Jautājumi I

Profila bilde
australia
Ziņojumi: 489
Pievienojies: 01 Mar 2015, 12:17
Reputācija: 2

01 Mar 2016, 16:06

Sak` ka viņam gumij šitā vibrē? :D
Profila bilde
Nixon
Ziņojumi: 5884
Pievienojies: 13 Dec 2011, 20:59
Braucu ar: BECAUSE RACECAR
Atrašanās vieta: Valmiera, Mazsalaca
Reputācija: 22

01 Mar 2016, 18:09

australia rakstīja:
Nixon rakstīja:Jap, sportiniekam. Instrumentu panelis ir.
Es ari domaju slegties pie lādēšanas lampiņas, bet ej nu izzīlē, kurš pins speedo štekerī tas ir. :D

Un kā ar voltmetru... to jau var slēgt pie patstāvīgās strāvas, kad aizdedze ieslēgta, ja?
Voltmetru slēdz tik klāt pie aizdedzes plusa. Tam verķim jau laikam tikai divi vadi vien ir - pats pabarojas un parāda spriegumu.
Lādēšanas lampiņai viens gals ir pie aizdedzes plusa, otrs ir instrumentu paneļa štekerī X17 (zilais vads)

P.S.
Es priekš šīm abām izklaidēm iemestu vienu mazu (5A) drošinātāju max tuvu plusam no aizdedzes. Jo aizdedzes plusam ja ir drošinātājs, tad diezgan jaudīgs.
Kā tas ir, ka viens gals pie plusa un otrs spidometrā? :hahaha: Man elektrība nav stiprā puse, bet diodei, kuru gribu caur to lādēšanas lampiņu iedegt, ir taču tikai masa un strāva. :hahaha:

Skaļi nebļaujat! :D

Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
Attēls
Kristaps27
Ziņojumi: 73
Pievienojies: 08 Nov 2015, 22:51
Braucu ar: 325i

01 Mar 2016, 19:05

Lācis rakstīja: jap, nevajag novelt vainu uz ritošo. pamēģini uz vietas paspolēties uz sausa, nevajadzētu vairs drebināt. man šobrīd arī ar ziemenēm grib drebināt pakaļu uz slapja asflata, uz sausa nekādu problēmu. tas tādēļ kad riepa vnk cenšas dabūt saķeri. piepumpē cietākas, iepsējams ari palīdzēs.
Tā arī laikam būs, šodien piefiksēju ka uz sausa asfalta tā nedrebina. :super:
Profila bilde
māriņš
Ziņojumi: 2510
Pievienojies: 26 Dec 2013, 15:20
Braucu ar: Primeru/Kupeju
Atrašanās vieta: Aizpute
Reputācija: 8

01 Mar 2016, 20:23

Nixon rakstīja:
australia rakstīja:
Es ari domaju slegties pie lādēšanas lampiņas, bet ej nu izzīlē, kurš pins speedo štekerī tas ir. :D

Un kā ar voltmetru... to jau var slēgt pie patstāvīgās strāvas, kad aizdedze ieslēgta, ja?
Voltmetru slēdz tik klāt pie aizdedzes plusa. Tam verķim jau laikam tikai divi vadi vien ir - pats pabarojas un parāda spriegumu.
Lādēšanas lampiņai viens gals ir pie aizdedzes plusa, otrs ir instrumentu paneļa štekerī X17 (zilais vads)

P.S.
Es priekš šīm abām izklaidēm iemestu vienu mazu (5A) drošinātāju max tuvu plusam no aizdedzes. Jo aizdedzes plusam ja ir drošinātājs, tad diezgan jaudīgs.
Kā tas ir, ka viens gals pie plusa un otrs spidometrā? :hahaha: Man elektrība nav stiprā puse, bet diodei, kuru gribu caur to lādēšanas lampiņu iedegt, ir taču tikai masa un strāva. :hahaha:

Es vispār neko te nesaprotu :D visu laiku lasu un melna bilde. :lol:

Profila bilde
Gustiņš
Ziņojumi: 230
Pievienojies: 07 Jan 2014, 19:53
Reputācija: 1

01 Mar 2016, 20:45

Kur Rīgā uz vietas var dabūt e36 priekšējo Mbamperi pilnā komplektā un par max labāko ciparu? :bye:
Profila bilde
Inferno
Ziņojumi: 2823
Pievienojies: 10 Okt 2014, 00:24
Braucu ar: Mercedes-Benz
Atrašanās vieta: Kapitolija
Reputācija: 7

01 Mar 2016, 21:35

Protuning gan jau...
Profila bilde
AndzaK_LV
Ziņojumi: 1838
Pievienojies: 25 Mai 2014, 21:07
Braucu ar: Spaini
Atrašanās vieta: Aluksne

01 Mar 2016, 21:44

Gustiņš rakstīja:Kur Rīgā uz vietas var dabūt e36 priekšējo Mbamperi pilnā komplektā un par max labāko ciparu? :bye:
tak panem 13mucinu, plakano skurvjgriezi un pastaiga pa tumsiem pagalmiem moz kadam ir m bampers :lol: tik v/n noliec atpakal pec tam :hahaha:
Profila bilde
māriņš

01 Mar 2016, 22:09

AndzaK_LV rakstīja:
Gustiņš rakstīja:Kur Rīgā uz vietas var dabūt e36 priekšējo Mbamperi pilnā komplektā un par max labāko ciparu? :bye:
tak panem 13mucinu, plakano skurvjgriezi un pastaiga pa tumsiem pagalmiem moz kadam ir m bampers :lol: tik v/n noliec atpakal pec tam :hahaha:
Tāds vakars var beigties ar slimnīcu :lol:
Profila bilde
funkyasshit
Ziņojumi: 1604
Pievienojies: 24 Nov 2014, 01:01
Braucu ar: 14/l100km pilsētā
Atrašanās vieta: BMWPower
Reputācija: 3

