Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 885
- 886
- 887
- 888
- 889
- …
- 1297
- chevron_right
kur šodien uz sitienu var nopirkt priekšējā mbampera mazo āķa moldingu? divi autonuz vietas nava :( prošķūnī 20e 
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Šiem nav uz vietas?
http://www.bimmershop.lv/lv/galvena?pag ... ry_id=1094
Vai arī veikala viņiem vairs nav, ja pareizi atceros, ka lasīju kko tamlīdzīgu?
http://www.bimmershop.lv/lv/galvena?pag ... ry_id=1094
Vai arī veikala viņiem vairs nav, ja pareizi atceros, ka lasīju kko tamlīdzīgu?
Lietotājs Ervīns nesen vēl bij izlicis pa 5e uz pārdošanuFashion rakstīja:pavisam aizmirsu par šo tirgoni, šja uzzvanīšu
t.i jelgava un ar ceļu tur atpakaļ sanāk jauns prošķūņa, un nevaja stāstīt ka ar 2.0 patēriņš man nav lielaks par 12vitjazz rakstīja:Lietotājs Ervīns nesen vēl bij izlicis pa 5e uz pārdošanuFashion rakstīja:pavisam aizmirsu par šo tirgoni, šja uzzvanīšu
Otrdien brauc uz Rīgu viņš,ja kas...Fashion rakstīja:t.i jelgava un ar ceļu tur atpakaļ sanāk jauns prošķūņa, un nevaja stāstīt ka ar 2.0 patēriņš man nav lielaks par 12vitjazz rakstīja:Lietotājs Ervīns nesen vēl bij izlicis pa 5e uz pārdošanuFashion rakstīja:pavisam aizmirsu par šo tirgoni, šja uzzvanīšu
Powera leģendas vēsta, ka 1.6 rij kosmosā, 2.0 ēd ļoti daudz , 2.5 ēd maz, M3 benzīns pats bākā atpakaļ līstFashion rakstīja:t.i jelgava un ar ceļu tur atpakaļ sanāk jauns prošķūņa, un nevaja stāstīt ka ar 2.0 patēriņš man nav lielaks par 12vitjazz rakstīja:Lietotājs Ervīns nesen vēl bij izlicis pa 5e uz pārdošanuFashion rakstīja:pavisam aizmirsu par šo tirgoni, šja uzzvanīšu
Vienkāršāk runājot visi r6 ēd +- vienādi, r4 nieki pa ~1,5l mazāk.
Nezinu, man 1.6 bija mega ekonomisks. Ziemā dirsā un tas, ka neiet, bet tā, iet uz gaisa un gāja arī tīri okay. 2.5 nevaru pateikt precīzu patēriņu. Vidējaid kopā varētu būt 11.5-12l.
Iz pieredzes zinu, ka var arī zem 10 palīstfunkyasshit rakstīja:Nezinu, man 1.6 bija mega ekonomisks. Ziemā dirsā un tas, ka neiet, bet tā, iet uz gaisa un gāja arī tīri okay. 2.5 nevaru pateikt precīzu patēriņu. Vidējaid kopā varētu būt 11.5-12l.
Kāds ko zin? Man te teica ka esot tjipa iespējams uzsūtīt atslēgu pēc WIN, tas ir reāli iespējams? Vai lētāk mainīt aizdedzes slēdzeni?gustavsmelnais rakstīja:Baigā problēma. Pazīstamā papisa atslēgas savam dodge neonam 2001g pahodu. Durvis vaļā var dabūt ir otra signalizācijas pults(atver durvis automātiski arī), bet otras atslēgas nav. Pa lielam vienīgais slēdzeni mainīt? Kāds arī varbūt zin cik tāds prieks apmēram izmaksātu tādai mašīnai?:D ja beha būtu tad apm vel pateiktu...
Vai pilošs radiators varētu ietekmēt apgriezienu peldēšu kamēr motors auksts ?
Lētāk vienozīmīgi būs paņemt šrotā citu slēdzni ar atslēgu un mājas apstākļos visu var nomainīt.gustavsmelnais rakstīja:Kāds ko zin? Man te teica ka esot tjipa iespējams uzsūtīt atslēgu pēc WIN, tas ir reāli iespējams? Vai lētāk mainīt aizdedzes slēdzeni?gustavsmelnais rakstīja:Baigā problēma. Pazīstamā papisa atslēgas savam dodge neonam 2001g pahodu. Durvis vaļā var dabūt ir otra signalizācijas pults(atver durvis automātiski arī), bet otras atslēgas nav. Pa lielam vienīgais slēdzeni mainīt? Kāds arī varbūt zin cik tāds prieks apmēram izmaksātu tādai mašīnai?:D ja beha būtu tad apm vel pateiktu...
Kā atdalīt elkonbalstu taka uz pusēm,lai var dabūt viņu cauri konsolei? 
Sveiki!Vai kads zin vai iespejams iegadaties lukas gumiju? 
kādi informācija par e36 pasākumiem ir kādam zināma? 
Kā ir ar m52 stūres pastiprinātāja sūkni, der tikai no m52 no e36?
M50 ari der!
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
pardod detalas topikā viens te jaunu tirgoja ja nemaldos 30e cena bija, meklē pie brūnas kupejas ar ziliem diskiem sludinajumu..krists21 rakstīja:Sveiki!Vai kads zin vai iespejams iegadaties lukas gumiju?
gribēju šodien, bet nu jau rakstu pmu lai paķer līdzi to plastmasuvitjazz rakstīja:
Otrdien brauc uz Rīgu viņš,ja kas...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 885
- 886
- 887
- 888
- 889