Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 810
- 811
- 812
- 813
- 814
- …
- 1297
- chevron_right
jā, bet tas vads ir pielīmēts pie tām apsildes strīpāmmāriņš rakstīja:Japalūr savai kupejai, man manliekas arī bija viens lieks.rudenko rakstīja:tas tiem aizmugurējiem sānu apgaismojumiemmāriņš rakstīja:Kam tas plikais štepselis?
man jau ar bij štuks ailaist līdz šrotam un palūrēt kā tur viss ir savienots, tik negribējās piektdienas vakarā pakorķiem pērties...
Man tur arī antena ir logā.
antena ir otrā pusē-vadītāja un tur ir melna kastīte ar 3 vai 4 vadiem uz karas ir rakstīts kurš vads ir antenai, tur viss kārtībā...ir tik tas viens vads kas bildē pasažiera pusē, laikam nāksies vien pirmdien braukt uz šrotu...māriņš rakstīja:Man tur arī antena ir logā.
tomēr biju nobildējis arī otru pusi 
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Es rīt pa dienu paskatīšos ja neaizmirsīšu netīk ar telefona lampiņu čakarētiesrudenko rakstīja:antena ir otrā pusē-vadītāja un tur ir melna kastīte ar 3 vai 4 vadiem uz karas ir rakstīts kurš vads ir antenai, tur viss kārtībā...ir tik tas viens vads kas bildē pasažiera pusē, laikam nāksies vien pirmdien braukt uz šrotu...māriņš rakstīja:Man tur arī antena ir logā.
Man tāda pati tik balta.rudenko rakstīja:tomēr biju nobildējis arī otru pusi
paldies Tev!māriņš rakstīja:Es rīt pa dienu paskatīšos ja neaizmirsīšu netīk ar telefona lampiņu čakarētiesrudenko rakstīja:antena ir otrā pusē-vadītāja un tur ir melna kastīte ar 3 vai 4 vadiem uz karas ir rakstīts kurš vads ir antenai, tur viss kārtībā...ir tik tas viens vads kas bildē pasažiera pusē, laikam nāksies vien pirmdien braukt uz šrotu...māriņš rakstīja:Man tur arī antena ir logā.
Čaļi,kā vispareizāk apstrādāt plastmasas bampera moldingus,lai panāktu tuvu ideālam vai pat ideālu efektu?
Thanks
Plastmasas grunts,smilšpapīrs,krāsas baloniņš,kkas vēl?
Thanks
Šito jau nesen kā pārsprieda.vitjazz rakstīja:Čaļi,kā vispareizāk apstrādāt plastmasas bampera moldingus,lai panāktu tuvu ideālam vai pat ideālu efektu?
Thanks![]()
Viens ieteica sildīt ar fēnu, bet viegli piededzināt.
Viens teica, kaut kādas ķīmijas - cik es esmu redzējis tās smēres neko nedod.
Es ieteicu uzmatēt ar pelēko skočbrightu,plasmasas grunts, un kādā krāsā sirds kāro.
Hz,smēres neko nedod,izmēgināju! Man ir švīkas vienai,nopulēju,noņēmu kārtiņu,lai ir līdzena!māriņš rakstīja:Šito jau nesen kā pārsprieda.vitjazz rakstīja:Čaļi,kā vispareizāk apstrādāt plastmasas bampera moldingus,lai panāktu tuvu ideālam vai pat ideālu efektu?
Thanks![]()
Viens ieteica sildīt ar fēnu, bet viegli piededzināt.
Viens teica, kaut kādas ķīmijas - cik es esmu redzējis tās smēres neko nedod.
Es ieteicu uzmatēt ar pelēko skočbrightu,plasmasas grunts, un kādā krāsā sirds kāro.
Kas tas par skočbright ir ?
ar celtniecibas feenu var loti labi dabut paliekoshu melnumu uz plastmasas detalaam. nonjem nost no auto un aiziet, divas stundas visi moldingi bus kaa jauni. pareizo tehniku pats attri sapratisi.
svikas pirmstam izslipee.
skochbraits ir lupatveidigs/shvamveidigs slipejamais/pulejamais matrels
svikas pirmstam izslipee.
skochbraits ir lupatveidigs/shvamveidigs slipejamais/pulejamais matrels
...
Cik ir normala tirgus cena stock aizmugurejam atsperēm?
TA piekasās par gaudojošu stūres pastūzi?
nepiekasās ,piesienās ka nestrādā.
Kads varbut var pateikt kur varetu iegadaties jaunus stiklus prieks kupejas prieksejiem lecu lukturiem?
http://armandoparts.lv/lv/30750-lukturu-stikliJE-ER rakstīja:Kads varbut var pateikt kur varetu iegadaties jaunus stiklus prieks kupejas prieksejiem lecu lukturiem?
Man piedāvāja noswapot automāta kārbu uz manuālo. Par cik neesmu to darijis, nezinu cik pa darbu prasīt.
Tātad jautājums - Cik aptuveni tas izmaksā?
Otrs: Kas ir vajadzīgs tādam swapam?
Cik es galvā saprotu, vajag
Kārbu
Spararatu
Sajūga komplektu
Gultni kloķenei
Kulisi
Bremžu un sajūga pedāļus
Izspiedēj darba cilindru
Jaapčakarē ECU vai ja grib pa smuko jaliek manuāļa pravodka..
Kārbu
Spararatu
Sajūga komplektu
Gultni kloķenei
Kulisi
Bremžu un sajūga pedāļus
Izspiedēj darba cilindru
DIY sadaļā ir topiks par manuāļa swapu. E36 "apčakarēt" kompi ir diez gan īzī, tik pareizie vadi jāsavieno pie selektora.
Paldies atradu jaudogMa rakstīja:DIY sadaļā ir topiks par manuāļa swapu. E36 "apčakarēt" kompi ir diez gan īzī, tik pareizie vadi jāsavieno pie selektora.
māriņš rakstīja:Man piedāvāja noswapot automāta kārbu uz manuālo. Par cik neesmu to darijis, nezinu cik pa darbu prasīt.
Kārbu
Spararatu
Sajūga komplektu
Gultni kloķenei
Kulisi
Bremžu un sajūga pedāļus
Izspiedēj darba cilindru
viewtopic.php?f=21&t=111
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 810
- 811
- 812
- 813
- 814
- …