Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 869
- 870
- 871
- 872
- 873
- …
- 1297
- chevron_right
Sveiki,
Pirms kāda laika rakstīju, ka e36 2.0i karst augšā un sit tosolu ārā.
Beidzot esmu konstatējis simptomus.
Līdz ko sāk braukt uzkarst un temperatūra uz sarkano. Un kad skrūvē radiatora propku nost tosols sāk burbuļot, līdz ko piegriež vāciņu viss paliek savās vietās.
Kas varētu būt par problēmu...sistēma nav atgaisota vai kkas lielāks, pieminēšu, ka autiņš ir ziemu stāvējis un par kaitēm vēsture klusē?
Paldies!
Līdz ko sāk braukt uzkarst un temperatūra uz sarkano. Un kad skrūvē radiatora propku nost tosols sāk burbuļot, līdz ko piegriež vāciņu viss paliek savās vietās.
Kas varētu būt par problēmu...sistēma nav atgaisota vai kkas lielāks, pieminēšu, ka autiņš ir ziemu stāvējis un par kaitēm vēsture klusē?
Paldies!
JaniVal rakstīja:Sveiki,
Paldies!
Varētu būt spiediens sistēmā. Trubas cietas?
tatad diski r17 8j un 9j et35 ,sedinajums-koilas,kadas riepas likt? 
Instagram - Sandis_e36
es liktu 205/40 uz 8j un 215/40 uz 9j, ja gribi mazliet vairāk komforta tad var arī likt 45 profiluSidnas rakstīja:tatad diski r17 8j un 9j et35 ,sedinajums-koilas,kadas riepas likt?
Varbūt kāds zin kas tagad darās uz Krasta ielas automazgātuves? Rindas lielas?
Man vienūgajam liekas ka pēc Krastenes mojkas auto paliek ar pleķiem? Liekas, ka ūdens ir riktīgi netīrs..neo722 rakstīja:Varbūt kāds zin kas tagad darās uz Krasta ielas automazgātuves? Rindas lielas?
Nope. Man ar. Melnais darba auto plekains. Ja noslauka ar lupatinju peectam tad ir ok.Riks* rakstīja:Man vienūgajam liekas ka pēc Krastenes mojkas auto paliek ar pleķiem? Liekas, ka ūdens ir riktīgi netīrs..neo722 rakstīja:Varbūt kāds zin kas tagad darās uz Krasta ielas automazgātuves? Rindas lielas?
Ja mašina ir noņemta no uzskaites,numuri nodoti glabāšana,liekot uzskaitē,uz cita saimnieka,vecajm īpašniekam ir jaut līdzi?
Kāds zin ātrumkloķa un rocenes ādas apvalka part number (ja viņiem vispār ir tas nr)?
Liels paldies, atradu.
Šaubos vai gribēsi par ādu maksāt ap 80eur, kloķis zhp no e46 65Eur..5STAR rakstīja:Kāds zin ātrumkloķa un rocenes ādas apvalka part number (ja viņiem vispār ir tas nr)?
Ziņu ka kaut kas man trūkst zem aizmugurējā benķa bet nezinu kas tas ir :
kāds var pateikt kas tā par kasti aizmugurē zem benķa nak pieskrūvēts kurā man nau?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Airbagu vadības bloks, šķiet.zurkae36 rakstīja:Ziņu ka kaut kas man trūkst zem aizmugurējā benķa bet nezinu kas tas ir :kāds var pateikt kas tā par kasti aizmugurē zem benķa nak pieskrūvēts kurā man nau?
Jaunus priekšējos preFL atbalstus vēl var nopirkt?
Protams ka var.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Ieguglēju. Iesitot detaļas kodu grosā izlec kaut kāds brīnums - Ražotājs: CORTECO. Wtf, kas tas tāds vispār?Jānis.P rakstīja:Protams ka var.
Corteco ir OK.
Nopietni?funkyasshit rakstīja:Corteco ir OK.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 869
- 870
- 871
- 872
- 873
- …
- 1297