Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 792
- 793
- 794
- 795
- 796
- …
- 1297
- chevron_right
Tik stulbs jau neesmu. Griezu reizes padsmit, gan tukšgaitā, gan turot 2-3k apgriezienus - still no luck. Tik līdz atlaižu gāzi - stūre atkal cieta.Jānis.P rakstīja:Kā var nesanākt atgaisot? Nevari stūri izgriez no viena gala līdz otram vairākas reizes?
Es teiktu ka tad jau sūknis nevar sadzīt spiedienu, beigts.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Sveiki jautaaajums sekojosh, ir kaaads kas shodien vareeetu pielabot saccakareeetu kraaasu, atdevu auto servisaa caur apdroshinaaataajiem, kreisais prieksseejais spaarns, bija iebukteeeets, vajadzeeeeja nokraasot un apliimeeet dzeltenu, dzzeki servisaa nokraaasaasoja un kraasai kaartiigi nenozzuustot uzliimeeeja pleeevi, kad sanneemu auto spaarns bija lloti atsskkiriigaaa tonii un piedevaaaaam iepleests prieksheejais stikls!
spaarnu vajadzeeja paarliimeeet, un pleessot pleevi nost arii mazliet kraasa nonaaca nost,
man vajag virsmu mazliet izliidzinaaat piesliipeeeet, piegrunteeet un piesliipeeet, taaa lai gluda!
varbuut kaadam shodien nav ko dariit!!
spaarnu vajadzeeja paarliimeeet, un pleessot pleevi nost arii mazliet kraasa nonaaca nost,
man vajag virsmu mazliet izliidzinaaat piesliipeeeet, piegrunteeet un piesliipeeet, taaa lai gluda!
varbuut kaadam shodien nav ko dariit!!
Visticamāk.Jānis.P rakstīja:Es teiktu ka tad jau sūknis nevar sadzīt spiedienu, beigts.
Tiri intreses pēc pajautāju kas tad ar šito ir ka neviens nepērk pec bildēm spriežot loti solīds. Vienigi komplektacija nekada kadu pus gadu čalis jau cenšas pardot vislaik metot nost vai skruvejot aukša cenu :d https://m.ss.lv/msg/lv/transport/cars/b ... bbdfx.html
Inferno rakstīja:Tik stulbs jau neesmu. Griezu reizes padsmit, gan tukšgaitā, gan turot 2-3k apgriezienus - still no luck. Tik līdz atlaižu gāzi - stūre atkal cieta.Jānis.P rakstīja:Kā var nesanākt atgaisot? Nevari stūri izgriez no viena gala līdz otram vairākas reizes?
Man pēc m50 swap arī stūre tā interesanti uzvedas. It kā kustībā okay, bet stāvvietās stūre kā bez pastiprinātāja. Sūknis mož arī. Vispār vadās pilnīgi savādāk salīdzinājumā ar 4 cyl.
Nomainīju sūkni - pilnīgi tas pats.
kadam nemetajas veca nokia 5210 laikam ta kas bija gumijas korpusa? ja ir uzsit pm ko sarunasim
1) protams ir sadi tadi sikumi - 90% gadījumos tie nav sīkumi..zurkae36 rakstīja:Tiri intreses pēc pajautāju kas tad ar šito ir ka neviens nepērk pec bildēm spriežot loti solīds. Vienigi komplektacija nekada kadu pus gadu čalis jau cenšas pardot vislaik metot nost vai skruvejot aukša cenu :d https://m.ss.lv/msg/lv/transport/cars/b ... bbdfx.html
2) cena bez registracijas un nav runajama - dafuq 1600 + reģistrācija + ~300 eiras sīkumi (ja tiešām sīkumi)
3) ez diskiem auto cena 1300 - cilvēks novērtē šitos epic diskus uz 300 eirām
LOL_NAU_VERC
Tur kā minimums par to cenu un viņa pieeju tirgošanai bija jābūt :diu_piec:
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Abšifku norāvu nost, bet tāpat netieku skaidrībā, kā lai dabūn tās durvis vaļā...ValtersD rakstīja:Kā dabūt vaļā durvis, kurām aktivizēts deadlock?
