Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 882
- 883
- 884
- 885
- 886
- …
- 1297
- chevron_right
Cik € prasa normālā servisā par visu bukšu nomaiņu aizmugurē? Izņemot amartizātoru atbalstus un stab.st bukses.
Zb negribās ņemties. Tā jau reduktors 3x šogad ņemts nost, likts cits, tad atkal.
Zb negribās ņemties. Tā jau reduktors 3x šogad ņemts nost, likts cits, tad atkal.
Ja doma normalu sevisu kur cekiem viss tad gan jau 250e busElvijsR rakstīja:Cik € prasa normālā servisā par visu bukšu nomaiņu aizmugurē? Izņemot amartizātoru atbalstus un stab.st bukses.
Lietotas BMW rezerves daļas, dzinēju piegāde pēc pasūtījuma
Nuum nee. Bez čekiem. Vienkārši tādu, kur ieoresees nevis ar aamuru sitiis ieksaa.DKristaps rakstīja:Ja doma normalu sevisu kur cekiem viss tad gan jau 250e busElvijsR rakstīja:Cik € prasa normālā servisā par visu bukšu nomaiņu aizmugurē? Izņemot amartizātoru atbalstus un stab.st bukses.
PS bukses sapirktas jau.
labvakar. Varbūt kāds var padalīties ar ko sākt,lieta sekojoša : m43 var pielaist katru reizi tikai ar trešo reizi, ļoti reti pielec ar pirmo. Tad kad pielec ,tad rīstās un slāpst nost,vajag 10-15 sekundes paturēt apgriezienus un tad viss ok.laikam dzinējs arī pārlej. Viena lieta bija ,ka mainīts tika kompis un ecu ,bet vai pirms tam leca ar pirmo neatceros ,jo auto 2 mēnešus nostāvēja pa ziemu. kādi varianti ? sprauslas ,sveces ?
Ir izdarāms, bet rēķinies, ka būs jāspēlējas ar vadiem, lai saliktu ne-kompakta pečkas paneli, obc utt.malaciis rakstīja:Hello, kāds iepriekš kompaktā ir ielicis fl vai pre fl paneli ? Vispar tas ir reāli ?
Kādēļ vienkārši neuztaisi diagnostiku ? Viņa tam tač ir domāta.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Jautājums tiem kas kko zin par krāsu cenām intrese cik maksātu daytona violet krāsa litrā?
-nav laikaValtersZ rakstīja:Kādēļ vienkārši neuztaisi diagnostiku ? Viņa tam tač ir domāta.
-tam forums domāts,citādāk būtu tikai sadaļa pērk/pārdod un dienas snapshot
Kāds lūdzu varētu izskaidrot vai ir starpība starp mazo un lielo radiatoru - tas ir vai es abus varu uzlikt neko nemainot kupejai (1.8 is)?
Var uzlikt abus, lielais būs garāks, platuma vienādi.KJohn rakstīja:Kāds lūdzu varētu izskaidrot vai ir starpība starp mazo un lielo radiatoru - tas ir vai es abus varu uzlikt neko nemainot kupejai (1.8 is)?
Paldies :)Garaisss rakstīja:Var uzlikt abus, lielais būs garāks, platuma vienādi.KJohn rakstīja:Kāds lūdzu varētu izskaidrot vai ir starpība starp mazo un lielo radiatoru - tas ir vai es abus varu uzlikt neko nemainot kupejai (1.8 is)?
Ja es piemēram vēlos izveidot custom kreklu ar e36.lv logotipiem, savu nicku un gārāžas logo, tad man tas būtu jāsaskaņo ar kluba administrāciju?
Jā. Prētēja gadījumā Tevi tiesas.Riks* rakstīja:Ja es piemēram vēlos izveidot custom kreklu ar e36.lv logotipiem, savu nicku un gārāžas logo, tad man tas būtu jāsaskaņo ar kluba administrāciju?
Rus rakstīja:Jā. Prētēja gadījumā Tevi tiesas.Riks* rakstīja:Ja es piemēram vēlos izveidot custom kreklu ar e36.lv logotipiem, savu nicku un gārāžas logo, tad man tas būtu jāsaskaņo ar kluba administrāciju?
Interesējos pēc nedaudz lielāka trobeļa izplūdē. Uz doto momentu ir cik nopratu no Dogmas teiktā m3 zirneklis, tad 2vas trubas līdz vidus bundulim. Vidus bundulis liels , apmēram 60cm. Tad 2vas trubas lìdz gala bundulim "Super Sprint" arī liels un masīvs ar 2vām izejām. Bundulis gala patìk. Kas bùtu ja es izravëtu vidējo bunduli , ko ielikt tā vietā , lai omītes mani nesauktu par narkomānu u.c slengos
ps 2.5ciiiii
Visu nevar gribēt. Vai nu klusa izplūde, vai esi narkomāns.ElvijsR rakstīja:Interesējos pēc nedaudz lielāka trobeļa izplūdē. Uz doto momentu ir cik nopratu no Dogmas teiktā m3 zirneklis, tad 2vas trubas līdz vidus bundulim. Vidus bundulis liels , apmēram 60cm. Tad 2vas trubas lìdz gala bundulim "Super Sprint" arī liels un masīvs ar 2vām izejām. Bundulis gala patìk. Kas bùtu ja es izravëtu vidējo bunduli , ko ielikt tā vietā , lai omītes mani nesauktu par narkomānu u.c slengosps 2.5ciiiii
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Forši, esmu narkomāns 
Ja izrausi rezonatoru, būs dobjāka skaņa, skaļāka arī, bet motors varētu palikt arī mazāk atsaucīgs, ja viņš ir pareizajā vietā novietots.ElvijsR rakstīja:Interesējos pēc nedaudz lielāka trobeļa izplūdē. Uz doto momentu ir cik nopratu no Dogmas teiktā m3 zirneklis, tad 2vas trubas līdz vidus bundulim. Vidus bundulis liels , apmēram 60cm. Tad 2vas trubas lìdz gala bundulim "Super Sprint" arī liels un masīvs ar 2vām izejām. Bundulis gala patìk. Kas bùtu ja es izravëtu vidējo bunduli , ko ielikt tā vietā , lai omītes mani nesauktu par narkomānu u.c slengosps 2.5ciiiii
Tas rezonātors , skaitās tā lielă laiva (bundulis) pa vidu?funkyasshit rakstīja:Ja izrausi rezonatoru, būs dobjāka skaņa, skaļāka arī, bet motors varētu palikt arī mazāk atsaucīgs, ja viņš ir pareizajā vietā novietots.ElvijsR rakstīja:Interesējos pēc nedaudz lielāka trobeļa izplūdē. Uz doto momentu ir cik nopratu no Dogmas teiktā m3 zirneklis, tad 2vas trubas līdz vidus bundulim. Vidus bundulis liels , apmēram 60cm. Tad 2vas trubas lìdz gala bundulim "Super Sprint" arī liels un masīvs ar 2vām izejām. Bundulis gala patìk. Kas bùtu ja es izravëtu vidējo bunduli , ko ielikt tā vietā , lai omītes mani nesauktu par narkomānu u.c slengosps 2.5ciiiii
Laikam ap 50€ lzurkae36 rakstīja:Jautājums tiem kas kko zin par krāsu cenām intrese cik maksātu daytona violet krāsa litrā?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 882
- 883
- 884
- 885
- 886
- …
- 1297