Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 770
- 771
- 772
- 773
- 774
- …
- 1297
- chevron_right
Karoče paskatijos, 1.10 par kilogramu tagad naakamais jautaajums,cik ļitaks apmeeram sver? 
Kārtējā problēma: Motors nomainits no 1.6 uz 2.0 (m50b20tu) un kaut kas šķiet neriktīgi ar gāzes trosīti, it kā ir īstā no m50, bet ieliekot tā ir ļoti nospriegota un reali tur droseli mazliet vaļā tāpēc tukšgaidā abaroti ir pāri pa 2k.
Ir vēl kaut kur kaut kas jāregulē, jāmaina, lai trosīte stāvētu kā vajag? Piemēram pedālis? Trosīte ir noregulēta uz garako ar to plastmasas skrūvi.
Ir vēl kaut kur kaut kas jāregulē, jāmaina, lai trosīte stāvētu kā vajag? Piemēram pedālis? Trosīte ir noregulēta uz garako ar to plastmasas skrūvi.
E36 nav CAN-bus. Paņem testeri un pie spidometra štekera abiem temperatūras vadiem izmēri pretestību (omi).funkyasshit rakstīja:Kāds beidzot var izskaidrot mistiku ar spidometru. Bija M43B16. Tagad ir M50TUB25. Ieliku 6 cyl speedo. Nav tas labākais, bet pagriežot aizdedzi uzreiz max temp. VADI SASPRAUSTI PAREIZI. Abi devēji INPĀ rāda pareizu info. Sūdi ir tikai panelī. Spidometrs metams vai kas? Man teica, ka temp. ņemot no CAN līnījas un vajag 2 vadus aizvilkt uz paneli no štekera. Kā tur reāli ir? Tiešām atbilde saņemama rakstot tiešu PM dogmam vai tramdot zvanoties?
P.S - ir doma savu likt un vienkārši piekodēt uz 6 cyl, bet zajobs ņemt nost stūri, lai mainītos ar speedo + nezinu vai arī tas rāda temp.
INPĀ kur skatījies otru devēju?
Izsmisīgi šodien mēģināju tevi sazvanīt, bet necēli.dogMa rakstīja:E36 nav CAN-bus. Paņem testeri un pie spidometra štekera abiem temperatūras vadiem izmēri pretestību (omi).funkyasshit rakstīja:Kāds beidzot var izskaidrot mistiku ar spidometru. Bija M43B16. Tagad ir M50TUB25. Ieliku 6 cyl speedo. Nav tas labākais, bet pagriežot aizdedzi uzreiz max temp. VADI SASPRAUSTI PAREIZI. Abi devēji INPĀ rāda pareizu info. Sūdi ir tikai panelī. Spidometrs metams vai kas? Man teica, ka temp. ņemot no CAN līnījas un vajag 2 vadus aizvilkt uz paneli no štekera. Kā tur reāli ir? Tiešām atbilde saņemama rakstot tiešu PM dogmam vai tramdot zvanoties?
P.S - ir doma savu likt un vienkārši piekodēt uz 6 cyl, bet zajobs ņemt nost stūri, lai mainītos ar speedo + nezinu vai arī tas rāda temp.
INPĀ kur skatījies otru devēju?
Es sāku domāt, ka tā nebija inpa, bet Bosch KTS. Tur bija izvēle un rādīja motora temp. Viss bija pareizi.
Drīzāk spidometram pizda, man ar viņu tacho arī melo par kādiem 500rpm + puse nedeg.
Varbūt kāds var piedāvāt labu 6 cyl speedo 100% ejošu? Paņemšu testam. Ja ies, nopirkšu. Ja neies, iedosu svētdien speedo un četrpaku. Rīt ap 18:00 braucu prom, visu dienu esmu Ķengaragā, varu pieskriet pēc speedo.
Cik aptuveni izmaksātu pilns komplekts ar jaunām buksēm, ne poly?
Oriģinālo spido nevar likt? Ja mani atmiņa neviļ, laikam vajadzēja uzlikt dalītāju uz taho signāla. Jeb tur tas jaunais spido ir advancētāks?funkyasshit rakstīja:Kāds beidzot var izskaidrot mistiku ar spidometru. Bija M43B16. Tagad ir M50TUB25. Ieliku 6 cyl speedo. Nav tas labākais, bet pagriežot aizdedzi uzreiz max temp. VADI SASPRAUSTI PAREIZI. Abi devēji INPĀ rāda pareizu info. Sūdi ir tikai panelī. Spidometrs metams vai kas? Man teica, ka temp. ņemot no CAN līnījas un vajag 2 vadus aizvilkt uz paneli no štekera. Kā tur reāli ir? Tiešām atbilde saņemama rakstot tiešu PM dogmam vai tramdot zvanoties?
Es jebu. A kur to dalītāju var nopirkt un cik maksā?
pamēģini vienkārši piespraust 4cyl paneli un paskaties ko tev temperatūra rāda, vienīgais, kas rādīs nepareizi ir taho
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
Riks* rakstīja:Cik aptuveni izmaksātu pilns komplekts ar jaunām buksēm, ne poly?
ieej autospares.lv un salīdzini, bet ~ taspats.
Tik daudz es zinu. Man jau jebal to stūri raut nost un virsū. Sakumā saliku pa 90 grādiem kaut kā mistiski pēc swapa, uzliku taisni. Sāku braukt, atkal šķībi nedaudz.Azbests rakstīja:pamēģini vienkārši piespraust 4cyl paneli un paskaties ko tev temperatūra rāda, vienīgais, kas rādīs nepareizi ir taho
Jādoma, kas ar lentu notiksies.
Jebu?funkyasshit rakstīja:Es jebu. A kur to dalītāju var nopirkt un cik maksā?
Hz kur var nopirkt, es pirms vairākiem gadiem vienu tādu uztaisīju pēc pasūtījuma.
Tik neatceros vai tas bija priekš 6cyl vai 8cyl swapa. To visu gan var pamainīt. Par cenu vēl hz.
YOLOoooooFashion rakstīja:cik ir ok cena par borbet bs r15 4gab????
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
60Eur ar riepām. Yolo! 
cik tolmetā dod ? 30e? znacit 35 
Varbūt kādam ir gali vai paši nodarbojas ar lukturu stiklu tirdzniecību?
Nepieciešami miglas lukturu stikli Astra H 2004.gada.
I don`t like bass, I love it!
Diviauto nav?siicic rakstīja:Varbūt kādam ir gali vai paši nodarbojas ar lukturu stiklu tirdzniecību?
Tazx rakstīja:Kārtējā problēma: Motors nomainits no 1.6 uz 2.0 (m50b20tu) un kaut kas šķiet neriktīgi ar gāzes trosīti, it kā ir īstā no m50, bet ieliekot tā ir ļoti nospriegota un reali tur droseli mazliet vaļā tāpēc tukšgaidā abaroti ir pāri pa 2k.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 770
- 771
- 772
- 773
- 774
- …
- 1297