Slēdzu mašīnu ciet un aizslēdzot pamēģināju atslēgu pagriezt vēl par 45grādi un aktivizējās deadlock šofera durvīm.
Tagad centrālā atslēga visām durvīm nostrādā, visas durvis atslēdzas, bet šofera durvīm var raustīt rokturus gan no iekšas, gan no āras, bet attaisīt nevar.
Šodien jābrauc uz TA, bet laikam nesanāks, inspektors diezvao gribēs līst iekšā pa blakus durvīm
Ir kādam ieteikumi ?
Nu kamon, vai tiešām neviens nezin kas tā par figņu ar stūres pastiprinātāju pēc M50 swapa? Ar citu sūkni nav pilnīgi nekādu izmaiņu, viss tas pats - gāzējot griežas +/- ok, tukšgaitā tā, it kā nekāda pastiprinātāja tur vispār nekad nebūtu bijis. Rekur, cilvēkam identiska situācija, vai arī mums abiem mistiskā kārtā pēc swapa atņirdzās reikas?
Jo vairs tur nav kam lūzt...
Man bija līdzīga problēma pie vainas gan bija sūknis .
Pamēģini uzlikt citu spiediena trubu .
Pamēģini uzlikt citu spiediena trubu .
tadi simptomi ir mirstosam suknim. panem no kada 100% ejosu sukni un parliecinies.
Tu esi pārliecināts? Mani kaut kā māc šaubas, ka man patrāpījās divi vienādi beigti sūkņi, pie tam, ka neviens no viņiem negaudo un nevienam nav luftes.EJANSONS rakstīja:tadi simptomi ir mirstosam suknim. panem no kada 100% ejosu sukni un parliecinies.
līdzīgu gadijumu nācās piedzīvot ar vienu VW, tikai sūknis bija jauns uzlikts, beigās izrādijās, ka reikā vainaInferno rakstīja:Tu esi pārliecināts? Mani kaut kā māc šaubas, ka man patrāpījās divi vienādi beigti sūkņi, pie tam, ka neviens no viņiem negaudo un nevienam nav luftes.EJANSONS rakstīja:tadi simptomi ir mirstosam suknim. panem no kada 100% ejosu sukni un parliecinies.
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
varbūt nedaudz nenopietns jautājums, bet gribētos uzzināt, ar ko atšķiras m50/m52 filtra kastes, dažām nak tas palstmasas kāts citām filtra kastēm tā nav. kādos gadījumos ir un kādos nav, tā palstmasas gabala?
Manuprāt, viņas tieši ar to arī atšķiras - M50 nav, M52 ir.Lawwr rakstīja:varbūt nedaudz nenopietns jautājums, bet gribētos uzzināt, ar ko atšķiras m50/m52 filtra kastes, dažām nak tas palstmasas kāts citām filtra kastēm tā nav. kādos gadījumos ir un kādos nav, tā palstmasas gabala?
Meklēju vietu kur auto aplīmēt ar līmplēvi, bet tas nemaksātu vairāk kā krāsošana.
Kā arī, cik sarežģīti to darīt pašam? Būtu vērts iemācīties.
Kā arī, cik sarežģīti to darīt pašam? Būtu vērts iemācīties.
Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Cik man zināms, tad M50TU arī ir ar to figņu uz āruInferno rakstīja:Manuprāt, viņas tieši ar to arī atšķiras - M50 nav, M52 ir.Lawwr rakstīja:varbūt nedaudz nenopietns jautājums, bet gribētos uzzināt, ar ko atšķiras m50/m52 filtra kastes, dažām nak tas palstmasas kāts citām filtra kastēm tā nav. kādos gadījumos ir un kādos nav, tā palstmasas gabala?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 792
- 793
- 794
- 795
- 796
- …
- 1297