Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 815
- 816
- 817
- 818
- 819
- …
- 1297
- chevron_right
Šausmīga problēma tie kapota amīši až pāris lapas sarakstītas
Paldies par atbildēm!
Protams ka tiks iegādāti jauni - elektrība, laiks sēžot forumā - ārprāts drīz būšu nabags...
Kāpēc, lai es pirktu tos amīšus tagad, ja man zem haubes pagaidām darīt nav ko. Kad vēl, kas pērkams būs tad arī tiks iegādāti...
p.s.
uzmetu aci cenām
es kā parasts mirstīgais redzu šādas cenas...
gross lētākais ap 10e (Ražotājs: JP GROUP)
eparts lētākais ap 10e (Ražotājs: KILEN)
kupejai laikam dārgāk
Paldies par atbildēm!
Protams ka tiks iegādāti jauni - elektrība, laiks sēžot forumā - ārprāts drīz būšu nabags...
Kāpēc, lai es pirktu tos amīšus tagad, ja man zem haubes pagaidām darīt nav ko. Kad vēl, kas pērkams būs tad arī tiks iegādāti...
p.s.
uzmetu aci cenām
vlAdlik rakstīja:Eparts 6,82RobisLV rakstīja:intercarā pa kādi 7 eur gab bija.rudenko rakstīja: kur var nopirkt pa 10eur?
Iclatvia noteikti bus zem 5e gb
es kā parasts mirstīgais redzu šādas cenas...
gross lētākais ap 10e (Ražotājs: JP GROUP)
eparts lētākais ap 10e (Ražotājs: KILEN)
kupejai laikam dārgāk
Sveiki. Iesakiet lūdzu kādu normālu kantori vai privāto, kas var uzmest aci ritošajai un palīdzēt novērst problēmas, ja tādas būs. 
cik tadi nak?māriņš rakstīja:Visiem interesē, bet nevienam nav nauda.ega rakstīja:interese vai te kādam interesetu M62 V8 motoritis? ar visu apkarinamo!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Braucot garām Autofavorītam cik redzēju bija ritošas diagnostika 7 eur... laikam ar klienta kartiomglsr rakstīja:Sveiki. Iesakiet lūdzu kādu normālu kantori vai privāto, kas var uzmest aci ritošajai un palīdzēt novērst problēmas, ja tādas būs.
Perkuwaarchijs rakstīja:Pagaidām man nav labāka foto ar to, šis vienīgais. Atrodas labās puses gaisa lūkā. Ir man otrs kaut kur.Grunte rakstīja:Kāds varbūt var parādīt kāds izskatās terrmose nsors apsildamiem mizejiemv
Edit: atradu citu labāku bildi
Tīri intereses jautājums - cik vērti ir style73 oem?
Labs pilns swaps uz 1000eega rakstīja:cik tadi nak?māriņš rakstīja:Visiem interesē, bet nevienam nav nauda.ega rakstīja:interese vai te kādam interesetu M62 V8 motoritis? ar visu apkarinamo!
cik tadi nak?[/quote]
Labs pilns swaps uz 1000e[/quote]
bet ta vai ari jebkurs m62? vnk piedava mainu pret auto kurs ir iesakts projekts ar m62b35 motoru visa provotka kompis un viss kas rinki iznemot karbu! taka man to motoru ar visu e34 projektu nevajag, tad domaju pa cik varetu pardot!
Labs pilns swaps uz 1000e[/quote]
bet ta vai ari jebkurs m62? vnk piedava mainu pret auto kurs ir iesakts projekts ar m62b35 motoru visa provotka kompis un viss kas rinki iznemot karbu! taka man to motoru ar visu e34 projektu nevajag, tad domaju pa cik varetu pardot!
Šie motori nevienam nav vajadzīgi, cena smieklīga tātad setam.
tik sudigi?dogMa rakstīja:Šie motori nevienam nav vajadzīgi, cena smieklīga tātad setam.
Problēma ka nedeg man roķenes lampiņa vairs. Tas sākās pēc tā kad nomazgāju dzinēju. Kad startē dzinēju tad iedegas lanpiņa ar visām citām un nodziest.
Visi drošinātāji kārtībā, vads pie roķenes ir klāt.
Dzinējs M43b18, ja tas ko nosaka
Arī tagad vairs nevar nodzēst service spidometra panelī. Kad nomainīju eļļu tad resetonu, viss bija ok, bet tad pēkšņi atnāca atpakaļ uz iepriekšējo stāvokli. Šodien vēlreiz mēģināju resetot, bet nekā, tikai airbag lampiņa atpakaļ atnāca kuru biju nodzēsis.
Visi drošinātāji kārtībā, vads pie roķenes ir klāt.
Dzinējs M43b18, ja tas ko nosaka
Arī tagad vairs nevar nodzēst service spidometra panelī. Kad nomainīju eļļu tad resetonu, viss bija ok, bet tad pēkšņi atnāca atpakaļ uz iepriekšējo stāvokli. Šodien vēlreiz mēģināju resetot, bet nekā, tikai airbag lampiņa atpakaļ atnāca kuru biju nodzēsis.
B40, B44 no M60/M62 saimes ir vajadzīgi dzinēji, bet tāpat ir jāgaida, kad nopērk. B30, B35 reti kuram vajadzīgi.ega rakstīja:tik sudigi?dogMa rakstīja:Šie motori nevienam nav vajadzīgi, cena smieklīga tātad setam.
ok paldies!dogMa rakstīja:B40, B44 no M60/M62 saimes ir vajadzīgi dzinēji, bet tāpat ir jāgaida, kad nopērk. B30, B35 reti kuram vajadzīgi.ega rakstīja:tik sudigi?dogMa rakstīja:Šie motori nevienam nav vajadzīgi, cena smieklīga tātad setam.
Tieši tā.dogMa rakstīja:B40, B44 no M60/M62 saimes ir vajadzīgi dzinēji, bet tāpat ir jāgaida, kad nopērk. B30, B35 reti kuram vajadzīgi.ega rakstīja:tik sudigi?dogMa rakstīja:Šie motori nevienam nav vajadzīgi, cena smieklīga tātad setam.
ok paldies!dogMa rakstīja:B40, B44 no M60/M62 saimes ir vajadzīgi dzinēji, bet tāpat ir jāgaida, kad nopērk. B30, B35 reti kuram vajadzīgi.ega rakstīja:tik sudigi?dogMa rakstīja:Šie motori nevienam nav vajadzīgi, cena smieklīga tātad setam.
150e maxVeilers rakstīja:Tīri intereses jautājums - cik vērti ir style73 oem?
ir 18 pogu obc pliks.... kas ir vajadzigs lai vinu pilvertigi pieslektu 7 pogu obc vietaa:)
Baltais štekeris + spēle ar vadiņiem. Ja runājam par check control, tad daudz kas.
Mazās pusasis.ValtersD rakstīja:320i touringam stockā nāk resnās pusasis?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 815
- 816
- 817
- 818
- 819
- …
- 1297