Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 897
- 898
- 899
- 900
- 901
- …
- 1297
- chevron_right
ebay, ss.lv, depohrusts rakstīja:kur meklēt????bestbmw rakstīja:Yato komplekti itka normali!
Es jau neteiktu, ka YOTA būtu labi instrumenti.
Nopirku dažus instrumentus. Nekas labs nav. Lodāmuru vispār var izmest gružkastē.
Es cenšos un instrumentiem netaupīt. Parasti pērku BILTEMA.
Man ir BILTEMA muciņu komplekts, kurš sencim bija kopš es sevi atceros un iet vēl jo projām. Koferis ir švaks un vienu tirkši nomainiju, jo vecais bija sadilis, bet vēl iet.
Un pēdējo arī nopirku mazo tirkšķi un torx muciņas lielo un mazo komplektu ar 10 gadu garantiju.
Bet nu citiem arī tā YOTA iet. Man korišam ir Mazais muciņu komplekts un nu jau kādu laiku iet, bet viņš katru dienu toč neskrūvē.
Nopirku dažus instrumentus. Nekas labs nav. Lodāmuru vispār var izmest gružkastē.
Es cenšos un instrumentiem netaupīt. Parasti pērku BILTEMA.
Man ir BILTEMA muciņu komplekts, kurš sencim bija kopš es sevi atceros un iet vēl jo projām. Koferis ir švaks un vienu tirkši nomainiju, jo vecais bija sadilis, bet vēl iet.
Un pēdējo arī nopirku mazo tirkšķi un torx muciņas lielo un mazo komplektu ar 10 gadu garantiju.
Bet nu citiem arī tā YOTA iet. Man korišam ir Mazais muciņu komplekts un nu jau kādu laiku iet, bet viņš katru dienu toč neskrūvē.
Kur varetu sesdien sametinat izpludi, neko sarezgitu nevajag. Taisna truba un bundulis. Iesakat kadu kantori.
Ir doma no mašinas aizvakt visas sīkas švīkas,kādu pastu vislabāk izmantot?
Ja tiešām gribi visas švīkas aizvākt, tad būs jāmauc ar papīru un pastām. Dodu 100%, ka sapisīsi kaut ko, bet ~150-200E par pulēšanu maksāt negribēsi. Tas ir, ja runājam par perfektu rezultātu.Da1ris rakstīja:Ir doma no mašinas aizvakt visas sīkas švīkas,kādu pastu vislabāk izmantot?
Vienkārši piepulēt vari ar 3M vidējo un pēc tam ar smalko pastu.
Nu pirmie kucēni ir jāslīcina,tāpēc jamēgina,kas lietas labā darīt,jo apkārtējiem vispār nav sirdsapziņas kāds izdomā pa jumtu paslidināt kartona kasti...funkyasshit rakstīja:Ja tiešām gribi visas švīkas aizvākt, tad būs jāmauc ar papīru un pastām. Dodu 100%, ka sapisīsi kaut ko, bet ~150-200E par pulēšanu maksāt negribēsi. Tas ir, ja runājam par perfektu rezultātu.Da1ris rakstīja:Ir doma no mašinas aizvakt visas sīkas švīkas,kādu pastu vislabāk izmantot?
Vienkārši piepulēt vari ar 3M vidējo un pēc tam ar smalko pastu.
Es savam daily pagaišvasar pārgāju pāri ar treizaku (3M p3000 materiāls) un tad ar vidējo un smalko pastu.
Nebija jau showcar izskats, bet krietni labāk un man pagāja ja nemaldos kādas 2-3h.
Nebija jau showcar izskats, bet krietni labāk un man pagāja ja nemaldos kādas 2-3h.
Kaut kā baigi ātri. Es priekšnieka opeli pulēju ~6h ar rupjo un smalko pastu. Tas vēl bija tā ļoti nekārtīgi un pirmo reizi pulējot. 
Man pulējamās mašīnas nav tā kā nāksies ar rokufunkyasshit rakstīja:Kaut kā baigi ātri. Es priekšnieka opeli pulēju ~6h ar rupjo un smalko pastu. Tas vēl bija tā ļoti nekārtīgi un pirmo reizi pulējot.
