Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 813
- 814
- 815
- 816
- 817
- …
- 1297
- chevron_right
Liec. Nekas graujošs nenotiks.Edis_mbW rakstīja:zinu zinu, atvērsies viņš pie 80c, bet cik atradu netā info, tad vnk ātrāk atvērsies lielais loks un tas arī vissRazbainieks rakstīja:Tas c nozimee to pie cik grādiem termostats atversies. ( cik es zinu, mosh ari kļūdos)Edis_mbW rakstīja:m50b25 cik zinu nāk 88c termostats, veikalā skatoties pēc kataloga 80c, kas būs ja liks šo 80c?
Piegriezas ņemties ar stock M bampera gaisa vadiem, kuri vienmer kriit nost.
Kurs zin, kur var dabut ko tadu?
Kurs zin, kur var dabut ko tadu?
Slēpts saturs: Parādīt
Pēdējais labojis denn - 22 Feb 2016, 21:24, kopā labots 2 reizes.
baigi deg:dKM-Motors rakstīja:ka pieslekt testa rezima pilno obc kura kajina ir + un kura ir - ?
Baltais štekeris, 8.pins +, 13.pins -. Bet, lai visus ekrānus saslēgtu, vajadzēs pie melnā štekera 14.pina arī +.
Sveiciens!
Ja man kapots neturas vaļā (amīši beigti) TA ir iespējams iziet ?
jaaa! vnk panem koku katram gadijumam:Dpopop rakstīja:Sveiciens!
KM-Motors rakstīja:jaaa! vnk panem koku katram gadijumam:Dpopop rakstīja:Sveiciens!
a ja nopietni..
Nu amortizatori beigti. Sliktākajā gadijumā var štokus salikt, bet principā jamaina.popop rakstīja:Sveiciens!
Par TA nezinu, pēc būtības nekas traki bīstams nav.
pajāt, tev palūgs pašam paturētmāriņš rakstīja:Nu amortizatori beigti. Sliktākajā gadijumā var štokus salikt, bet principā jamaina.popop rakstīja:Sveiciens!
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Cik aptuveni maksa nokrasot facelift resti, vai nu pašam būs lētāk?
paši viņi pieturmaartyd rakstīja:pajāt, tev palūgs pašam paturētmāriņš rakstīja:Nu amortizatori beigti. Sliktākajā gadijumā var štokus salikt, bet principā jamaina.popop rakstīja:Sveiciens!
Kāds varbūt var parādīt kāds izskatās terrmose nsors apsildamiem mizejiem
v
stulbs jautajums un atbilde bus pasam bus letaak bet sliktakMacMillan911 rakstīja:Cik aptuveni maksa nokrasot facelift resti, vai nu pašam būs lētāk?
Viiri palidziet.
Motors m40b18
Likas kad jau kadu nedelu neiet kka ta ka bija.
Sodien braucot saka raustities lidz noslapst.
Pielaizas un taka viss butu labi, bet atkal pec kada km tas pats. Viena no nakamajam reizem iespiedu grida pedali un atkal aiziet, ja tur virs 3k apgriezieniem, viss labi un iet ar labak.
Suknis?
Motors m40b18
Pielaizas un taka viss butu labi, bet atkal pec kada km tas pats. Viena no nakamajam reizem iespiedu grida pedali un atkal aiziet, ja tur virs 3k apgriezieniem, viss labi un iet ar labak.
Suknis?
Man tā bija tieši šim m40,kad pilna bāka,tad rīstījās,un tikai tad kad iespied pedāli,tad aiziet! Es ar liktu uz sūkni,vai uz padevi,ka kkur nepadod spiediena dēļ!Sendijs rakstīja:Viiri palidziet.
Motors m40b18
Suknis?
Tad jasak ar sukni un filtra. Paldies.vitjazz rakstīja:Man tā bija tieši šim m40,kad pilna bāka,tad rīstījās,un tikai tad kad iespied pedāli,tad aiziet! Es ar liktu uz sūkni,vai uz padevi,ka kkur nepadod spiediena dēļ!Sendijs rakstīja:Viiri palidziet.
Motors m40b18
Suknis?
Pagaidām man nav labāka foto ar to, šis vienīgais. Atrodas labās puses gaisa lūkā. Ir man otrs kaut kur.Grunte rakstīja:Kāds varbūt var parādīt kāds izskatās terrmose nsors apsildamiem mizejiemv
Edit: atradu citu labāku bildi
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Oho. Man ar taads briinums ir luukaasaarchijs rakstīja:Pagaidām man nav labāka foto ar to, šis vienīgais. Atrodas labās puses gaisa lūkā. Ir man otrs kaut kur.Grunte rakstīja:Kāds varbūt var parādīt kāds izskatās terrmose nsors apsildamiem mizejiemv
Edit: atradu citu labāku bildi
Sliktākajā gadījumā ieliec haubi servisa pozīcijā - tad viņa nestāv uz amīšiem.popop rakstīja:Sveiciens!
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
K.F. rakstīja:paši viņi pieturmaartyd rakstīja:pajāt, tev palūgs pašam paturētmāriņš rakstīja: Nu amortizatori beigti. Sliktākajā gadijumā var štokus salikt, bet principā jamaina.
dzirdēti visādi brīnumi...
#Kikaps
šādi !?
Slēpts saturs: Parādīt
Pēdējais labojis Martinix - 23 Feb 2016, 09:00, kopā labots 2 reizes.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 813
- 814
- 815
- 816
- 817
- …
- 1297