiem. Tātad, ko sakat ideju par griestu aplīmēšanu ar melnu ādu?![]()
![]()
Gaumes jautājums, bet man arī nepatiktu
Briesmīgākā ideja evar. 
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Delve2 domaju ka jabut.. Izsist loti mierigi var, domaju ka ta pat var ar amuru iepreset, atbalsti ir gan alu, gan no parasta metala..dynamite rakstīja:Aizmugurei ta ari naksies dariit, bet priekshai jautajums par 933 atsaiti joprojam aktuals!)vlAdlik rakstīja:Izsiti no atbalstiem tas spiljkas un vieta vnk garas skruves piemetina, vai vnk uzliec, tikai pieskruvet bus ne tik erti, es sev piemetinaju ta aizmugure, jo kopa ar tiem plaksnem oem pa mazu..dynamite rakstīja:Kads ir izmantojis ŠOS atbalsta uzgriežņus ar 933motorsport pr. atsaiti, vai caurumi ir pietiekami plati? Gribu uzlikt kopa gan atsaiti, gan pr. glažu pastiprinošas plaksnes, bet statnes atbalsta špiļkas tam ir par īsu.
Metinat? Tur taksh aluminijs. Un ja jau naksies sist araa, tad nav labak vienkarsi iepreset garakas? Nekad to darijis neesmu, bet tas ari nezizskatas sarezhgjiti. Tikai, kads zin, kur dabut tadas? Depo neesmu redzejis, vai ari esmu slikti skatijies!
tadu gultni nekur neatradisi, esmu meklejisNylon rakstīja:vai M priekšējos amortizatora atbalstus ir iespējams atjaunot? Respektīvi nomainīt to gultni?
Jautajums dizelistiem.shodien noklaajaas 3.0d turbina.ir veca topa 3.0d dzinejs,dabuju turbu no jaunaka tipa dzineja,jautajums.vai bus kkada jutami labaka ipasiba no shis turbinas?
ar kompatu pa brugji
vismaz 50zs klātcipruss18 rakstīja:Jautajums dizelistiem.shodien noklaajaas 3.0d turbina.ir veca topa 3.0d dzinejs,dabuju turbu no jaunaka tipa dzineja,jautajums.vai bus kkada jutami labaka ipasiba no shis turbinas?
Lietotas BMW rezerves daļas, dzinēju piegāde pēc pasūtījuma
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 748
- 749
- 750
- 751
- 752
- …