Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 826
- 827
- 828
- 829
- 830
- …
- 1297
- chevron_right
Sveiki, lieta tāda, ka ir nepieciešams pārkrāsot sliekšņu uzlikas un 1 spārnu, krāsa sierrarot, bet kodu nu galīgi nezinu.... Aizbraucot uz krāsu veikalu, viņi var piemeklēt tieši tādu pašu toni, kā pārējā mašīna? nu tā, ka tiešam 1:1, vai varēs tikai kko līdzīīgu dabūt?
Kādam nav tagadējās 'Salamandra darbnīcas' darboņa nummurs? nevis Artūra bet otra kam vārdu nezinu...atsūtat PM ja kāds zin...
Sveiki visiem. Ja man ir facelift spārni man derēs arī pre-facelift?
Derēs, bet pagriezieni var nederēt, ja tiem tur vispār būs vieta. Faceliftiem nāk mazāki pagriezieni spārnos, preface varēja vispār nebūt viņi.nevaruizdomat rakstīja:Sveiki visiem. Ja man ir facelift spārni man derēs arī pre-facelift?
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Nu nez E30 man bija ovalas un normalie vadi ,nevis stock tievie vadi,pat subi neprasijasEJANSONS rakstīja:ja grib to kvalitatīvi izdarīt, tas nav 10min jautājums.. lai gan par kādu kvalitāti var runāt, ja grib likt ovālāsDarks rakstīja:Tumbas jau pats vari ieskruvet ,vadus ievilkt ar nav sarežģīti.Walkman rakstīja:Jautajums. Kurs lietotajs nemas ar muzikas sistemam? Vajag aizmugure sedana plaukta savilkt vadus un ielikt lielaas tumbas!
Acīmredzami, nezinam kā subim ir jāskan. 
Darks rakstīja:pat subi neprasijasbet nu maagnetolu arī vjg normalu....
Man viss vel hobij limeni ,skanet jaskaan bet dziedat vins nedrikst .Jonjis rakstīja:Acīmredzami, nezinam kā subim ir jāskan.Darks rakstīja:pat subi neprasijasbet nu maagnetolu arī vjg normalu....
varbūt kāds var iemest DIY kā pārlīmēt griestus !?
Ir tādi topiki,pameklē!alen rakstīja:varbūt kāds var iemest DIY kā pārlīmēt griestus !?
Sveiki, gadijusies neliela problēma ar e46! Varbūt kāds zin kā tikt bagāžniekā kurā ir palikušas atslēgas? visas durvis ir ciet un lauzt neko negribās!
cik saprotu,tad viņam būtu jābūt aiz bardačoka? man tur vienkārši nav nekas tam līdzīgsdogMa rakstīja:Pamēģini atvienot komforta bloku un pievienot atpakaļ.gleizds rakstīja:pēkšņi braucot beidza strādāt elektro logi, bet kad attaisa durvis,tad logs nolaižas un strādā, bet ar durvīm ciet vairs nestrādā [emoji38]kur drīzāk meklēt vainu ? kupejai,ja tas ko maina
Varbūt kāds zin sīkāku informāciju.
Ja ir auto un nav skate, bet gribu vilkt uz trasi viņu - man ir paštaisīta cietā sakabe, kur priekšējie riteņi ir ķipa uz piekabes. Tādu auto var vilkt un ir vajadzīga velkamā auto apdrošināšana tik vai tik uz treileri var vest tādu?
Ceru, ka ideja ir saprotama un skaidra, ko gribu uzzināt ?!
Ja ir auto un nav skate, bet gribu vilkt uz trasi viņu - man ir paštaisīta cietā sakabe, kur priekšējie riteņi ir ķipa uz piekabes. Tādu auto var vilkt un ir vajadzīga velkamā auto apdrošināšana tik vai tik uz treileri var vest tādu?
BMW 320 (E30)
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
Viens saka tā viens tā.Trusis92 rakstīja:Varbūt kāds zin sīkāku informāciju.
Cik itkā vairums saka, tā kā tu arī te domā.
Bet Labāk varbūt pazvani uz csdd un uzjautā, lai nesanāk pārsteigums. Vai menti tev arī var galvu sagrozīt un pateikt kaut ko citu, lai tik sodeli uzbāztu.
Ta laikam būs uz csdd jāaizbrauc un jāpaintresējas kā ir ar to lietu!
BMW 320 (E30)
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
Ja mašīnai nav TA/Apdrošināšanas - tralis. Viss ir vienkārši.
viss pilniba pohuj uzmet aizmugure avarijas tristuri un velc kaut uz kinu, par sito viss zinams, sakabe ir loti laba stelle!!!Trusis92 rakstīja:Varbūt kāds zin sīkāku informāciju.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
Arī tad ja norakstīts? Piemēram velku uz lūžņiem?bestbmw rakstīja:viss pilniba pohuj uzmet aizmugure avarijas tristuri un velc kaut uz kinu, par sito viss zinams, sakabe ir loti laba stelle!!!Trusis92 rakstīja:Varbūt kāds zin sīkāku informāciju.
da vienalga kadu. es kad iegadajos sakabi pa visu sho interesejos. ja velk pliku sakabi jabut atstarotajiem aizmugure!
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
Kāds nepārdod 2. golfa tiltu vai vienalga kādu cieto tiltu no FWDbestbmw rakstīja:da vienalga kadu. es kad iegadajos sakabi pa visu sho interesejos. ja velk pliku sakabi jabut atstarotajiem aizmugure!
Tagad ir uzdevums
es varu comam apjautaties par tiltu, kkads 3 golfa der tieshi! 
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 826
- 827
- 828
- 829
- 830
- …
- 1297