Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 876
- 877
- 878
- 879
- 880
- …
- 1297
- chevron_right
Vads vēl bija ja nemaldos +15eur iekš etkKLAVINS rakstīja:neaizmirzsti ka vajadzes ari vadu ar ko pieslegt to apgaismojumu
Kamēr man nāk vads, tikmēr pieslēdzu to apgaismojumu klāt pie elektriskā loga atvēršanas pogas apgaismojuma.
Teorētiski gateris, bet funkciju pilda un pat spožāk/gaišāk arī regulējas līdz ar pārējo apgaismojumu.
Vrb kads zin kur var pasutit, nopirkt e46 m3 spogulus China, prieks E36 kupejas..
jautājums par lambda zondes apsildi, motors kamēr auksts viss ok, pēc 1 - 2 min (tas laiks kad ieslēdzas zondei apsilde) motors sāk darboties nevienmērīgi un degvielas bultiņa raustās braucot. Diagnostikā kļūdu nav, bet, iespējams viņa nekorekti strādā, kur kādus vadus skatīties? Zonde uzlikta jauna un pilnīgi tas pats. Apskatīju releju, vizuāli izskatās normāli
kur kādi vadi nāk, kas par to atbildīgs un kas vel tur tajā visā saistīts 
https://www.youtube.com/watch?v=79Ggz4W ... e=youtu.be
tadai skaņai jabut? ir aizdomas ka kartera ventilacijas varsts ir beigts.
m52b25tu
tadai skaņai jabut? ir aizdomas ka kartera ventilacijas varsts ir beigts.
m52b25tu
Apgaismojiet mani!
Ieswapoju m50b25tu no m43b16 un pallia pāri viens štekeris! kam viņš domāts? Un kā viņu apiet? 
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ja nemaldos, kaut kāds štekeris, kurš paredzēts automātkārbaiAģis rakstīja:Apgaismojiet mani!Ieswapoju m50b25tu no m43b16 un pallia pāri viens štekeris! kam viņš domāts? Un kā viņu apiet?
Arī biju iedomājies par to,bet kam viņš bija iekšā tam bija manuālais!Nylon rakstīja:Ja nemaldos, kaut kāds štekeris, kurš paredzēts automātkārbaiAģis rakstīja:Apgaismojiet mani!Ieswapoju m50b25tu no m43b16 un pallia pāri viens štekeris! kam viņš domāts? Un kā viņu apiet?
Sarkanas sedinatas atsperes var uzlikt uz stock amortizatoriem? 
kapec lai nevaretu? vajag tikai atsperu savilcejus!!!
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Es te minu tagad, bet vai tas nav kruīzam?
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Da kaut rozā (krāsai nav nozīmes, katrs ražotājs krāso kā grib). Uz stok āmjiem atsperes ar sēdinājumu līdz -40, citādāk āmji ilgi nebūs dzīvotāji un sitīs cauri..Martinsoon rakstīja:Sarkanas sedinatas atsperes var uzlikt uz stock amortizatoriem?
d[-_-]b
sapratu paldies:)Dj Plosky rakstīja:Da kaut rozā (krāsai nav nozīmes, katrs ražotājs krāso kā grib). Uz stok āmjiem atsperes ar sēdinājumu līdz -40, citādāk āmji ilgi nebūs dzīvotāji un sitīs cauri..Martinsoon rakstīja:Sarkanas sedinatas atsperes var uzlikt uz stock amortizatoriem?
Tas štekeris nav lai pieslēgtu datoru?
Varētu tā būt! katrā ziņa jasaliek viss lidz galam un tad jau redzēs!Jānis.P rakstīja:Es te minu tagad, bet vai tas nav kruīzam?
Nē,tas nav tas!mkmini rakstīja:Tas štekeris nav lai pieslēgtu datoru?
Kāds var ieteikt labu grubuli kas paliek elastīgs nevis sacietē izņemot krown jo tam naudas žēl budžets apmēram 15euro par litru.?
divaini kaa tu esi spejiigs ieswapot motoru ja nezini kas tas ir pastekeri:D:D:D tas veciit ir datora diagnostikai!Aģis rakstīja:Apgaismojiet mani!Ieswapoju m50b25tu no m43b16 un pallia pāri viens štekeris! kam viņš domāts? Un kā viņu apiet?
tas veciit ir datora diagnostikai![/quote]
Vecīt,laikam nezini kāds izskatās datora diagnostikas ports!
Neesmu jau tikk stulbs lai neatšķirtu! 
kaut kas ar asc nav saistīts? 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 876
- 877
- 878
- 879
- 880