Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 775
- 776
- 777
- 778
- 779
- …
- 1297
- chevron_right
Nesaprotu kāpēc visiem viņas luuzst?Fashion rakstīja:Yap, tā pati![]()
![]()
epartos un divi auto, neatrada, apē neskatījos.. vēl grossā jāpalūr..kasp1js rakstīja:ETK un autospares pēc koda tādu atrod, vienīgi jāgaida, APĒ nav?
Idejiski būs jāņem divas uzreiz, jo nez kāpēc domāju ka otrajam ritenim būs ze seim šet
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Da labi, 5e tas būtu mazākā bēda, kā viņu ārā dabūt ta lai nav servisā jābraucElvijsR rakstīja:Nesaprotu kāpēc visiem viņas luuzst?Fashion rakstīja:Yap, tā pati![]()
![]()
un ja nemaldos kkādi 5€ maksā gabalā.
Čoms sūtija tās skrūves pilnā komplektā intercaraa 8eur gabalā. 
Es nofleksēju abus galus skruvei, paālaidu ķegu uz leju un izdedzināju buksiFashion rakstīja:Da labi, 5e tas būtu mazākā bēda, kā viņu ārā dabūt ta lai nav servisā jābraucElvijsR rakstīja:Nesaprotu kāpēc visiem viņas luuzst?Fashion rakstīja:Yap, tā pati![]()
![]()
un ja nemaldos kkādi 5€ maksā gabalā.
:-40e:
nu kā variants der jāmāriņš rakstīja:Es nofleksēju abus galus skruvei, paālaidu ķegu uz leju un izdedzināju buksi
Sliktākajā gadījumā var to rievu iefleksēt parastā skrūvē
Kkā neizklausās baigi labi?!Kapteinis rakstīja:Sliktākajā gadījumā var to rievu iefleksēt parastā skrūvē
Kapec vispar aiztiki to skruvi?
Sent from my LG-P710 using Tapatalk
Sent from my LG-P710 using Tapatalk
Ko kāpēc - vajadzēja atsperes samainīt aizmugurē - ar atvienotu ami un ar lauzni laužot uz leju nevarēja izņemt viņas.. vienīgais variants bija atvienot atsaiti, un lai atvienot atsaiti nācās skrūvēt to lūzuma punkta skrūvi fakeno 
P.S - bet ja būs sniegs šovakar ta krāmēt var braukt es domāju, ja jau pa sauso no Sauriešiem līdz Rīgai nekas nenolūza tad tā atsaita tur var teikt ir tā piekvēpējusi ka nekādas skrūves un uzgriežņus nevajag...

P.S - bet ja būs sniegs šovakar ta krāmēt var braukt es domāju, ja jau pa sauso no Sauriešiem līdz Rīgai nekas nenolūza tad tā atsaita tur var teikt ir tā piekvēpējusi ka nekādas skrūves un uzgriežņus nevajag...
Hz kas tev tur pa atsperiFashion rakstīja:Ko kāpēc - vajadzēja atsperes samainīt aizmugurē - ar atvienotu ami un ar lauzni laužot uz leju nevarēja izņemt viņas.. vienīgais variants bija atvienot atsaiti, un lai atvienot atsaiti nācās skrūvēt to lūzuma punkta skrūvi fakeno
P.S - bet ja būs sniegs šovakar ta krāmēt var braukt es domāju, ja jau pa sauso no Sauriešiem līdz Rīgai nekas nenolūza tad tā atsaita tur var teikt ir tā piekvēpējusi ka nekādas skrūves un uzgriežņus nevajag...![]()
![]()
Nu man nenāca ārā, ta kā es ļooooti negribēju jau startē neko vairāk par ami skrūvēt tad es sipos diezgan nopietni ar domu ka dabūšu to atsperi ārā kā bija domāts.. bet ... 
