Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- …
- 1297
- chevron_right
Tu gribi galīgi jaunu? vai tomēr lietotus?splat rakstīja:Kur lai nopeerk jaunus moldingus? Un ap kaadu cenu tie grozas?
parastos, vai m moldingus?
Gribu parastos...nu viss atkariigs cik maksaa jauni Ja kosmos tad protams lietotus
par iepriekšs apspriesto tēmu:RENIO rakstīja:Jautājums par lukturu apmazgātājiem.
Vai lukturu apmazgātāji strādā kopā ar logu apmazgātājiem? Vai ir atsevišķš slēdzi lukturu apmāzgātajam vai lukturu apmazgāju darbību regulē kompis vai kāds relejs?
nolēmu sev likt no touringa slēdzi un priekšējo lukturu apmazgātājus slēgt pie aizmugurējā logā apmazgātāja slēdža pozīcijas.
Līdz ar ko varēšu brīvi izvēlēties, kad lietot lukturu apmazgātājus + logu šķidrumam nebūs anormāls patēriņš
man dega tikai kreisā puse, bet jābūt abiem - otrā štekerī nebija kontakta iekšā, ieliku pinu, savienoju, un viss superV1Beta rakstīja:e36 ir abās pusēs aizmugurē miglinieki vai tikai šofera pusē ? man ir pārliecība, ka jābūt abās pusēs, bet man deg tikai šofera pusē. atkal patronai kontakti šķībi ? spuldzīte ir pilnīgi jauna ielikta.
un par priekšējo miglu lietošanu. autoskolās stāsta un csn gramatā rakstīts, ka tos var lietot pa dienu tuvo gaismu vietā. viss kārtībā. bet tumšajā laikā menti jau pēc garīgā ķer ārā kam ir ieslēgti. pilsētas centrā varbūt nevajag, bet nomaļākās vietās ir kā ir. pašam arī gadījās, kad ments ar pirkstu pakratīja, ka man ieslēgtas miglas bija neapgaismotā ceļa posmā
varbūt kāds zina, kur Rīgā var nopirkt bremžu atgaisošanas skrūves priekš e36?
Ņem paraugu rokās un dodies uz BAP (Baltic Auto Parts), tur arī pielasīsi.
Netīšām sanāca noraut "sikretkas" vadus,pielodēju atpakaļ,bet mašīna nelec,kur varētu būt pievienots vads? vnk ņemšu nost vsp viņu.
Kā izpaudās tā "sekretka"? T.i., ko vajadzēja spiest vai ko darīt, lai deaktivizētu aizsardzību?
vajadzēja pagriest aizdedzi lidz kmr iedegas āķīša lampiņa,tad likt klāt lidz kmr noskan "klick"un pielaist.
Āā, tev tur karājās tāds kā riņķis, mūsdienās zināms kā EWS riņķis? Ja to noplēsi, salodēji atkapaļ tos vadus, tad visam vajadzēja būt ok. Neko vairs neesi "noplēsis"?
Jā,riņķis,nu tikai to vadu no riņķa norāvu.
Vrb lodējot kkas tur sakusa tajā riņķī?
Un kurš viņš varetu būt pievienots?
Vrb lodējot kkas tur sakusa tajā riņķī?
Un kurš viņš varetu būt pievienots?
kas, kur un kad? vajga lai maģīts strādā neieliekot aizdedzē atslēgu!
Pie kura vada kādu vadu pievienot?
Pie kura vada kādu vadu pievienot?
Pievienojam ieslēgšanas vadu (parasti tiek slēgts pie vada, kur + parādās tikai pie aizdedzes) pie patstāvīgā plusa (maģim atmiņas vads pie viņa ir pievienots) un baudam Izņem maģi un ar kontrolīti strāvas štekerī (tajā, kur mazāk vadu ) paskaties, kur kāda strāva parādās, un tad jau visu sapratīsi (ja vien skolā fizikas stundās negāji aiz stūra uzpīpēt )
man vnk viss orģināls un neviens vads nav lieki griests un pievienots, tākā negribējās eksperementēt! Bet padies!
RENIO rakstīja:par iepriekšs apspriesto tēmu:RENIO rakstīja:Jautājums par lukturu apmazgātājiem.
Vai lukturu apmazgātāji strādā kopā ar logu apmazgātājiem? Vai ir atsevišķš slēdzi lukturu apmāzgātajam vai lukturu apmazgāju darbību regulē kompis vai kāds relejs?
nolēmu sev likt no touringa slēdzi un priekšējo lukturu apmazgātājus slēgt pie aizmugurējā logā apmazgātāja slēdža pozīcijas.
Līdz ar ko varēšu brīvi izvēlēties, kad lietot lukturu apmazgātājus + logu šķidrumam nebūs anormāls patēriņš
Labs risinājums
Bet nu pa lielam no tiem miizeejiem jeegas nav , vienīgā jega ir tāda ka viņi ir
Gribas samainit ellu
Cik litru ellas vajag motoram 325tds ?
Cik litru ellas vajag motoram 325tds ?
lieta tada, Mtech II sturite perfekta gribeju ka labak uzfrishinat, sanaca ka vienmer - panhemu no draudzenes tipa adas apavu/divanu kkadu pushamo tiritaju, apstradaju itd, tik es ka duraks ari iemaleju vidu un aizmuguri kas ir no gumij/plastmasas detaljam = sapisu savu perfekto sturiti, rezultata tas plastmas kaut kads izbalejis palicis, ar ko varetu iesmeret tadu kas pec tam nesmeres un atgutu dabigo melnumu?, kurpju smere atkrit
Pasildot ar fēnu iespējams melnums atgriezīzies !
lieta tāda, braucot lielākus attālumus no vietas ap 150km pečka ( parastā ar 3 kloķiem ) sāk pūst tikai karstu gaisu ( uzlikts kloķis starp kājām un logu ) griežu to siltuma regulātoru uz galīgi aukstu vai karstu un pūš vienādi karstu vislaik
tikai uzliekot laikam uz sejas ( tur kur zilais ) pūš aukstu ???
kas tur varētu iet uz beigām ?
tikai uzliekot laikam uz sejas ( tur kur zilais ) pūš aukstu ???
kas tur varētu iet uz beigām ?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- …