Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 787
- 788
- 789
- 790
- 791
- …
- 1297
- chevron_right
Kurš var ieteikt kādu labu meistaru kurš nogriezīs vecos sliekšņus un iemetinās jaunus (donora).. abas puses + tas pats ar zapaskas vietu.. pacients E38
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Pastāv risks pazaudēt tiesības ja nav stāža. Ka es saku. Čoms ar moskviču aizķëra braucośu mersi. Aizmuka. Patom sazìmëja viņu. Tiri piri. Visas lietas un beigās 4pts un 150€DKristaps rakstīja:cilvekam kurs man sasita masinu un aizmuka atnema tiesibas un kkadi 500e sodsElvijsR rakstīja:Man liekas ,ka bij 4 pts un kkādi 150e. Vismaz čomam pirms 1.5 gadiem tā bij.cipruss18 rakstīja:Kads ir sods par aizmuksanu no csn vietas?ja stavvietaa apskade otru auto un aizmuuk?
kas jāravē nost lai kloķenes devēju bez čakara nomainītu? m50 motors
Lielā loka tosola truba. Tad ļoti ērti var tikt klāt visam + filtra kaste un ģeneratora dzeses truba.
Tur jau man liekas pilnīgi elementāri, ja nu vienīgi ierūsējis sēžā..K.F. rakstīja:kas jāravē nost lai kloķenes devēju bez čakara nomainītu? m50 motors
un otrs jautājums. cik jaudīgs drošinātājs nāk miglas lukturiem?
Sanāca paraustīt drošinātājus, rezultātā nestrādā logu pacēlāji (kupeja). Meģināju aķīti novienot, bet nekā. Taisot durvis vaļā, logs nobrauc uz leju, tātad strāva pienāk. Varbūt kādadam ir tā gadījies?
Instagram-> https://www.instagram.com/rrrichus/
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
Vai m43 1.8 filtra kaste vienāda ar m52 2.0?
es domāju, ka nēFearJr rakstīja:Vai m43 1.8 filtra kaste vienāda ar m52 2.0?
Nav vienada Ir kaIrkasjao 20 ja kasFearJr rakstīja:Vai m43 1.8 filtra kaste vienāda ar m52 2.0?
Japkasp1js rakstīja:Lūka ir?Kronepod rakstīja:Pa kurieni pie Zapaskas var tikt ūdens klāt? Touringam, viss salons sauss...
KŪTIŅAS 4EVER
Kur labāk taisīt chiptuning prieks 325 tds, pabraukāju prasa drusciņ vairāk zs un nm...
KŪTIŅAS 4EVER
Kā šitas sūds pareizi angļu valodā saucās, principā jebkurā valodā kā viņš saucās?
Paldies atradu : striker plate latch
Paldies atradu : striker plate latch
Nu un nākošais jautajums
Tātad skrūvēju nost durvju slēdzeni
un pavisam aizmirsu ka tur otrajā pusē ir tāda pajebota, kkas līdzīgs kā bildē, 100% mazāku izmēru..
rezultāta šitais sūds nosipās protams kkur pie sliekšņa, un gribētos zināt vai iekrita slieksnī un var mierīgi izzāģēt un dabūt to štruntu vietā pieskrūvēt, vai arī vajag endoskopus, lokanos magnētus un dievsvēlsazinko
un pavisam aizmirsu ka tur otrajā pusē ir tāda pajebota, kkas līdzīgs kā bildē, 100% mazāku izmēru..
rezultāta šitais sūds nosipās protams kkur pie sliekšņa, un gribētos zināt vai iekrita slieksnī un var mierīgi izzāģēt un dabūt to štruntu vietā pieskrūvēt, vai arī vajag endoskopus, lokanos magnētus un dievsvēlsazinko
Kāpēc pārdod savu winterbeateru?Fashion rakstīja:Nu un nākošais jautajums
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Nu jāgatavojas semaka stūrēšanai jau drīzumā, tik šī nelielā problēma 
Ir zināms aptuvenais sezonas atklāšanas datums?
Kkur maijā?
Kkur maijā?
Zāğēt slieksni dēļ tā sū**?
tak nopērc vienkārši citu
1kārt slieksnis dead - tāpat lidos 100% misenēKapteinis rakstīja:Zāğēt slieksni dēļ tā sū**?tak nopērc vienkārši citu
2kārt ko man jaunu nopirkt? man jau vajag detaļu kura iekrita iekšā pat ja es jaunu viņu nopērku tad caur skrūves caurumu tur iekšā viņu nedabūšu..
Ā nu ja jau sapuvis tad cita runaFashion rakstīja:1kārt slieksnis dead - tāpat lidos 100% misenēKapteinis rakstīja:Zāğēt slieksni dēļ tā sū**?tak nopērc vienkārši citu
2kārt ko man jaunu nopirkt? man jau vajag detaļu kura iekrita iekšā pat ja es jaunu viņu nopērku tad caur skrūves caurumu tur iekšā viņu nedabūšu..
Pajauc no salona vaļā to vietu, tad jau redzēsi pa kurieni var dabūt iekšā un varbūt arī atradīsi to detaļu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 787
- 788
- 789
- 790
- 791
- …
- 1297