Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 887
- 888
- 889
- 890
- 891
- …
- 1297
- chevron_right
Pēc 4 gadiem forumā tādi jautājumi, es hujeju...
Ir izrunāts 100-tiem reižu... Stokam nav sēdinājums jeb 0/0 mm, 60/40 ir sēdinājums priekša/aizmugure mm, vari pats ar lineālu nomērīt un saprast cik tas būs uz tava drapaka, ja zini, ka tgd tev ir točna stoks piemēram (ja esi lepns forumu lasīt un bildes meklēt)..
Ir izrunāts 100-tiem reižu... Stokam nav sēdinājums jeb 0/0 mm, 60/40 ir sēdinājums priekša/aizmugure mm, vari pats ar lineālu nomērīt un saprast cik tas būs uz tava drapaka, ja zini, ka tgd tev ir točna stoks piemēram (ja esi lepns forumu lasīt un bildes meklēt)..
d[-_-]b
ņem 60/40
Tie cipari nozīmē milimetrus kas būs zemāks par stock atsperēm.
Tie cipari nozīmē milimetrus kas būs zemāks par stock atsperēm.
Instagram-> https://www.instagram.com/rrrichus/
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
stoksMartinsoon rakstīja:Jautjaums sedinatas atsperes nemt 40/40 vai 40/60? 40/60 sanaak zemaka masiina ja? varbut kads var padalities ar foto ka izskatas 40/40 un ka 40uz 60? kads izmers skaitaas stock atsperem 6 cilindrniekam? paldies veci !
sēdināts ar H&R 60/40
ne nu plazā uzbraukt varu bet spices stāvvietā pāri guļošajam par neprovēju
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
paldies veciit:)Fashion rakstīja:stoksMartinsoon rakstīja:Jautjaums sedinatas atsperes nemt 40/40 vai 40/60? 40/60 sanaak zemaka masiina ja? varbut kads var padalities ar foto ka izskatas 40/40 un ka 40uz 60? kads izmers skaitaas stock atsperem 6 cilindrniekam? paldies veci !:jeep: 0/0
sēdināts ar H&R 60/40![]()
:traucē_bruģis: :netieku_plazas_trešajā_stāvā:
ne nu plazā uzbraukt varu bet spices stāvvietā pāri guļošajam par neprovēju
Stragls ar dzeses sistēmu.
Kad pečku nogriežu uz auksta gaisa pūšanu, pēc ilgākas motora darbošanās man radiators pa korķīti sāk spiest antifrīzu ārā, kamēr stāv uz max karstumu viss zbis. Kādam ir idejas kas izraisa un kā risināt?
Kad pečku nogriežu uz auksta gaisa pūšanu, pēc ilgākas motora darbošanās man radiators pa korķīti sāk spiest antifrīzu ārā, kamēr stāv uz max karstumu viss zbis. Kādam ir idejas kas izraisa un kā risināt?
Moš termostats neverās vaļā, lielais radiators ir karsts kad sāk tosolu pūst ārā?
Mufta beigta!?
Sent from my LG-P710 using Tapatalk
Sent from my LG-P710 using Tapatalk
Sveiki, problema ar stuures pastiprinaataaju, truba kas ieiet stuures reikaa no spiediena izssaavaas aaraa, un visa ella pa gaisu, meegginaaaju sstuceru ieskruuveet atpakall reikaa bet reikas viitne laikam ir pizggets!!!
varbuut kaads veelas risinaaat man sso probleemu, pirms suuknis aiziet pie dieviem!!
varbuut kaads veelas risinaaat man sso probleemu, pirms suuknis aiziet pie dieviem!!
Ja zin, kas fiziski ir ET var pašam nomērīt. Ja uz autiņa tupa izksatās tāpat kā tie, kuriem ir ET15, tad gan jau tādi paši..
d[-_-]b
Mazā 168 reduktora vietā lieku lielo/vidējo 188. Motors M52, kārba Getrags, kardānu var atstāt to pašu, t.i. sastumt kopā vai man vajag ZF?
cik zinu, kardana otro dalju vajag ZFChelios rakstīja:Mazā 168 reduktora vietā lieku lielo/vidējo 188. Motors M52, kārba Getrags, kardānu var atstāt to pašu, t.i. sastumt kopā vai man vajag ZF?
Ja nemaldos, tev vajag aizmugurējo kardana daļu mainītChelios rakstīja:Mazā 168 reduktora vietā lieku lielo/vidējo 188. Motors M52, kārba Getrags, kardānu var atstāt to pašu, t.i. sastumt kopā vai man vajag ZF?
Es mainīju savstarpēji 168 pret 188 un atpakaļ neko nedarot kardānam, bet hvz moš kāds cits tam kardānam iepriekš kko darījis.
Jautājums par aizmugurējiem bremžu diskiem, viņi var atšķirties? Teiksim 1.8is un piemēram 2.5?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Cabooom
eeeebajaa...streetrat rakstīja:Kāds varbūt var pačukstēt kur nopirkt Belgom alu pastu?
d[-_-]b
Vari atstāt to pašuChelios rakstīja:Mazā 168 reduktora vietā lieku lielo/vidējo 188. Motors M52, kārba Getrags, kardānu var atstāt to pašu, t.i. sastumt kopā vai man vajag ZF?
Tie svaigie ir kompakta, man šķietunider rakstīja:Jautājums par aizmugurējiem bremžu diskiem, viņi var atšķirties? Teiksim 1.8is un piemēram 2.5?
Pārējiem diski ir vienādi, izņemot dažus 328, kuriem ventilējamie..
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Vot man arī tā sāk likties, paldies pagaidām.Kikaps rakstīja:Tie svaigie ir kompakta, man šķietunider rakstīja:Jautājums par aizmugurējiem bremžu diskiem, viņi var atšķirties? Teiksim 1.8is un piemēram 2.5?
Pārējiem diski ir vienādi, izņemot dažus 328, kuriem ventilējamie..
Cabooom
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 887
- 888
- 889
- 890
- 891
- …