Kur varēja nopirkt audumu tuvu oem,izņemot ūdens 20/22 (tālu braukt)un lielgabalu 4 (tur tāda nav cik biju pēdējā reizē)?
Es nezinu kāpēc tev tur tik problemātiski, bet iespējams varēja iztikt paceļot visu pakaļu, jo stabilizatora stienis drusku apgrūtina procesu ja viena puse pacelta un otra pie zemes...Fashion rakstīja:Nu man nenāca ārā, ta kā es ļooooti negribēju jau startē neko vairāk par ami skrūvēt tad es sipos diezgan nopietni ar domu ka dabūšu to atsperi ārā kā bija domāts.. bet ...
A nu par to nezināju diemžēl, bet tur viss ir soooooo dino vecumā ka es nebrīnos ka tur neko nevar dabūt vaļā kā nākas un pakustinātmāriņš rakstīja:Es nezinu kāpēc tev tur tik problemātiski, bet iespējams varēja iztikt paceļot visu pakaļu, jo stabilizatora stienis drusku apgrūtina procesu ja viena puse pacelta un otra pie zemes...Fashion rakstīja:Nu man nenāca ārā, ta kā es ļooooti negribēju jau startē neko vairāk par ami skrūvēt tad es sipos diezgan nopietni ar domu ka dabūšu to atsperi ārā kā bija domāts.. bet ...
Nu nekas, tagad samainīsi skrūves un bukses, uzregulēs sagāzumu un būs viss labi, tik neaizmirsti kārtīgi skruves sasmērēt lai nākamreiz nav problēmasFashion rakstīja:A nu par to nezināju diemžēl, bet tur viss ir soooooo dino vecumā ka es nebrīnos ka tur neko nevar dabūt vaļā kā nākas un pakustinātmāriņš rakstīja:Es nezinu kāpēc tev tur tik problemātiski, bet iespējams varēja iztikt paceļot visu pakaļu, jo stabilizatora stienis drusku apgrūtina procesu ja viena puse pacelta un otra pie zemes...Fashion rakstīja:Nu man nenāca ārā, ta kā es ļooooti negribēju jau startē neko vairāk par ami skrūvēt tad es sipos diezgan nopietni ar domu ka dabūšu to atsperi ārā kā bija domāts.. bet ...
Nezinu priekš kam kaut ko papildus skrūvēt nost, stabilizatora stieni, sagazuma skrūvi vai vēl kaut ko..
Cik pats mainīju atsperes žurkām, vienmēr iztiku ar vienu amortizatora apakšējo skrūvi, viss cits palika savā vietā. Mainīju gan paceļot pakaļu abās pusēs, gan pa vienai
Bija arī tā kad izmantoju VAG domkratu nu ar tā palīdzību atspiedu sviru uz leju, bija arī tā, kad čoms vienkārši stavēja uz sviras un es izņēmu atsperi.. Skatoties cik augsta atspere
TA atsperes bez gredzeniem vispār krīt ārā pie paceltas pakaļas
Cik pats mainīju atsperes žurkām, vienmēr iztiku ar vienu amortizatora apakšējo skrūvi, viss cits palika savā vietā. Mainīju gan paceļot pakaļu abās pusēs, gan pa vienai
Bija arī tā kad izmantoju VAG domkratu nu ar tā palīdzību atspiedu sviru uz leju, bija arī tā, kad čoms vienkārši stavēja uz sviras un es izņēmu atsperi.. Skatoties cik augsta atspere
Nu es jau arī žurkai tik noņēmu riteni un amītim apakšējo skruvi izskrūvēju, bet opelim nolauzu stab. stieņa atsaiti šitā laužot ar lomiku - protams plasmasnieci.
Tieši tāNylon rakstīja:Nezinu priekš kam kaut ko papildus skrūvēt nost, stabilizatora stieni, sagazuma skrūvi vai vēl kaut ko..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 775
- 776
- 777
- 778
- 779
- …