Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 774
- 775
- 776
- 777
- 778
- …
- 1297
- chevron_right
nu tu tak pats aprakstīji visu proceduruFashion rakstīja:Dajoš īsu tutorial kā pa fikso pakaļējās atsperes samainīt?
- noraujam ripuli
- atvienojam pakaļējo ami (viena skrūve) plaukt paiet uz leju
- spiežam plauktu ar kkādu lomiku vai vēl ko zemāk un tā atspere vnk atbrīvosies vai kas tālāk?
Atbrīvosies un rauj ārā.
T'āpat arī atpakaļ iekšā. Pieskrūvējam ami, nolaižam uz zemes un tad pievelkam ami.
Viss pareiziFashion rakstīja:Dajoš īsu tutorial kā pa fikso pakaļējās atsperes samainīt?
- noraujam ripuli
- atvienojam pakaļējo ami (viena skrūve) plaukt paiet uz leju
- spiežam plauktu ar kkādu lomiku vai vēl ko zemāk un tā atspere vnk atbrīvosies vai kas tālāk?
ok paldies 
izklausās pēc 20min un katru atsperi..
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Tā apmēram arī ir. 
Man gāja ātrāk.Fashion rakstīja:ok paldies
Ar normālu domkratu, pacel autiņu, izskrūvē vienu skrūvi ~ 3-5 min viena atspere rēķini abas vari nomainīt ~ 6-10 minūtēsmāriņš rakstīja:Man gāja ātrāk.Fashion rakstīja:ok paldies
kā noņemt deadlock'u fl kupejai ? 
Lietotas BMW rezerves daļas, dzinēju piegāde pēc pasūtījuma
vislabākais celt abus ratus reizē(zem reduktora, piemēram) un arī abus amortizatorus atskrūvēt - mazāk plaukti pašam būs jāliec :)edzis rakstīja:Ar normālu domkratu, pacel autiņu, izskrūvē vienu skrūvi ~ 3-5 min viena atspere rēķini abas vari nomainīt ~ 6-10 minūtēsmāriņš rakstīja:Man gāja ātrāk.Fashion rakstīja:ok paldies
A nevar vienkārši uz zemes esošam auto izskrūvēt atbalstus glāzēs un tad celt augšā autiņu? 
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
un papildus jāņem nost apšuvumi bagažniekā, citreiz arī jānoskrūvē tumbas, lai dabūtu nost apšuvumusmaartyd rakstīja:A nevar vienkārši uz zemes esošam auto izskrūvēt atbalstus glāzēs un tad celt augšā autiņu?
lol nau verc
Nu apakšējo amīša skrūvi dažreiz ir jāpalūdzNylon rakstīja:un papildus jāņem nost apšuvumi bagažniekā, citreiz arī jānoskrūvē tumbas, lai dabūtu nost apšuvumusmaartyd rakstīja:A nevar vienkārši uz zemes esošam auto izskrūvēt atbalstus glāzēs un tad celt augšā autiņu?
lol nau verctapat jāceļ autiņš augšā
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Viss jau labi, tik aprāvu atsaitei garo skrūvi to kura tur viena vienīgā
izsist ar viņu nesanāca :savilcējs: un mierīgs brauciens mājās, izskatās ka būs jāmaina tā skrūve kopā ar buksi jo savādāk es sip viņu virpot ārā tur 2h vajadzēs.. mok ir citi varianti?
Pēc realoem sanāk ka tā bukse ir detaļa nr.3 un skrūve nr.10 ..
bukse : 33326771828 https://www.eparts.lv/catalog/#detail:T ... 28/type:10
ekscentriskā skrūve : 33326863853 - hz kur pirkt nevaru atrast..
pareizi es te visu sacerēju
Pēc realoem sanāk ka tā bukse ir detaļa nr.3 un skrūve nr.10 ..
bukse : 33326771828 https://www.eparts.lv/catalog/#detail:T ... 28/type:10
ekscentriskā skrūve : 33326863853 - hz kur pirkt nevaru atrast..
pareizi es te visu sacerēju
Pēdējais labojis Fashion - 31 Jan 2016, 16:31, kopā labots 1 reizi.
Kuru skrūvi?Fashion rakstīja:Viss jau labi, tik aprāvu atsaitei garo skrūvi to kura tur viena vienīgāizsist ar viņu nesanāca :savilcējs: un mierīgs brauciens mājās, izskatās ka būs jāmaina tā skrūve kopā ar buksi jo savādāk es sip viņu virpot ārā tur 2h vajadzēs.. mok ir citi varianti?
Jasilda, ar šitām skruvēm vienmēr ir problēmas..Fashion rakstīja:Izlaboju postu lai tagad viss skaidrāk paliek
Kā tad tu viņu aprāvi? Vaļā skruvējot? Droši vien vītni nenotīriji pirms skruvēšanas..
Nu kā: paprovēju skrūvēt nu un ne$ūda nenāk vaļā, paņēm pasildīju, ar metāla birsti cik varēju tik patīrīju, periodiski lēju WD virsū.. pēc otrās sildīšanas reizes skrūvei pienāca gals
Provēju izdauzīt viņu ārā, vsp nekust nekas tur.. čujš ka piemetināts tur viss 
Bet kur to skrūvi pirkt?
cik saprotu tad parasta skrūve tur būs nepass ja...
Bet kur to skrūvi pirkt?
Tă ķipa ekscentriskā ar kuru sagāzumu regulē?Fashion rakstīja:Nu kā: paprovēju skrūvēt nu un ne$ūda nenāk vaļā, paņēm pasildīju, ar metāla birsti cik varēju tik patīrīju, periodiski lēju WD virsū.. pēc otrās sildīšanas reizes skrūvei pienāca galsProvēju izdauzīt viņu ārā, vsp nekust nekas tur.. čujš ka piemetināts tur viss
Bet kur to skrūvi pirkt?cik saprotu tad parasta skrūve tur būs nepass ja...
ETK un autospares pēc koda tādu atrod, vienīgi jāgaida, APĒ nav?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 774
- 775
- 776
- 777
- 778
- …
- 1297