Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 764
- 765
- 766
- 767
- 768
- …
- 1297
- chevron_right
Kāds varbūt zin kurš ir pats vecākais kuzavs kuram sāka nākt automātiskās tuvās gaismas?
māriņš rakstīja:Man ir tāds pats uzskats.Markitans rakstīja:Sveiki,gribēju pajautāt kā jums šķiet motors kurš darbojas ar automātisko kārbu ir labāk saglabājies nekā ar parasto ātrum kārbu,doma meklēt lielāku tilpumu un gribētos zināt kādu viedokli jo negribās iegrābties,varbūt es maldos bet man liekas ka ar automātisko kārbu motors ir mazāk spīdzināts.
man šķiet, ka tas ir tāds pat mīts, kā tas, ka ar kūtiņām nedriftē.
vairāk auto stāvokli ietekmē tā saimnieks, ne auto komplektācija
to edzis:
ja par bmw, tad e38/e39.
ja par bmw, tad e38/e39.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
~20 gadus vecai mašīnai kurai ir bijuši vairāki īpašnieki, kāds kurš pārdod vēl bāž batonus ausīs un vispār tā pat vien perfektu mašīnu neviens netigo (izņemot dažus eksemplārus, bet tur arī atbilstošs cipars)Re5tepa rakstīja:māriņš rakstīja:Man ir tāds pats uzskats.Markitans rakstīja:Sveiki,gribēju pajautāt kā jums šķiet motors kurš darbojas ar automātisko kārbu ir labāk saglabājies nekā ar parasto ātrum kārbu,doma meklēt lielāku tilpumu un gribētos zināt kādu viedokli jo negribās iegrābties,varbūt es maldos bet man liekas ka ar automātisko kārbu motors ir mazāk spīdzināts.
man šķiet, ka tas ir tāds pat mīts, kā tas, ka ar kūtiņām nedriftē.
vairāk auto stāvokli ietekmē tā saimnieks, ne auto komplektācija
Visur pie pirkšanas ielīst nevar un ieraudzīt arī visu nevar, tad nu vismaz fakts, ka ir automātiskā kārba mierina, jo jaunieši kuri grib demolēties brauc ar manuāli..
Kā pārbaudīt vai antifrīza līmeņa devējs ir strādājošs?
Izņemts laukā tagad
Izņemts laukā tagad
Ja termostats ir nosprūdis vaļējā stāvoklī, motors līdz darba temperatūrai nemaz nevar uzsilt!māriņš rakstīja:Čali ja zūd šķidrums, tad vajag salabot to uzpildīt sistēmu un atgaisot - būs tev apkure.edzis rakstīja:Ko? Tās krāsas mainās atšķirībā no tā pie cik grādiem viņš sasalst. Tam nav nekādas starpības ko tu tur ielej, galvenais, lai viņš neaizsalst! Ja tu ielej un viņš pazūd, tad tev kaut kur tek ārā, vai arī pats motors ēd to tosolu. Bet nu ja nedeļas laikā var beigties, nu tad tev tur 100% ir kaut kas caurs. Bet nu rēķini, ka pečka pūš siltu gaisu no silta tosola, ja tev nenāk silts gaiss ,tad značit pečka nedabon no kā viņu pūst, tātad tur ir gaiss, vai arī tur ir auksts tosols, kas cik man zināms var rasties nestrādājoša termostata dēļ. To gan negribu apbalvot 100% tīgi, bet nu ir vērts to visu pārbaudīt. Bet nu jāsāk vienmēr ar atgaisošanuAgris36 rakstīja:Antifrīza līmenis ir ok, btw, kādu jūs lejat savos e36?
Es biju ielējis zilo antifrīzu, tas pēc nedēļas jau beidzās, tad ielēju statoila sarkano, jau 3 nedēļas braucu un ir gandrīz tikpat daudz kā ielēju, bet kkur dzirdēju ka e36 būtu jālej zaļais antifrīzs.
Beigta termostata dēļ nevar pazust siltums.
Ja termostats ir nosprūdis ciet stāvoklī - iet tikai pa mazo loku (pa ziemu nekas, pa vasaru karst dzinējs)
Ja termostats ir nosprūdis vaļējā stāvoklī plūst pa mazo un lielo loku (pa vasaru nekas, pa ziemu ilgi jagaida līdz uzsilst dzinējs)
Man ir tāds pats uzskats.Markitans rakstīja:Sveiki,gribēju pajautāt kā jums šķiet motors kurš darbojas ar automātisko kārbu ir labāk saglabājies nekā ar parasto ātrum kārbu,doma meklēt lielāku tilpumu un gribētos zināt kādu viedokli jo negribās iegrābties,varbūt es maldos bet man liekas ka ar automātisko kārbu motors ir mazāk spīdzināts.
Nu bet siltums nāks.
Kā ir ar nodokli, ja par šo gadu nav maksāts. Rāda, ka noņemšanai no uzskaites var maksat tikai par tekošo mēnesi, 10 ar kaut ko euro. Pārrakstot tad sanāk var maksāt tikai par tekošo mēnesi, jeb pārliekot uz uzskaites jaunajam īpašniekam jāmaksā pilns nodoklis par gadu?
