Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 814
- 815
- 816
- 817
- 818
- …
- 1297
- chevron_right
Izskrūvē 10mm skrūvi no haubes eņģes, atver līdz 90grādu leņķim un nospied tās eņģes. Kad gribi taisīt ciet, pavelc viņas atpakaļ uz āru.
reku:
reku:
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Kā var zināt kāda veida pusass man ir, jo nopirku mazās, bet izrādās ka neder! jau izmeklējos pa forumu.
Nu tad visticamāk ir lielāsEdvards77 rakstīja:Kā var zināt kāda veida pusass man ir, jo nopirku mazās, bet izrādās ka neder! jau izmeklējos pa forumu.
Bet skatīties pēc diametra!
popop rakstīja:Sveiciens!
Ja man kapots neturas vaļā (amīši beigti) TA ir iespējams iziet ?
Tikko biju TA, arī haubes amisi beigti, pats vnk pieturēju haubi un viss, pat 1 neielika
Vai tad 10e par abiem jauniem amisiem ir tik dargi, lai sedet foruma teret laiku, internetu un elektribu?
kur var nopirkt pa 10eur?vlAdlik rakstīja:Vai tad 10e par abiem jauniem amisiem ir tik dargi, lai sedet foruma teret laiku, internetu un elektribu?
intercarā pa kādi 7 eur gab bija.rudenko rakstīja:kur var nopirkt pa 10eur?vlAdlik rakstīja:Vai tad 10e par abiem jauniem amisiem ir tik dargi, lai sedet foruma teret laiku, internetu un elektribu?
būs jāņem! vienreiz joka pēc grossā uzprasiju cik maksā...es ahu**** bij ap 30e par 1gab
Arī kkad būs jānoperk, taka haubi man tik vajag reali atvērt 1x gadā, tad īsti neiespringstu uz tiem amisiem 
man ir m50b20 non vanos pieslēdzu kompi rādija ka zondi jamaina nomainiju uz universālo bet tpt šauj izspūtējā un tādā sajūta it kā lej ciet zondi uzliku jaunu universālo bet apg vairāk nelēka iesakiet ko dārīt esu apjukumā
Eparts 6,82RobisLV rakstīja:intercarā pa kādi 7 eur gab bija.rudenko rakstīja:kur var nopirkt pa 10eur?vlAdlik rakstīja:Vai tad 10e par abiem jauniem amisiem ir tik dargi, lai sedet foruma teret laiku, internetu un elektribu?
Iclatvia noteikti bus zem 5e gb
Delve2, cinkoti, identiski, pa 7 centiem gabalaa.
Varbūt gaisu kaut kur piesūc? Kāda bija precīza kļūda?RihisE36 rakstīja:man ir m50b20 non vanos pieslēdzu kompi rādija ka zondi jamaina nomainiju uz universālo bet tpt šauj izspūtējā un tādā sajūta it kā lej ciet zondi uzliku jaunu universālo bet apg vairāk nelēka iesakiet ko dārīt esu apjukumā
Es bez galvas amisiem izgāju. Pieturēju haubi tam piparam kas vin skatījās.KM-Motors rakstīja:jaaa! vnk panem koku katram gadijumam:Dpopop rakstīja:Sveiciens!
Ja man kapots neturas vaļā (amīši beigti) TA ir iespējams iziet ?
Sent From My 7 button OBC Using Tapatalk
Kas dzīvē ir galvenais? Galvenais ir nemīzt, vecīt!
interese vai te kādam interesetu M62 V8 motoritis? ar visu apkarinamo!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Es tacu teicu
dynamite rakstīja:Delve2, cinkoti, identiski, pa 7 centiem gabalaa.
Intercārā lētākais 7.41/gb, vismaz man.vlAdlik rakstīja:Eparts 6,82RobisLV rakstīja:intercarā pa kādi 7 eur gab bija.rudenko rakstīja: kur var nopirkt pa 10eur?
Iclatvia noteikti bus zem 5e gb
Gribu uzsūtīt jaunus priekšējos lukturus un pagrizienus, kur labāk sūtīt? Esmu izskatījis armandoparts, bimmershop, bet varbūt vēl ir kādi varianti?
Liet. KLAVINS ?
Visiem interesē, bet nevienam nav nauda.ega rakstīja:interese vai te kādam interesetu M62 V8 motoritis? ar visu apkarinamo!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 814
- 815
- 816
- 817
- 818
- …
- 1297