Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 761
- 762
- 763
- 764
- 765
- …
- 1297
- chevron_right
cik daudz degvielas bākā? šim proplēmas ar bākas sūkni kas pārpumpē to no vienas puses uz otru. varbūt ka tas čakarējas un nav spiediens pareizais degvielas padevei.driftaelks rakstīja:Nav žurka, bet mersis w202 2.0i benzīnieks. Tiko, ka iedarbina un sāc braukt pēc kāda laika pazūd jauda, dot pilnu gāzi un agriezini tikai uz 1k stāv un mašīna stājas nost. Tukšgaitā max uzgāzēt var 2,5k apgriezienus, ieliec robā, atlaid sajūgu un noslāpst. Pagaidi stundu, atkal pielaid un jauda ir, nekas nepazūd. Varbūt kāds zina, kas par vainu varētu būt? Zinu, ka nav bmw, bet tas meršu forums man nepatīk.
Doma ar notīšanu tiks līdzēts?Ko tādu jaunu var dabūt?Riks* rakstīja:Kā pagaidu risinājusm var līdzēt izoleneDa1ris rakstīja:Jā ir gan bijis,bet mulsina tas,ka šorīt pat pie atvērtām duvīm ta bija,nedaudz sāk tracināttrakaiszinatnieks rakstīja:tieši tā, salona gaismiņa nesāka arī mirgot?
318i 280+k orģināli grūti ielikt ātrumā
kārbā eļļa līdz lūpai un svaiga
sajūgs neslīd, lai gan ar tiem 110-115hp nekas nevar slīdēt
kārbā eļļa līdz lūpai un svaiga
sajūgs neslīd, lai gan ar tiem 110-115hp nekas nevar slīdēt
Am cik ir iekšējais diametrs trubai no radiatora uz termostatu šofera pusē augšā ?(6cyl dzinējs)
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Skaties bagūzi, mby atlecis ,vai nestāv kā vaajg. Jo man ar tā bij, beigās izrādijās ,ka bagūzis nedaudz atlec vaļā un sāk logs tricināties un gaismiņa mirgot. No sākuma nesapratu ,kas pa naaaaa.Da1ris rakstīja:Sanāca pabraukt pa visai nelīdzenu ceļu,kā rezultāta,kupejai,logs sāka sēst un atkal pacelties pats no sevis,kur būtu problēma?Pie vainas varētu būt tā poga,kas atbild par loga pacelšanos un nolaišanos pie durvju atvēršanas?
Cik liels sipaks ir pieslēgts apsildāmos ādas sēdekļus ja defaultā nav uz doto brīdi apsildes? Ko tur īsti vajag izņemot pašus benķus?
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Tik talu,nu gan nebūtu aizdomajies,viņu varbūt,vspār kā var atslēgt nost?ElvijsR rakstīja:Skaties bagūzi, mby atlecis ,vai nestāv kā vaajg. Jo man ar tā bij, beigās izrādijās ,ka bagūzis nedaudz atlec vaļā un sāk logs tricināties un gaismiņa mirgot. No sākuma nesapratu ,kas pa naaaaa.Da1ris rakstīja:Sanāca pabraukt pa visai nelīdzenu ceļu,kā rezultāta,kupejai,logs sāka sēst un atkal pacelties pats no sevis,kur būtu problēma?Pie vainas varētu būt tā poga,kas atbild par loga pacelšanos un nolaišanos pie durvju atvēršanas?
Tur viss ok! Viss kā jābūt!seeingman rakstīja:vadi no motora pravodkas (+ un - ) kas vienojas pie + klemmes un netālu no aķa pie kuzava ir pareizi savienoti?Aģis rakstīja:TIEŠĀM NEVIENS!?Aģis rakstīja:Sveika tauta!
Jautājums tāds,kas varētu būt pie vainas ka pēc motora swapa vairs neslēdzās iekšā bendzīna sūknis? Swaps no 1.6 uz 1.8is (m42) ielikts ir vecāka tipa motors kas ir bez EWS,bet 1.6 motoram bija EWS! pie EWS tika savienoti divi resnākie vadi lai starteri griež! Tur viss ok! Kur meklēt vainu?
Releju arī mainiju! Izņēmu arā sūkni tas strādā pieliekot pie strāvas!
