Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 789
- 790
- 791
- 792
- 793
- …
- 1297
- chevron_right
Visur uzrādās atsevišķi. 
Ou fu..Grunte rakstīja:Apskaties Gross auto
Ļoti nepatīk tas žīdu kantoris, bet šoreiz tur ir tas kas citur nav - paldies
Kurā vietā tad nav? Līdz šim nav bijis tā, ka kaut kur nebūtu ārējo šaru..
Uzrādās tikai vajag pēc pareizā koda meklēt 31121139131 
Eparts, intercars - izmantoju šos un abos bija.
Es vienmēr biju gājis caur OEM katalogu, tpc man nekur neuzrādījās :)Ruu rakstīja:Kurā vietā tad nav? Līdz šim nav bijis tā, ka kaut kur nebūtu ārējo šaru..
Bet Jums visiem taisnība - ja iet caur parasto katalogu tad visur ir.
My bad
Man tur labas atlaides .Ercix rakstīja:Ou fu..Grunte rakstīja:Apskaties Gross auto![]()
Ļoti nepatīk tas žīdu kantoris, bet šoreiz tur ir tas kas citur nav - paldies
Kur var atrast E38 aftermarket sliekšņus? nekur nevaru atrast..
Un vispār - varētu ar argumentiem :
1) kāpēc lietots oems ir labāks par jaunu čainu
2) kāpēc jauna čaina ir labāka par lietotu oemu
Neskaitot to ka jaunus vieglāk piemetināt, nav sipaks.. vai arī te ir TAS īstais variants ka cik cilvēku tik viedokļu?
Un vispār - varētu ar argumentiem :
1) kāpēc lietots oems ir labāks par jaunu čainu
2) kāpēc jauna čaina ir labāka par lietotu oemu
Neskaitot to ka jaunus vieglāk piemetināt, nav sipaks.. vai arī te ir TAS īstais variants ka cik cilvēku tik viedokļu?
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Lietots labs oem ir labaks jo metals pats par sevi labaks kvalitativaks a jaunus kiniesus pajauta armandoparts.lv tur var dabuut ko vajag pazvani un pajauta un kiniesi ar nak dazadi biezumi bet vienalga oem bus labaki
Jā, tikai OEM bieži ir grūti labu atrast + vēl ir jāgraiza viss ārā. 
Nu izgriezt tur jau tā, ņem ar zapasu un tik vālē ārā normālu gabalu, meistars pats jau tālāk visu sadalīs reizinātājos kā viņam vajag :) Es ar vairak skatos uz lietotu oemu, bet tomēr ir daži kas saka ka jāņem jaunu činu, hvz, mok skauģi vnkRuu rakstīja:Jā, tikai OEM bieži ir grūti labu atrast + vēl ir jāgraiza viss ārā.
Tiesi ta ja nu kads labs anglis
Man kad mainīja sleiksņus pilnībā abus,meistars pat noteica,ka labāk pazaudēs laiku griežot ārā oriģinālos,toties nebraukšu pie viņa pēc gada,diviem,tpc starp variantiem pirkt china jaunos vai griezt laukā no citas,viņš izvēlējās otro! Bišk laikietilpīgi,toties tgd var ar kāju kaut iekraut pa slieksniFashion rakstīja:Nu izgriezt tur jau tā, ņem ar zapasu un tik vālē ārā normālu gabalu, meistars pats jau tālāk visu sadalīs reizinātājos kā viņam vajag :) Es ar vairak skatos uz lietotu oemu, bet tomēr ir daži kas saka ka jāņem jaunu činu, hvz, mok skauģi vnkRuu rakstīja:Jā, tikai OEM bieži ir grūti labu atrast + vēl ir jāgraiza viss ārā.![]()
Nu es ar vienu sazvanījos šis pateica ka proti: jaunu būs vieglāk iemetināt paņemšot par darbu mazak, bet par lietotu vairāk, bet tas būs pareizāk.. pietam ir ļoti labi sliekšņi par ļoti labu ciparu piedāvājumā (oems lietots)
labi skaidrs, labāk likšu oemu...
labi skaidrs, labāk likšu oemu...
Ja ir labi piedāvājumā, tad noteikti OEM! 
Kā dabūt vaļā durvis, kurām aktivizēts deadlock?
Slēdzu mašīnu ciet un aizslēdzot pamēģināju atslēgu pagriezt vēl par 45grādi un aktivizējās deadlock šofera durvīm.
Tagad centrālā atslēga visām durvīm nostrādā, visas durvis atslēdzas, bet šofera durvīm var raustīt rokturus gan no iekšas, gan no āras, bet attaisīt nevar.
Šodien jābrauc uz TA, bet laikam nesanāks, inspektors diezvao gribēs līst iekšā pa blakus durvīm
Slēdzu mašīnu ciet un aizslēdzot pamēģināju atslēgu pagriezt vēl par 45grādi un aktivizējās deadlock šofera durvīm.
Tagad centrālā atslēga visām durvīm nostrādā, visas durvis atslēdzas, bet šofera durvīm var raustīt rokturus gan no iekšas, gan no āras, bet attaisīt nevar.
Šodien jābrauc uz TA, bet laikam nesanāks, inspektors diezvao gribēs līst iekšā pa blakus durvīm
Atvienojot aķa klemmi uz kādu laiku varbūt aizmirst?
Ir sanācis par šito parunāt ar inspektoru apskates naktī. Viņš teica, ka pārsvarā šito 1 liekot tad, ja ir manāma rūsa ap tilta stiprinājumu vietām, uz lonžeroniem, uz glāzēm, uz grīdas, ap domkrata vietām utt. Respektīvi, vietās, kur tiešām ir nesošā konstrukcija. Tilts, balka, pusasis, plaukti, sviras, amīši un atsperes uz to neattiecas. Tieši tāpat tas punkts neattiecoties uz aprūsējušiem spārniem, durvīm, bagažnieku, sliekšņiem (kuri žurkas gadījumā neskaitoties kā nesošā), jo tām daļām nāk atsevišķi punkti un tur pārsvarā jau liekot 2.Riks* rakstīja:Man iepriekšējās TA nekas tāds netika minēts, tik nesen ievēroju, būs atkal jāpačeko!
EDIT: Nesošās konstrukcijas stiprību neietekmējoši korozijas bojājumi. Tas nozīmē, ka lanžeroni aprūsējuši?
kādam nav lietotāja AndrejCR nummurs? PM 
EDIT: paldies, dabūju
EDIT: paldies, dabūju
Pēdējais labojis K.F. - 05 Feb 2016, 17:19, kopā labots 1 reizi.
kādu biezumu izvēlēties galvas blīvei, ja slīpēta pirmo reizi un noņemts no galvas ir 0,25 ?
m50b20
m50b20
gudri dirst nav malku cirst
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 789
- 790
- 791
- 792