Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 894
- 895
- 896
- 897
- 898
- …
- 1297
- chevron_right
Alu belgomLAKIKS rakstīja:Iesakiet labu aluminija pulejamo pastu :)
diskiem plauktus uzpulet vaig
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Jā, labākā, izmantoju arī pastiprinātāju korpusu pulēšanai.Linda rakstīja: Alu belgom
Kupejas priekšējie paspārņi der sedanam? 
Var uzlikt, bet atskiraskasiks rakstīja:Kupejas priekšējie paspārņi der sedanam?
paldies 
Nopietni runājot, tad viņi vispār un nemaz nederkasiks rakstīja:paldies
neder un pat necenties uzlikt , meklē ne sedana,touring kuzavaVladlen rakstīja:Var uzlikt, bet atskiraskasiks rakstīja:Kupejas priekšējie paspārņi der sedanam?
bouncin' with 68' chevy
Kā var lūkai noņemt apšuvumu?
DIY kkur bijamāriņš rakstīja:Kā var lūkai noņemt apšuvumu?
ok tnxAndzaK_LV rakstīja:DIY kkur bijamāriņš rakstīja:Kā var lūkai noņemt apšuvumu?pamekle taja sadala,
Manam e36 ir stūres lifts
Šobrīd stūre ir noregulēta zemākajā pozīcijā
Bet es ar grūtībām redzu tai pāri
Vai ir iespējams to kaut kādā veidā dabūt vēl pa kādu ~1cm zemāk?
Vai nu tu esi 150cm vai arī tev beņķis ir noregulēts kā hood nigga.kars rakstīja:Manam e36 ir stūres lifts
195cm, bet tagat zinu kā jūtās tie kam 150cm
kad mazliet pieliecu galvu varu skatīties uz ceļu stūrei caur apakšu 
e30 šādi dara, vai e36 var kaut ko līdzīgu izdarīt?
e30 šādi dara, vai e36 var kaut ko līdzīgu izdarīt?
Pēdējais labojis kars - 18 Apr 2016, 22:58, kopā labots 1 reizi.
Es to pašu nodomājufunkyasshit rakstīja:Vai nu tu esi 150cm vai arī tev beņķis ir noregulēts kā hood nigga.kars rakstīja:Manam e36 ir stūres lifts
Man pie zemākā stāvokļa ir grūta izkāpšana un iekāpšana. plus vēl ceļi traucē stūri kruķīt.
Izskatās pēc pain in the ass
http://www.bimmerforums.com/forum/showt ... n-lowering
I feel like a child driving my car now.
Tur kaut kas nav riktīgi ar tavu sēdpozīciju.
Es esmu 193cm, bet man ir neregulējams lifts un nav tādas idēālās pozīcijas ar OEM stūri. Ir forši rokām un kājas ir pa daudz saliektas vai labi kājām un pēc stūres ir jāstiepjas. Pa lielam, ikdienas braukšanai jāregulē augstums, lai plaukstas attālums no galvas līdz griestiem. Tad tu esi ~ pa vidu stiklam un nav jāskatās pāri panelim vai jāmēģina saskatīt ceļu no augšas.
Nav tik traki, es nissanam ņēmu nost stūres kolonnu. ar tādas pašas skrūves ar apaļām galvām. Ifleksēju un ar kārtīgu plakano skruvgriezi dabuju vaļā.kars rakstīja:Izskatās pēc pain in the ass
Kauss ir noregulēts tik zemu ka apakšējā aizmugurējā daļa pieskarās grīdai, ja kāds ir izņēmis e36 benķi ārā un apsēdies pie stūres uz grīdas, tad apmēram tik augsts ir mans benķis. Stūre ir par kādiem ~30cm tuvāk kā oem (pateicoties deepdish, garajai pārejai un 50mm+ 20mm specieriem) sēdēt ir vnk nereāli ērti, 10x ērtāk kā oem, vienīgais mīnus ka stūri prasās pa 1cm zemākfunkyasshit rakstīja:
Tur kaut kas nav riktīgi ar tavu sēdpozīciju.
Es esmu 193cm, bet man ir neregulējams lifts un nav tādas idēālās pozīcijas ar OEM stūri. Ir forši rokām un kājas ir pa daudz saliektas vai labi kājām un pēc stūres ir jāstiepjas. Pa lielam, ikdienas braukšanai jāregulē augstums, lai plaukstas attālums no galvas līdz griestiem. Tad tu esi ~ pa vidu stiklam un nav jāskatās pāri panelim vai jāmēģina saskatīt ceļu no augšas.
panelim pāri vispār var redzēt? 
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 894
- 895
- 896
- 897
- 898
- …