Da1ris rakstīja:Tik talu,nu gan nebūtu aizdomajies,viņu varbūt,vspār kā var atslēgt nost?ElvijsR rakstīja:Skaties bagūzi, mby atlecis ,vai nestāv kā vaajg. Jo man ar tā bij, beigās izrādijās ,ka bagūzis nedaudz atlec vaļā un sāk logs tricināties un gaismiņa mirgot. No sākuma nesapratu ,kas pa naaaaa.Da1ris rakstīja:Sanāca pabraukt pa visai nelīdzenu ceļu,kā rezultāta,kupejai,logs sāka sēst un atkal pacelties pats no sevis,kur būtu problēma?Pie vainas varētu būt tā poga,kas atbild par loga pacelšanos un nolaišanos pie durvju atvēršanas?
nesapratu kas ir baguzis
pogas, šķiet kaut kādi releji arī bijaFashion rakstīja:Cik liels sipaks ir pieslēgts apsildāmos ādas sēdekļus ja defaultā nav uz doto brīdi apsildes? Ko tur īsti vajag izņemot pašus benķus?
http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=11&t=257&hilit
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
uuu paldies, jāpalasaLinda rakstīja:pogas, šķiet kaut kādi releji arī bijaFashion rakstīja:Cik liels sipaks ir pieslēgts apsildāmos ādas sēdekļus ja defaultā nav uz doto brīdi apsildes? Ko tur īsti vajag izņemot pašus benķus?
http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=11&t=257&hilit
EDIT: nebij īstais cik sapratu
It's all about the win
aaaaaaaaaLinda rakstīja:Parullē uz leju tur bija posts ar šo linku![]()
http://www.bmwe36blog.com/installing-se ... w-e36.html
EDIT: izskatās neadekvāts pišš
Domāju, ka gan jau kaut kā apiet to visu, kaut kādu releju iemest + poga, un kaut kur elektrību paņemt, nu vnk gateri uztaisīt. Ja ļoti gribās un slinkums čakarēties uzraksti DogMam pm, salīdzinoši lēti (manuprāt) var sarunāt, ka savilks visu smuki.
It's all about the win
ne ne, pat ja ar oem vadiem tad tur ir pus auto jāizārda cik sapratu lai visus vadus savilktagaFu rakstīja:nau vienkarsak nopirkt originalo provotku?
Skaties bagūzi, mby atlecis ,vai nestāv kā vaajg. Jo man ar tā bij, beigās izrādijās ,ka bagūzis nedaudz atlec vaļā un sāk logs tricināties un gaismiņa mirgot. No sākuma nesapratu ,kas pa naaaaa.
[/quote]
Tik talu,nu gan nebūtu aizdomajies,viņu varbūt,vspār kā var atslēgt nost?
[/quote]
nesapratu kas ir baguzis
bet man ari ir tada problena vainigs ir tas stekeris kas piesledzas pie motorina atsledzot vinu nost ta vairs nedara bet loks ari vairs nestaiga attaisot durvis es pienemu ka vaina ir vainu stekeri kautkur nau kontakts vai motorina[/quote]
Bagāžnieks/vāks
Nu ja vinam tā ir tikkai kad brauc pa bedrēm tad diezvai kkāds elektronisks vainīgs.
Hz kā atslēgt. Es meklēšu citu mehānismu. Jo aizverās tikkai nenormāli klapējot un lec valjaa. Tgd aizslēgts ar centralku un atvienots. Tur tāpat sūbis un reaali nekam citam nav vietas
Tik talu,nu gan nebūtu aizdomajies,viņu varbūt,vspār kā var atslēgt nost?
nesapratu kas ir baguzis
Bagāžnieks/vāks
Nu ja vinam tā ir tikkai kad brauc pa bedrēm tad diezvai kkāds elektronisks vainīgs.
Hz kā atslēgt. Es meklēšu citu mehānismu. Jo aizverās tikkai nenormāli klapējot un lec valjaa. Tgd aizslēgts ar centralku un atvienots. Tur tāpat sūbis un reaali nekam citam nav vietas
Tik talu,nu gan nebūtu aizdomajies,viņu varbūt,vspār kā var atslēgt nost?ElvijsR rakstīja:Skaties bagūzi, mby atlecis ,vai nestāv kā vaajg. Jo man ar tā bij, beigās izrādijās ,ka bagūzis nedaudz atlec vaļā un sāk logs tricināties un gaismiņa mirgot. No sākuma nesapratu ,kas pa naaaaa.
nesapratu kas ir baguzis
Bagāžnieks/vāks
Mēģināšu ko tīt,kā jau Riks mineja,varbūt,līdzēs,ja ne jadoma par par jaunu mehānismu ka Tev
E36 pats par sevi ir viens murgs
vienu sataisi, iesaac kko uzlabot un atkal kkas nobirst. 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 761
- 762
- 763
- 764
- 765
- …
- 1297