Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- …
- 1297
- chevron_right
Krč draugs grib pirkt diskus un domā ņemt ko šādu.
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/spare ... dicpi.html
Aizmugurē 9.5j prieksejiem 8.5j.
Ko darit ja neder utt. Steidzami
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/spare ... dicpi.html
Aizmugurē 9.5j prieksejiem 8.5j.
Ko darit ja neder utt. Steidzami
Klasika - Labākais kas var būt, līdz sajūgs sāk pārāk traki slīdēt un Tu esi kā vilciens uzsākot
apgrizienu staigāšanu parasti gan iraisa gaisa piesūkšana nevis degvielas sūknis
esmu diezgan drošs, ka viņiem et ir ap 15-20, soo neder, bet uzmaukt var.
lai derētu (iespējams atzīmēt vairākas atbildes):
a) jāvalcē arkas
b) jāliek šaura gumija
c) jātaisa lielāks sagāzums
d) jāpierod pie skaņas, kas rodas, kad riteņi strīķējas arkās
e) jāpārdod un janopērk diski ar derīgu platumu/iznesumu
f) ???
lai derētu (iespējams atzīmēt vairākas atbildes):
a) jāvalcē arkas
b) jāliek šaura gumija
c) jātaisa lielāks sagāzums
d) jāpierod pie skaņas, kas rodas, kad riteņi strīķējas arkās
e) jāpārdod un janopērk diski ar derīgu platumu/iznesumu
f) ???
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Man reizēm kad auksts grib nostaigāt!
Tiko nomainiju masas meritaju,un beidza staigat Problema nebij tik nopietna... Paldies visiem par ieteikumiem
kāds zin cik cm garas ir sedana logu tīrītāja slotiņas ?
ja pareizi atceros, tad man stāc 21cm/20cm, vai k.kā tā. parasti uz iepakojumiem ir rakstīts, kādam auto der, skaties robežās no 20-23, laikamsigais rakstīja:kāds zin cik cm garas ir sedana logu tīrītāja slotiņas ?
man abas ir 50cm kupejai.
Sev liku 53 un 51 cm
Tiesi tada pasa izmeri uz kupejasRENIO rakstīja:Sev liku 53 un 51 cm
kupejai un kabrio atšķiras tikai jumts
atsūtīsi linku? uz fikso meklēju,bet PB un googlē neko sakarīgu atrast nevarēju. Ir pirēks e30 un 34,bet priekš 36 kuzaviem nekā navArmando rakstīja:kaa rokas gramatu es izmantoju haines izdevumu. tur ir samera visa infa par to kas, ka un cik jaskruve, par pielldilumiem gan neaceros ka butu tur kas rakstits. autodataa, nebus visa nepiecieshamaa infaKobreti rakstīja:Čau. Te atkal es ar stūlbiem jautajumiem. Varbūt kāds var ietiekt kādu labu BMW grāmatu ar rūpnicas izmēriem/nodiluma pielaidēm,izmeriem n shit. Taisu savam mazo kapitalo precīzāk galvai. autodatā ir kaut kas tās iekšā vispār?
Gekons rakstīja:Tiesi tada pasa izmeri uz kupejasRENIO rakstīja:Sev liku 53 un 51 cm
Galīgi sajuka izmēri Man ir 50/50, nevis 20/20
neko tu nepareizu nepateici. tas garums ko teici ir collās
pats izmantoju saadu te, bet ir ari diskos, mok to sanak letak nopirkt. ir ari citas letakas, bet akal nevar zinat vai tur bus sikak aprakstits par dzinejuKobreti rakstīja:atsūtīsi linku? uz fikso meklēju,bet PB un googlē neko sakarīgu atrast nevarēju. Ir pirēks e30 un 34,bet priekš 36 kuzaviem nekā navArmando rakstīja:kaa rokas gramatu es izmantoju haines izdevumu. tur ir samera visa infa par to kas, ka un cik jaskruve, par pielldilumiem gan neaceros ka butu tur kas rakstits. autodataa, nebus visa nepiecieshamaa infaKobreti rakstīja:Čau. Te atkal es ar stūlbiem jautajumiem. Varbūt kāds var ietiekt kādu labu BMW grāmatu ar rūpnicas izmēriem/nodiluma pielaidēm,izmeriem n shit. Taisu savam mazo kapitalo precīzāk galvai. autodatā ir kaut kas tās iekšā vispār?
...
Jautājums par lukturu apmazgātājiem.
Vai lukturu apmazgātāji strādā kopā ar logu apmazgātājiem? Vai ir atsevišķš slēdzi lukturu apmāzgātajam vai lukturu apmazgāju darbību regulē kompis vai kāds relejs?
Vai lukturu apmazgātāji strādā kopā ar logu apmazgātājiem? Vai ir atsevišķš slēdzi lukturu apmāzgātajam vai lukturu apmazgāju darbību regulē kompis vai kāds relejs?
neesmu parliecinats, bet liekas ka vinji apskalojas ik pa tris reizem apskalojot logus
...
daži ar tā saka, bet saka ka ik uz katru reizi.
Kā arī saka ka esot atsevišķi slēdzi, līdzīgi kā OBC slēdzis.
lūk tad kā beigās ir....?
Kā arī saka ka esot atsevišķi slēdzi, līdzīgi kā OBC slēdzis.
lūk tad kā beigās ir....?
Vismaz man nekādu atsevišķu slēdžu nav , smidzina kopā ar priekšējiem smidzinātājiem !
Vienīgi esmu pamanījis ,ka stāvot uz vietas uz lampām nesmidzināja..
Vienīgi esmu pamanījis ,ka stāvot uz vietas uz lampām nesmidzināja..
5lbacokaa ir vietas preks diviem pumpishiem. viens dubultais, viens parastais, vai ari ir tikai dubultais, tikai dubultais iet uz logiem prieksejais/aizmugurejais, vai ari prieksejais/lampas/ atkarigs kadaa auto ir un vai ir tie lampu skalotaji. tatad dubultais darbosies kopa ar prieksejo logu.
ja papildus suknitis ir saslegts kjedee tad cdarbosies sinhroni, bet ja nau tad ari es gribbetu zinat kas un ka vinju darbina. sapirku sev visas lietas preks lampu mizeja bet vel nau sanbacis iedzilinaties elekro kjedes
ja papildus suknitis ir saslegts kjedee tad cdarbosies sinhroni, bet ja nau tad ari es gribbetu zinat kas un ka vinju darbina. sapirku sev visas lietas preks lampu mizeja bet vel nau sanbacis iedzilinaties elekro kjedes
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- …