Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 1297
- chevron_right
am,sorit tika riktīgi sagazets,zilus dūmus nemanīju,pamanīju kad mašīna man stāv tādā nelīdzenā vietā,moš vnk satecējis vienā malā vairak,vakarā būs jāparbauda uz līdzenākas vietastakeshi rakstīja:nu motors elu sacis est! iedod pedali grida un skaties vai pa izputeju nak zili dumi ja jaaa tad jau jaskatas del ka, ja nepil leja tad sadeg! citu variantu nawa!
tu nesaprati jautajumu, nevis arejai sienai, bet starpsienai ir caurumsDj_Zii rakstīja:kada sakara tur ir jabut izurbtam caurumam lai tu visu laiku tosolu lietu ieksa sistema
...
nu masina arii nau jauna un tur nau jabrinas ka piemeram biku ela zud bet nu ja ta ka tu saki tew visulaiku japielej tad jasak pamazam domat!Rolands rakstīja:am,sorit tika riktīgi sagazets,zilus dūmus nemanīju,pamanīju kad mašīna man stāv tādā nelīdzenā vietā,moš vnk satecējis vienā malā vairak,vakarā būs jāparbauda uz līdzenākas vietastakeshi rakstīja:nu motors elu sacis est! iedod pedali grida un skaties vai pa izputeju nak zili dumi ja jaaa tad jau jaskatas del ka, ja nepil leja tad sadeg! citu variantu nawa!
vel jaskatas cik daudz rij un uz cik km aizgaja, kaut kur pa ausu galam dzirdejis esmu bet nezinu vai var ticet ka pabrauktiem m52b28 motoriem ja normali gazee tad 1l ella uz 1000km , vai tas ir taisniba -nezinu
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
kko tādu arī biju dzirdējis :)
tas ir mulkibas tad janak lidz elas mainai tew 10l ellas japielej! vot domaju moska esat sajaukusi un runajat par 1litru piemeram uz 10 000tukstosiem tas vel butu normali!KLAVINS rakstīja:vel jaskatas cik daudz rij un uz cik km aizgaja, kaut kur pa ausu galam dzirdejis esmu bet nezinu vai var ticet ka pabrauktiem m52b28 motoriem ja normali gazee tad 1l ella uz 1000km , vai tas ir taisniba -nezinu
atceros tiesi 1000km bet tas tikai tad ja kartigi gazee un diezgan regulari moci motoru
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
Esmu dzirdējis , ka ražotāji paši saka - _varot_ tērēt eļļu pat jaunam motoram. Un tas skaitās normāli.
BET (C) godmanis - nekur neviens nesaka ka obligāti tērēs.
BET (C) godmanis - nekur neviens nesaka ka obligāti tērēs.
Par eļlas tērēšanu motoram - jaunajiem VW tā esot norma. Nu, vismaz tāda info nāca no VW centra darbiniekiem. Tas, ka BMW tērē eļļu - samierinieties, motori ir padiluši, un tas vnk ir likumsakarīgi. Man, piemēram, kādreiz tērēja 2litri uz 10 000km, bet pēc vārstu gumiju maiņas patēriņš apstājās vispār. Un zili dūmi no izpūtēja nāk tad, kad eļļas jau ar straumi gāžas cilindros
Ja normāli pārlasa dzinēju, tad eļļai vispār nevajadzētu rīit, esmu nobraucis 6000km pēc dzinēja pārlasīšanas un līmenī stāv vēljoprojām, pats brīnos!dzinējs m52b28
Bet ja nekas nav darīts ,tad tas ir ok, no eļļas maiņas līdz maiņai kādus 1.5-2l piegāzt klāt! atkarīgs no tā, cik ļoti gredzeni padiluši, vai no tā cik blīves vecas, attiecīgi cik nosulo...
Bet ja nekas nav darīts ,tad tas ir ok, no eļļas maiņas līdz maiņai kādus 1.5-2l piegāzt klāt! atkarīgs no tā, cik ļoti gredzeni padiluši, vai no tā cik blīves vecas, attiecīgi cik nosulo...
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Kur varētu lētāk dabūt divkomponentu epoxid grunti ?
interesē ar ko var tīrīt sprauslas?
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Uz stenda. 20Ls un iztīrītas, pārbaudītas etc. Bet tā, mājas apstākļos - acetons.
man vienkārši gali nepatīk apdeguši!
tipa ar acetonu un lupatu?
tipa ar acetonu un lupatu?
nop ar acetonu + spricīte + strāvu lai virinātu sprauslu. ieteiktu nenozeelot 20 ls
kur tad vinai ir strāva, sim aparātam nav strāvas klāt!
Sprauslai tak ir kontakti :) Virini spraulsu ar el. palīdzību. Bet tiešām ieteiktu uz stendu aizšaut, ja ir vēlme iztīrīt sprauslas + pārbaudīt.
tas varbūt bmw ir elekriba, bet es jautaju ka iztirit, un saku ka sai nav nekā no elektrības, vnk augkšā vienojas degvielas vads un viss!
Kāds nezin kur Rīgā var pa sakarīgu ciparu ar smilšu strūklu notirīt dikus no vecās krāsas? un cik +- pa vienu disku tāds prieks maksā!
Labāk ar di*** pa krūmiem nekā ar purnu pa kokiem...
JAutā Hoodijam!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …