Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 750
- 751
- 752
- 753
- 754
- …
- 1297
- chevron_right
Mazajā žurkas reduktorā tu neieliksi arī no parastā e34 elementu respektīvi, ja gribi pārlikt elementus, tad var tādā pašā korpusā tikai 188mm pārlikt uz 188mm 168mm nevarēsi ielikt 188mm elementuHeinomen rakstīja:Tad pa lielam sanāk, ka no e30/e34 lielā reduktora (ne V8) elementu nepārlikt
Un bonusā pusasis ar kardānu arī jāpielāgo?
Tur pusasīm flanči jānomaina,pa lēto. Pa smuko lielās pusasis.
Viss pārējais tāds var palikt tas pats.
Viss pārējais tāds var palikt tas pats.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Kads ir mainijis.?Lācis rakstīja:Vai ir iespejams koilam prieksa samainit kapsulas?
atradu sadu, tik nav info vai deres. Turklat man nav jaunas tas fk koilas, bet ''veca tipa'' kur vel varot plazas ielikt.
http://www.carparts-tuning.co.uk/en/Sus ... ing-3.html
Dzinējs m43b18 kad motors auksts tad negrib īsti uzņemt apgriezienus braucot no 2.5-3k, bet kad uzzsilis tad viss ok. Kas varētu būt pa vainu?
Der no audi 80/b4 un kam tik vēl viņi nenāca.Lācis rakstīja:Kads ir mainijis.?Lācis rakstīja:Vai ir iespejams koilam prieksa samainit kapsulas?
atradu sadu, tik nav info vai deres. Turklat man nav jaunas tas fk koilas, bet ''veca tipa'' kur vel varot plazas ielikt.
http://www.carparts-tuning.co.uk/en/Sus ... ing-3.html
Interesanti, kā izmainās cietība uzliekot tos audi amjus?
džeki fiksais jautājums - kur uz Pērnavas ielas Rīgā ir ģenerātoru remonts?
būšu pateicīgs par adresi/ kontaktiem
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
http://www.ej.uz/genremAzbests rakstīja:džeki fiksais jautājums - kur uz Pērnavas ielas Rīgā ir ģenerātoru remonts?
Up. Šobrīd auto ar signalizāciju nemaz neslēdzas vaļā, izmantoju atslēgu. Pamanīju ka pasažiera durvis vaļā slēdzas tikai no iekśpuses tās verot vaļā, ciet slēdzas iespieźot "tapiņu".r3served rakstīja:Autiņam Eaglemaster E2 signalizācija, kaut kas viņai čakarējas, pirms kāda brīža nevarēja reizēm pielaist, vajadzēja izkāpt, auto aizslēgt, un uz kādām 10atstāt. Tad viss tip top. Šobrīd situācija sekojoša - auto ar pulti atslēdzas, pagriežubaizdedzi, brīdī kad būtu jāsāk griest starterim, visas gaismiņas pazūd, signalizācija vairs neizdod nekādas skaņas, auto neizrāda dzīvības pazīmes, līdz kamēr ar centrālo atslēgu neaizslēdz, neatslēdz bagāžnieku. Tad stāsts turpimās. Atrodos Pļavniekos, kādam nav luste uzmest aci? Alu/silti tēju sagādāšu, varu auto arī aizbraukt pakaļ.
Sazinājos ar džeku kas mācās par auto elektriķi, viņš saka ka visticamāk jāravē ārā signalizācija. Šeit ir kāds kas to uzņemtos izdarīt, kā arī, cik tāds prieks varētu maksāt?
Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
TikTok @The_drift_gang
Man dažreiz pasažiera puses durve nočakarējas, ka arī neslēdzas ciet/vaļā ar signalizāciju, es to laboju vnk noņemot klemi nost kamēr visa mašīna ir atslēgta, un pieliekot klemi atpakaļ, viss slēdzas kā vajag.
- ikey07
Pamēģināšu rīt. Cik ilgi klemmi turēt nost?ikey07 rakstīja:Man dažreiz pasažiera puses durve nočakarējas, ka arī neslēdzas ciet/vaļā ar signalizāciju, es to laboju vnk noņemot klemi nost kamēr visa mašīna ir atslēgta, un pieliekot klemi atpakaļ, viss slēdzas kā vajag.
Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
TikTok @The_drift_gang
uz nakti labāk noņem, varbūt palīdzēs.r3served rakstīja:Pamēģināšu rīt. Cik ilgi klemmi turēt nost?ikey07 rakstīja:Man dažreiz pasažiera puses durve nočakarējas, ka arī neslēdzas ciet/vaļā ar signalizāciju, es to laboju vnk noņemot klemi nost kamēr visa mašīna ir atslēgta, un pieliekot klemi atpakaļ, viss slēdzas kā vajag.
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
HVZ Vecā tipa TAtech.. kur augstums atsevišķi neregulējās.Kapteinis rakstīja:Interesanti, kā izmainās cietība uzliekot tos audi amjus?
125mm man liekas bija vītnes garums un man ir 100mm no apakšas, izskatās nedaudz augstāk nekā ar oem, bet autosprintā lēkā pa trampalīniem un nežēlojot it nemaz nav bijušas problēmas, it īpaši, ja paskatās uz cenu.
Korišam stancētais verķis ar orģinālajiem TAtech.. bija normāls, uzlika audi amjus palika krietni ciets, brīzīem patīk palēkāt, bet nu viņam ir līdz galam uz leju un konfortenes izņemtas.
Un man vēl ir bomžu salons
šofera benķis un panelis.
Pats esi mainijis un nezini kur var nopirkt tas kapsulas atseviski tepat lv?māriņš rakstīja:HVZ Vecā tipa TAtech.. kur augstums atsevišķi neregulējās.Kapteinis rakstīja:Interesanti, kā izmainās cietība uzliekot tos audi amjus?
125mm man liekas bija vītnes garums un man ir 100mm no apakšas, izskatās nedaudz augstāk nekā ar oem, bet autosprintā lēkā pa trampalīniem un nežēlojot it nemaz nav bijušas problēmas, it īpaši, ja paskatās uz cenu.
Korišam stancētais verķis ar orģinālajiem TAtech.. bija normāls, uzlika audi amjus palika krietni ciets, brīzīem patīk palēkāt, bet nu viņam ir līdz galam uz leju un konfortenes izņemtas.
p.s kur var visletak nopirkt jaunus tos fk koiloverus?
Kāpēc neliec Plazas? Aizved amjus uz PlazaBaltic, tur Tev visu samainīs un smuki sataisīs. 
Ir ideja bet cik dzirdeju tas prieks izmaksas 200e. Uz so bridi nevaru atlauties, primarakas lietas ka ella un akumulators.Ruu rakstīja:Kāpēc neliec Plazas? Aizved amjus uz PlazaBaltic, tur Tev visu samainīs un smuki sataisīs.
Jā, kaut kas uz to pusi ir, ja nemaldos pirms laika samaksāju kaut kādus 170 eiro?
Man gan lika parastajās OEM statnēs, bet nu princips jau tur viens.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 750
- 751
- 752
- 753
- 754
- …
- 1297