Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 798
- 799
- 800
- 801
- 802
- …
- 1297
- chevron_right
kas varētu but par vainu, nešķiļas, zupa itkā nepienāk, relejs vesels, suknis tākā arii, jo ar kadu padsmito reizi pielec un talak braukt nekadu problemu, kas tajā sisteema pa vidu varetu but nobeidzies?
@instagram - anrijs.v
Kāds dzinējs? Silts/auksts nelec? Pēc noslāpēšanas uzreiz šķiļot normāli pielec? Cik degviela bākā?
Ja m50 tad pārbaudi kloķenes devēju vai nav sācis gļūčīt. Bet reāli jau vajadzīga diagnostika.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
m50, auksts nelec bet ari uzsilis ja pastav kadu nelielu britinju, noslapejot un uzreiz šķiļot pielec, lampiņa nedeg vēl. 
@instagram - anrijs.v
Man bija šāda pati problēma 1.8tdsam, kad degviela bākā ap 15 vai mazāk litriem palika. Nomainīju bākas sūkni un viss kedā! 
Kāds var pastāstīt. Kā noņemt pogusa no mtech3 multi sutres?
https://youtu.be/2pq22LvNb28
Sveiki! Problēma ar spidometru,ķeras. Vrb vnk iesūbējis
Sent from my D5803 using Tapatalk
maini spidometruJanislv7 rakstīja:https://youtu.be/2pq22LvNb28
Kads ir cipojis m50b25tu? ir jeega? cik naudas jagatavo? kur? 
Sazinies ar lietotaju Psiharno
manaa skatijumaa IR jegas, vismaz man likas ka iet labaak, un pec video spriezot arii bija atraak
manaa skatijumaa IR jegas, vismaz man likas ka iet labaak, un pec video spriezot arii bija atraak
...
paldiesArmando rakstīja:Sazinies ar lietotaju Psiharno
Kur vērsties un cik apmēram varētu izmaksāt pārvest mašīnu no Ādažiem uz Jelgavas pusi, 80km ceļš. Labāk pat, iespējams, būtu kāds busveidīgs ar auto piekabi, tā kā mašīna ir pa pusei izjaukta, un detaļas kaut kur būtu jāsaliek.
Varbūt šeit ir kāds kam ir auto piekabe un var izpalīdzēt?
ss.lv tak pilns:)Reinholds rakstīja:Kur vērsties un cik apmēram varētu izmaksāt pārvest mašīnu no Ādažiem uz Jelgavas pusi, 80km ceļš. Labāk pat, iespējams, būtu kāds busveidīgs ar auto piekabi, tā kā mašīna ir pa pusei izjaukta, un detaļas kaut kur būtu jāsaliek.
Nevienam nav norādīta normāla cena, visi,kam zvanījju, pa telefonu pinīgi citus ciparus sauc.KM-Motors rakstīja:ss.lv tak pilns:)Reinholds rakstīja:Kur vērsties un cik apmēram varētu izmaksāt pārvest mašīnu no Ādažiem uz Jelgavas pusi, 80km ceļš. Labāk pat, iespējams, būtu kāds busveidīgs ar auto piekabi, tā kā mašīna ir pa pusei izjaukta, un detaļas kaut kur būtu jāsaliek.
Tas būs ļoti dārgi, varu pateikt uzreiz. Rīgas teritorijā ir ~30E un rēķini, ka ārpus Rīgas katrs kilometrs maksā. Īsti neatceros, cik mūsu uzņēmumam sanāca, bet tas nav lēti.
Ir kāds entuziasts, ks manai ziemas lamatai varētu sametināt reduktoru?
Atbrauc ciemos, paskatīsimies.timon rakstīja:Labdien visiem. Sakiet lūdzu kur var uztaisīt dzinēja diagnostiku 1.8is dzinējam, ta lai točna man pateiktu kurus datčikus jāmaina? Man tukšgaitā apgriezienus tur 1,5k. Pagaidām servisos neņemas, jo tipa štekera nav, vai tur nav ko diagnostēt mašīna veca utt.![]()
Paldies.
Izklausās pēc kloķenes devēja, bet lōģiski, ka labāk būtu pieslēgt kompi, lai nekļūdītos.nleai rakstīja:kas varētu but par vainu, nešķiļas, zupa itkā nepienāk, relejs vesels, suknis tākā arii, jo ar kadu padsmito reizi pielec un talak braukt nekadu problemu, kas tajā sisteema pa vidu varetu but nobeidzies?
Principā es varu palīdzēt, varu mēģināt busu dabūt, ir BE, vilcis esmu... Piekabe pašam jādabū... vai arī varu džipu paņemt...Reinholds rakstīja:Nevienam nav norādīta normāla cena, visi,kam zvanījju, pa telefonu pinīgi citus ciparus sauc.KM-Motors rakstīja:ss.lv tak pilns:)Reinholds rakstīja:Kur vērsties un cik apmēram varētu izmaksāt pārvest mašīnu no Ādažiem uz Jelgavas pusi, 80km ceļš. Labāk pat, iespējams, būtu kāds busveidīgs ar auto piekabi, tā kā mašīna ir pa pusei izjaukta, un detaļas kaut kur būtu jāsaliek.
KŪTIŅAS 4EVER
Pieļauju ka šāds jautājums jau ir bijis, bet kur un pa kādam naudām var nopirkt skrūvju līmi? ( priekš spararata skrūvem,n stuff..)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 798
- 799
- 800
- 801
- 802
- …
- 1297