Pēdējās dienas pasekoju tosola līmenim, nekur nepazūd, iepriekš pazuda laikam tpc ka tas bija pa divīti.Ko? Tās krāsas mainās atšķirībā no tā pie cik grādiem viņš sasalst. Tam nav nekādas starpības ko tu tur ielej, galvenais, lai viņš neaizsalst! Ja tu ielej un viņš pazūd, tad tev kaut kur tek ārā, vai arī pats motors ēd to tosolu. Bet nu ja nedeļas laikā var beigties, nu tad tev tur 100% ir kaut kas caurs. Bet nu rēķini, ka pečka pūš siltu gaisu no silta tosola, ja tev nenāk silts gaiss ,tad značit pečka nedabon no kā viņu pūst, tātad tur ir gaiss, vai arī tur ir auksts tosols, kas cik man zināms var rasties nestrādājoša termostata dēļ. To gan negribu apbalvot 100% tīgi, bet nu ir vērts to visu pārbaudīt. Bet nu jāsāk vienmēr ar atgaisošanu
Cik zinu, vecām mašīnām, piemēram opelim, to krančiku pie pečkas trubām, kurš bloķē vai padod siltā tosola plūsmu uz salona ventilāciju, ir iespējams manuāli atgriezt vaļā ar roku, piemēram opelim viņš atrodas zem bardačoka.
Kāds zin kur e36 viņš varētu būt? motortelpā vai salonā kkur pie firewall?
bļin, kāda tev tur starpība pa divīti vai piečuku, kaut vai iečurā tur, no slēgtas sistēmas nekam nav jāpazūd.
Skaties tepat forumā ir pamācība kā uzpildīt un atgaisot sistēmu, izdari to un tad skaties, kas tev tur notiek.
"pazuda"gan jau tāpēc ka trauks radiator sānos bija pilnībā tukšs, pielēji līdz līmenim, neatskrūvējot atgaisošanas skrūvi, un pēc tam motoram darbojoties kāds gaisa burbulis izmuka ārā un līmenis bačokā atkal nokritās.
Skaties tepat forumā ir pamācība kā uzpildīt un atgaisot sistēmu, izdari to un tad skaties, kas tev tur notiek.
"pazuda"gan jau tāpēc ka trauks radiator sānos bija pilnībā tukšs, pielēji līdz līmenim, neatskrūvējot atgaisošanas skrūvi, un pēc tam motoram darbojoties kāds gaisa burbulis izmuka ārā un līmenis bačokā atkal nokritās.
Pēdējais labojis Liss - 24 Jan 2016, 16:18, kopā labots 1 reizi.
Parrakstot auto jaunajam īpašniekam būs jāmaksā nodoklis par šo gadu ja nav maksātsjondzjuks rakstīja:Kā ir ar nodokli, ja par šo gadu nav maksāts. Rāda, ka noņemšanai no uzskaites var maksat tikai par tekošo mēnesi, 10 ar kaut ko euro. Pārrakstot tad sanāk var maksāt tikai par tekošo mēnesi, jeb pārliekot uz uzskaites jaunajam īpašniekam jāmaksā pilns nodoklis par gadu?
Ar ko atšķirās 1.8is ar 1.9is?
viens ir m42b18 otrs m44b19. m44 jaunāks motors (96-01) itkā abiem zirgi vienādi bet m44 lielaks griezes moments.Bemberists rakstīja:Ar ko atšķirās 1.8is ar 1.9is?
Čalim uz e36 nestrādā aizmugurējā loga apsilde un centrāla atslēga,ne no durvīm,ne no signalizācijas. kas var būt par vainu? 
Var nomaksāt nodokli par cik mēnešiem vēlies un noņemt no uzskaites. Jaunais īpašnieks pārrakstot uz sava vārda arī var maksāt par visu gadu vai samaksāt par tekošo mēnesi un noņemt no uzskaites, bet ja vēlies atstāt auto uzskaitē jāmaksā par visu gadu.jondzjuks rakstīja:Kā ir ar nodokli, ja par šo gadu nav maksāts. Rāda, ka noņemšanai no uzskaites var maksat tikai par tekošo mēnesi, 10 ar kaut ko euro. Pārrakstot tad sanāk var maksāt tikai par tekošo mēnesi, jeb pārliekot uz uzskaites jaunajam īpašniekam jāmaksā pilns nodoklis par gadu?
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Kāds var pateikt detaļas nr.?
Attēlā apvilkts ar sarkanu, bet vajadzētu būt tādai pašai detaļai, tikai ar 2 trubām, t.i. bez kondiškas.
Attēlā apvilkts ar sarkanu, bet vajadzētu būt tādai pašai detaļai, tikai ar 2 trubām, t.i. bez kondiškas.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
It's all about the win
Karājošo gultni ir viegli nomainīt, nav baigasi pi*aks? 
ir tada lieta nesem pazina uztaisija stilijus un gribu uzzinat vai kads ir uz j9.5 stivejis virsu kautkadus 205/40 riepas vai pat mazakas jo negribas baigos balonus likt virsu un kroplot arkas (valcet)
r15 9j pilnīgi brīvi var braukt ar 195/50 izskatās normāli, nav pārāk plāna lai būtu bail pie pirmās bedres pārist, nekur nestrīķē.sansris rakstīja:ir tada lieta nesem pazina uztaisija stilijus un gribu uzzinat vai kads ir uz j9.5 stivejis virsu kautkadus 205/40 riepas vai pat mazakas jo negribas baigos balonus likt virsu un kroplot arkas (valcet)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 764
- 765
- 766
- 767
- 768
- …
- 1297