Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 788
- 789
- 790
- 791
- 792
- …
- 1297
- chevron_right
Cik uz ātro papētīju no salona tas ir neiespējami, bet mok apšuvums pavisam jānoņem nost un tad varēs klāt tikt...
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Jāņem nost apšuvums un tur viss būs. No turienes arī skrūvēsi klāt.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Idejiski jā, bet ja tur nekā nav - nu bet tad man idejas pazūd kā "BMW" viņu pieskrūvējaRuu rakstīja:Jāņem nost apšuvums un tur viss būs. No turienes arī skrūvēsi klāt.
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Kur varētu nopirkt gaismas slēdžu lampiņu? 
es pirku lukoila pie sievasmātess apļaGekons rakstīja:Kur varētu nopirkt gaismas slēdžu lampiņu?
Droši vien mēģināji pie aizvērtām durvīm virināt logus? Ja nekādi nestrādā, atvieno un pievieno komforta blokam zaļo štekeri, vai visus kaut vai.Richus rakstīja:Sanāca paraustīt drošinātājus, rezultātā nestrādā logu pacēlāji (kupeja). Meģināju aķīti novienot, bet nekā. Taisot durvis vaļā, logs nobrauc uz leju, tātad strāva pienāk. Varbūt kādadam ir tā gadījies?
Paldies.Laurikbmw rakstīja:es pirku lukoila pie sievasmātess apļaGekons rakstīja:Kur varētu nopirkt gaismas slēdžu lampiņu?
Cik daudziem no jums strādā lukturu korekcija?
Manam itkā nestrādā, iekš TA par to liek 2
cik esmu saskāries, visiemRiks* rakstīja:Cik daudziem no jums strādā lukturu korekcija?
Esmu skrūvējis to detaļu gan nost, gan klāt. Tur viss būs!Fashion rakstīja:Idejiski jā, bet ja tur nekā nav - nu bet tad man idejas pazūd kā "BMW" viņu pieskrūvējaRuu rakstīja:Jāņem nost apšuvums un tur viss būs. No turienes arī skrūvēsi klāt.
Par lukturu regulāciju - man visiem ir strādājis (manuālais). Bet citam auto automātiskais nestrādā, TA neko nesaka, laikam nevar pārbaudīt.
Ja TA nestrādā abi, tad nekas, ja viens tad 2. Vienkārši atvieno, nu vai sataisi 
Man iepriekšējās TA nekas tāds netika minēts, tik nesen ievēroju, būs atkal jāpačeko!
EDIT: Nesošās konstrukcijas stiprību neietekmējoši korozijas bojājumi. Tas nozīmē, ka lanžeroni aprūsējuši?
EDIT: Nesošās konstrukcijas stiprību neietekmējoši korozijas bojājumi. Tas nozīmē, ka lanžeroni aprūsējuši?
tas var būt jebkur uz virsbūves apakšas ja inspektoram nepatīk rūsa
Piemērap pat uz tilta, pusasīm u.t.t.?K.F. rakstīja:tas var būt jebkur uz virsbūves apakšas ja inspektoram nepatīk rūsa
Jebkur.
e36 abi šarniri maināmi, abi presējas laukā
Jā, tika cik esmu skatījies, Realoemā rāda kodu vienam šarnīram. Bet veikalos ir pieejami gan iekšējie, gan ārējie. Presējās abi ārā/iekšā.
Apskaties Gross auto 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 788
- 789
- 790
- 791
- 792
- …