Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- …
- 1297
- chevron_right
Sākumā laikam tomēr nebiju visu pareizi izpildījis,bet šodien mēģinot vēlreiz viss sanāca.dogMa rakstīja:Precīzi izpildīji visus soļus, lai piekodētu atslēgu?
Tātad ja nu kādam vajag piekodēt atslēgu:
1.Iekāpjam auto,aiztaisām durvis
2.Ievietojam atslēgu aizdedzē,pagriežam uz pirmo pozīciju (jāpatur laikam līdz 5s,man pietika ar apmēram 2s)
3.Izņemam atslēgu,nospiežam un turam attaisīšanas pogu (līdz sarkana atslēgas lampiņa sāk mirgot),neatlaižot nospiesto pogu 3x spiežam auto aizslēgšanas pogu,atlaižam abas pogas.
4.Centrālā atslēga aizslēgs mašīnu un atslēgs - atslēga piekodēta.
NO kura datuma var ar vasarenēm jau braukt?
1.martakarl rakstīja:NO kura datuma var ar vasarenēm jau braukt?
Op, liels paldies! :)vienkāršais rakstīja: 1.marta
Un līdz kuram ar šipenēm?
Un varbūt kāds ieteiks kādu līdzekli ar ko var griestus nomazgāt? un kā labāk to visu darīt?
ar šipenēm līdz 1.maijam var laist.karl rakstīja:Op, liels paldies! :)vienkāršais rakstīja: 1.marta
Un varbūt kāds ieteiks kādu līdzekli ar ko var griestus nomazgāt? un kā labāk to visu darīt?
e36 ir abās pusēs aizmugurē miglinieki vai tikai šofera pusē ? man ir pārliecība, ka jābūt abās pusēs, bet man deg tikai šofera pusē. atkal patronai kontakti šķībi ? spuldzīte ir pilnīgi jauna ielikta.
un par priekšējo miglu lietošanu. autoskolās stāsta un csn gramatā rakstīts, ka tos var lietot pa dienu tuvo gaismu vietā. viss kārtībā. bet tumšajā laikā menti jau pēc garīgā ķer ārā kam ir ieslēgti. pilsētas centrā varbūt nevajag, bet nomaļākās vietās ir kā ir. pašam arī gadījās, kad ments ar pirkstu pakratīja, ka man ieslēgtas miglas bija neapgaismotā ceļa posmā
un par priekšējo miglu lietošanu. autoskolās stāsta un csn gramatā rakstīts, ka tos var lietot pa dienu tuvo gaismu vietā. viss kārtībā. bet tumšajā laikā menti jau pēc garīgā ķer ārā kam ir ieslēgti. pilsētas centrā varbūt nevajag, bet nomaļākās vietās ir kā ir. pašam arī gadījās, kad ments ar pirkstu pakratīja, ka man ieslēgtas miglas bija neapgaismotā ceļa posmā
cik es zinu, vienam aizmugurējam migliniekam ir jādeg
Runajot par grieztu tirishanu, nepiecieshamas mitras salvetes un Fairy trauku mazgajamais lidzeklis.uztaisam kada trauka fairy koncentratu paris piles uz kadu litru udens. mercam ieksa mitro salveti. tad izzmiedzam udeni nu taa lai paliek nedaudz mitra, un tiram ko vajag, pecak jauna salvete un tirs udens tas pats process, neiesaku traki berzt, var sabojat ari girztu apsifku!!! personigi dabuju no grieztiem elainu pirkstu nospiedumus ara taka nemetas, ari auduma benkus ideali var iztiriit!!!!vienkāršais rakstīja:karl rakstīja:Op, liels paldies! :)vienkāršais rakstīja: 1.marta
varbūt tas pa gadiem atšķirās ? man 92. gads.uteo rakstīja:cik es zinu, vienam aizmugurējam migliniekam ir jādeg
Kāds var ko labu pateikt par texaco eļļam?Priekš bmw benzīna un dīzeļa dzinējiem.
Tauta runā ka neesot good gribu zināt jūsu viedokli
Tauta runā ka neesot good gribu zināt jūsu viedokli
skaidrs. skatīšos patronu citu, jo šī nu 100% nav oriģināla no BMW.Nixon rakstīja:Man 92. gadam deg abas puses.
kaut kas jocīgs, samainīju patronas vietām un tagad migla deg pat neieslēgta un otrā pusē nemaz. viena ir 4 kontaktu vietas, otrai 3. es tā saprotu, ka bmw vajag 3. tagad pačakarēju to ar 4 kontaktiem un kaut kā uztrāpīju, ka tagad deg visas lampiņas. lietojis esmu tikai vienu reizi aizmugures miglas. sīkums ko nelieto, bet tomēr kreņķis. :esmu_pedantisks:
Nu es tagadējam neesmu skatījies cik miglas deg, bet liekas, ka vecajam 94. gada dega tikai viena. Vrb jaucu ar brāļa audi
Es savam bijušajam sedanam arī čakarējos ar labās puses aizmugurējo miglu un nedabūju viņu degošu... Mainīju patronas utt, nedega nekādīgi, bet pieļāvu domu, ka pašai lampai ar shēmu kautkas ne tā. Māsas 94. gada 316i deg abas puses un manam 92. gada ISam arī deg abas puses.
ja jau tagad deg, tad vaina tik cik kontaktā tai čakarīgai patronai.
Kur lai nopeerk jaunus moldingus? Un ap kaadu cenu tie grozas?
Problēma ir tajā ka ieliku citas durvis, un tagad logs taisās ik pa 1cm vaļā, un cik logu var aiztaisīt tikai kad durvis ir ciets! Kur maklēt problēmu?
Atceros sen te kaut kur bija par šo problēmu uzrakstīts tik es neatceros kur!
Atceros sen te kaut kur bija par šo problēmu uzrakstīts tik es neatceros kur!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- …
- 1297