01 Mar 2016, 22:53

Kāds nezin, kur nopirkt adapteri ko skrūvēt uz raģika, lai iepūstu iekšā gaisu? Bija doma uztaisīt no OEM korķa, bet tur tā tizli to ventili ievilkt. Mož ir kāds vienkāršs korķis, kas der uz raģika?
Varbūt kādam ir kāds super kits jau nopirkts un varētu pārbaudīt dzeses sistēmu? :rolleyes:
Profila bilde
māriņš

01 Mar 2016, 23:09

funkyasshit rakstīja:Kāds nezin, kur nopirkt adapteri ko skrūvēt uz raģika, lai iepūstu iekšā gaisu? Bija doma uztaisīt no OEM korķa, bet tur tā tizli to ventili ievilkt. Mož ir kāds vienkāršs korķis, kas der uz raģika?
Varbūt kādam ir kāds super kits jau nopirkts un varētu pārbaudīt dzeses sistēmu? :rolleyes:
Ko tieši tu gribi pārbaudīt?
Vai dzese tur spiedienu vai korķa vārsti strādā?
Profila bilde
funkyasshit

01 Mar 2016, 23:11

māriņš rakstīja:
funkyasshit rakstīja:Kāds nezin, kur nopirkt adapteri ko skrūvēt uz raģika, lai iepūstu iekšā gaisu? Bija doma uztaisīt no OEM korķa, bet tur tā tizli to ventili ievilkt. Mož ir kāds vienkāršs korķis, kas der uz raģika?
Kur ir antifrīza noplūde. Ir aizdomas uz stiprinājumu pie pečkas caurulēm, kas ir iekšā silē, bet man nepatīk arī baltie dūmi, kas ir visu laiku. Taču nevar saprast, tas ir tosols vai nav.
Profila bilde
māriņš

01 Mar 2016, 23:18

funkyasshit rakstīja:
māriņš rakstīja:
Kur ir antifrīza noplūde. Ir aizdomas uz stiprinājumu pie pečkas caurulēm, kas ir iekšā silē, bet man nepatīk arī baltie dūmi, kas ir visu laiku. Taču nevar saprast, tas ir tosols vai nav.
Kādā ziņā - tizli ievilkt ventīli?
Nu kā ja peļķes nav un viss sauss, tad ārā netek.
Ja balti dūmi iespējams iet cilindros, bet tad būtu jauzlej periodiski antifrīzs.
Profila bilde
moofaka
Ziņojumi: 127
Pievienojies: 06 Nov 2013, 15:05
Braucu ar: e36, e60
Atrašanās vieta: Rīga

01 Mar 2016, 23:48

funkyasshit rakstīja:
māriņš rakstīja:
iegrābies ar savu 2.5? :D
Profila bilde
funkyasshit

02 Mar 2016, 00:08

Nu tur pa vidu tas puļķis ir, nav kā citiem, piemēram, Opelim. Tā korķa forma pateicīga, lai izurbtu caurumu pa kuru ievilkt ventīli.
Nu tosols pazūd, bet minimāli. Iepriekšējā reizē, kad rāvu kolektoru nost ievēroju, ka tosols ir silē un nedaudz mitrs ap tām caurulēm, bet nekas nopietns. Rīt jāpārčeko viss.
Nē, iegrābiens nav, vienkārši jātiek ar visu galā. :D
Vēl jau ir aizdomas uz to, ka dūmo, jo kaut kas ar aizdedzi nav (deto devēji uzlikti atpakaļ bez plastmasa korpusa vispār). Jauni pasūtīti, stāv bardočokā, bet gaidu pārējos sīkumus, lai visu ar vienu samainītu.
Profila bilde
shusts
Ziņojumi: 43
Pievienojies: 11 Nov 2013, 22:44
Braucu ar: 325
Atrašanās vieta: RIGA

02 Mar 2016, 13:39

Kas ir šī par brīnumkastīti? [emoji2]
Attēls

Sent from my iPhone using Tapatalk
Profila bilde
edzis
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 2172
Pievienojies: 12 Apr 2014, 10:25

02 Mar 2016, 13:46

shusts rakstīja:Kas ir šī par brīnumkastīti? [emoji2]
Attēls

Sent from my iPhone using Tapatalk
Analogās klimas vadības kaste
Profila bilde
australia

02 Mar 2016, 13:48

Nixon rakstīja:
australia rakstīja:

P.S.
Cik voltīga diode? Parasta, jeb speciāla priekš 12V?
Profila bilde
Nixon

02 Mar 2016, 13:53

12v

Attēls
Profila bilde
australia

02 Mar 2016, 14:13

Nixon rakstīja:12v
Nu tad jau elementāri - diodes plusu pie aizdedzes plusa. Diodes mīnusu pie zilā vadiņa, kas ieiet štekerī X17.
Attēls
Man liekas, ka pastāv iespēja, ka diode līdz galam nenodzisīs. Es kaut ko tādu atceros, kad stūķēju diodes iekš sava instrumentu paneļa. Ja tā būs, tad domāsim tālāk :rolleyes:
Profila bilde
Nixon

02 Mar 2016, 18:40

Super! Paldies! :super:
Man nebūs plika tā diode, bet gan engine start pogā. Tagad tik jāsagaida no Ebaya :hahaha:

Attēls