Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 794
- 795
- 796
- 797
- 798
- …
- 1297
- chevron_right
Kā saprast "un ja viss kārtībā" neesi pārliecināts par kko?dzhonsons rakstīja:Klau, kāda ir tehniskās apskates uzlīmes maiņas procedūra?
Šauju uz kasi, samaksāju par numuru salīdzināšanu, jaunu uzlīmi, tad maucu uz numuru salīdzināšanu, un, ja viss kārtībā, tur pat man iedod jauno uzlīmi? Vai arī kaut kā citādāk tas notiek?
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Nē, nē, viss štokos

Nu ta droši uz maksājumu lodziņu tur kur par TA jāmaksā un dodies uz nr.salīdzināšanudzhonsons rakstīja:Nē, nē, viss štokos![]()
Man nācās numuru nomainīt, kas notiek ar skates uzlīmi? Pagaidām tā palika vecā, ar veco nr. Csdd arī neviens neko neteica.
Sent From My 7 button OBC Using Tapatalk
Sent From My 7 button OBC Using Tapatalk
Kas dzīvē ir galvenais? Galvenais ir nemīzt, vecīt!
Nu, man ir tad pats. Teica, ka Latvijā poh tā uzlīme. Jāmaina, ja brauksi ārpus LV. Tāpēc tagad kaut kad jāsamaina. Kgam, ir maukts ārpus LV vispār bez uzlīmes. Laikam neviens nemanīja 
Meklēju kur varētu sametināt alumīnija disku? Vēlams ar demontāžu un montāžu kur var dabūt virsū 205/45 uz J9,5 diska( no viena servisa jau mani aizsūtija prom, pateica, ka neesot lielā kompresora ar ko uzspridzināt virsū)?! 
Slokas iela 52a tur kkur sirds dziļumos bij jābrauc, var provēt, bet bez garantijām ka paņems uzreiz jo tur parasti rindas, vismaz no kalnciema ielas R1 mani nosūtīja uz turieni 
Riepugaraza, uz 10j 205/40 mierigifugo rakstīja:Meklēju kur varētu sametināt alumīnija disku? Vēlams ar demontāžu un montāžu kur var dabūt virsū 205/45 uz J9,5 diska( no viena servisa jau mani aizsūtija prom, pateica, ka neesot lielā kompresora ar ko uzspridzināt virsū)?!
Domaju ka vari ari braukt pie muns uz brivibas 250 #bikertoyzfugo rakstīja:Meklēju kur varētu sametināt alumīnija disku? Vēlams ar demontāžu un montāžu kur var dabūt virsū 205/45 uz J9,5 diska( no viena servisa jau mani aizsūtija prom, pateica, ka neesot lielā kompresora ar ko uzspridzināt virsū)?!
Gribu uzlikt uz sedinatu e36 diskus 8j et20,kadas riepas labak deres 195/40 vai 205/40???
Ex:
BMW e36 325Ci 1992g
BMW e46 330i 2001g
BMW e39 525d 2003g
BMW e36 320Cabrio 1997g
BMW e46 328Ci 1999g
BMW e65 730D 2002g
BMW e46 325Ci Clubsport 2003g
BMW e36 325Ci 1992g
BMW e46 330i 2001g
BMW e39 525d 2003g
BMW e36 320Cabrio 1997g
BMW e46 328Ci 1999g
BMW e65 730D 2002g
BMW e46 325Ci Clubsport 2003g
Iesakiet metinātāju 
viewtopic.php?f=23&t=4485 arkas ideāli salabojasandzhus rakstīja:Iesakiet metinātāju
Čaļi,pasakiet priekšā,kas vajadzīgs,lai ievilktu sēdekļu apsildi? Zem sēdekļie jau ir vadi (štekeri) vajadzīgie priekš apsildes,bet cik saprotu,vajadzēs ievilkt papildus vadus un pogu priekš regulācijas! Paldies par atsauksmi!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tev vadi ir sēdekļos vai mašīnas provodkā?
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Sēdekļos! Ja vien tie ir priekš apsildes! Inferno teica,ka apsildei tie ir...Kikaps rakstīja:Tev vadi ir sēdekļos vai mašīnas provodkā?
Jautajums krasotajiem kaddas krasas izmanto ritošas daļas krasošanā?
Izskatās, ka ir, jā. Bet! Ir dzirdēts, ka apsildi ielikt tā, lai būtu OEM-like, esot baigais čakars.vitjazz rakstīja:Sēdekļos! Ja vien tie ir priekš apsildes! Inferno teica,ka apsildei tie ir...Kikaps rakstīja:Tev vadi ir sēdekļos vai mašīnas provodkā?
http://www.bimmerforums.com/forum/showt ... ep-by-Step
Sāc lasīt lejā, pēc tam, kad sildelementi ir jau ielikti beņķos
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
Es arī nopirku ar apsildi. Śtekeri ir, bet vai no 0 vëlos to ievilkt auto pravodkā, diezvai. Palasot kāds čakars neeeevitjazz rakstīja:Sēdekļos! Ja vien tie ir priekš apsildes! Inferno teica,ka apsildei tie ir...Kikaps rakstīja:Tev vadi ir sēdekļos vai mašīnas provodkā?
Mjaa,tādā ziņā,jā,labāk bez apsildes!ElvijsR rakstīja:Es arī nopirku ar apsildi. Śtekeri ir, bet vai no 0 vëlos to ievilkt auto pravodkā, diezvai. Palasot kāds čakars neeeevitjazz rakstīja:Sēdekļos! Ja vien tie ir priekš apsildes! Inferno teica,ka apsildei tie ir...Kikaps rakstīja:Tev vadi ir sēdekļos vai mašīnas provodkā?
Kupejai baigais sipaks nomainīt rokasbremzes troses ja ir pieejama bedre? 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 794
- 795
- 796
- 797
- 798
- …