Ar roku točna visa diena, ja ne pat divas. Tur būs nereāls jāklis. 
Es tā baigi uz fikso, jo vecu lūzni nav jēga baigi pida*asīt.funkyasshit rakstīja:Kaut kā baigi ātri. Es priekšnieka opeli pulēju ~6h ar rupjo un smalko pastu. Tas vēl bija tā ļoti nekārtīgi un pirmo reizi pulējot.
Kad krāsotavā strādāju, tad uz vienu autiņu pagāja arī no 6-8h. atkarīgs cik liels un tā.
Ar roku tev būs ilgi un grūti. Es jau lukturus ar roku dabuju pulēt. Vēlvreiz kaut kā negribās ar rokām čakarēties.Da1ris rakstīja:Man pulējamās mašīnas nav tā kā nāksies ar rokufunkyasshit rakstīja:Kaut kā baigi ātri. Es priekšnieka opeli pulēju ~6h ar rupjo un smalko pastu. Tas vēl bija tā ļoti nekārtīgi un pirmo reizi pulējot.Pietam pirmā reize,stabīli aizies visa diena
A ja nav citas izejas,neko darīt jāmauc vien tā busmāriņš rakstīja:Es tā baigi uz fikso, jo vecu lūzni nav jēga baigi pida*asīt.funkyasshit rakstīja:Kaut kā baigi ātri. Es priekšnieka opeli pulēju ~6h ar rupjo un smalko pastu. Tas vēl bija tā ļoti nekārtīgi un pirmo reizi pulējot.
Kad krāsotavā strādāju, tad uz vienu autiņu pagāja arī no 6-8h. atkarīgs cik liels un tā.
Ar roku tev būs ilgi un grūti. Es jau lukturus ar roku dabuju pulēt. Vēlvreiz kaut kā negribās ar rokām čakarēties.Da1ris rakstīja:Man pulējamās mašīnas nav tā kā nāksies ar rokufunkyasshit rakstīja:Kaut kā baigi ātri. Es priekšnieka opeli pulēju ~6h ar rupjo un smalko pastu. Tas vēl bija tā ļoti nekārtīgi un pirmo reizi pulējot.Pietam pirmā reize,stabīli aizies visa diena
Varbūt kāds var ieteikt labu vietu kur pirkt skrūves Rīgā. Interesē sajūga kurvja skrūves M8X16-ZNS3 MK
Kas dzīvē ir galvenais? Galvenais ir nemīzt, vecīt!
Uz Matīsa un Valmieras ielas stūra ir skrūvju veikals.litrinjsh rakstīja:Varbūt kāds var ieteikt labu vietu kur pirkt skrūves Rīgā. Interesē sajūga kurvja skrūves M8X16-ZNS3 MK
Yato ir arī cenuklubā.K.F. rakstīja:ebay, ss.lv, depohrusts rakstīja:kur meklēt????bestbmw rakstīja:Yato komplekti itka normali!
Kāds var ieteikt konkrētus lietotājus vai kantorus kuri pārdod/izgatavo stiklašķiedras arku uzlikas?
Konkrēti intresē aizmugurējās.
Sīkāk PM vai 28-28-28-45
Sīkāk PM vai 28-28-28-45
Ramyrez?hawk_lv rakstīja:Kāds var ieteikt konkrētus lietotājus vai kantorus kuri pārdod/izgatavo stiklašķiedras arku uzlikas?
Sīkāk PM vai 28-28-28-45
Iebrauc kuršos brīvības gatvē, iedošu atlaidi.Ričards Kočkers rakstīja:Yato ir arī cenuklubā.K.F. rakstīja:ebay, ss.lv, depohrusts rakstīja: kur meklēt????
Sent From My 18 button OBC Using Tapatalk
Kas dzīvē ir galvenais? Galvenais ir nemīzt, vecīt!
Ja sedanam durvis pa 2 tumbam ir iespeja ka ir Hi-Fi? Aizmugure ari tadas interesantas tas tumbinjas nav kastes. Bet viss izskatas original.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 897
- 898
- 899
- 900
- 901
- …
- 1297